עכשיו גם דגו הולך?

סיני בא ודגו הולך

הינה על דגו http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=69042&bz=13 והינה על סיני http://sports.walla.co.il/?w=/7/808015 ומי שרוצה לדעת מה היה עם סיני כשהוא אימן בהפועל אז שיסתכל 90/91 - מקום שביעי (ראשון בפלייאוף התחתון, 47 נק'), מכבי חיפה אלופה (71 נק') 91/92 - מקום תשיעי (41 נק'), מכבי ת"א אלופה (75 נק') 92/93 - מקום תשיעי (38 נק'), בית"ר י-ם אלופה (71 נק') 93/94 - מקום חמישי (54 נק'), מכבי חיפה אלופה (95 נק') 94/95 - מקום רביעי (45 נק'), מכבי ת"א אלופה (65 נק') 95/96 - מקום חמישי (54 נק'), מכבי ת"א אלופה (74 נק') 96/97 - קשטן הגיע במחזור ה-16, כשהקבוצה מתחת לקו האדום, והציל אותה מירידה

עכשיו גם דגו הולך?

לא מבינה מה כל כך בוער להפועל לשחרר אותו. יש בקבוצה שחקנים הרבה פחות טובים ממנו, שלא דנים על העברה שלהם.
חבל.

מה קורה השתגעו בהפועל?

מישהו בלע נפט? מכולם אני שומעת שסיני מאמן גרוע ובכל זאת מתעקשים עליו???!!!! ולמה לשחרר שחקנים צעירים וטובים? אני אומרת שצריך להתמיד ולהשקיע בהם ולא לזרוק כך סתם שחקנים. לכל אדם במהלך הקריירה שלו יש רגעי תהילה ורגעי שפל לא צריך להסחף עד כדי שחרור שחקנים כ"כ מהר! תגידו, מה זה אומר שהוא עוזב מבחינתו? הוא הולך לקבוצה אחרת או שיש גם שחקנים שפשוט לא משחקים תקופה? טעות לשחרר את דגו

שי272

New member
עזבו אתכם משטויות

בהפועל יש סגל רחב של שחקנים בינוניים. צריך לצמצם אותו ולהשאיר כמות מועטה של שחקנים איכותיים. אלה עושים את ההבדל. חבל לבזבז משבצת של זר ומחיר של זר,כשעל הספסל יושב לך שחקן (אבוטבול) לא פחות טוב מלאקיץ'. דרך אגב,אנשים,אתם נמצאים גם בפורום של השדים?

שי272

New member
אין בעיה

נפרסם הודעה. רק האם בפורום הזה גם יש קטינות כמו שם? (אל תנסי להבין אם את לא נמצאת בשדים)

שי272

New member
אין לי כותרת עניינית

דגו ממש לא בינוני. לאקיץ' ברמה של שי אבוטבול,אז למה להביא שחקן זר על משבצת של שחקן בית כשאין ספק שהוא לא הרבה יותר טוב? לגבי הקטינות,זו בדיחה מפורום השדים. כדאי לך להיכנס גם לשפ. נחמד שם לאללה.

למה לא?

מה כבר קרה לאנטבי? וגם דומב, בפעם האחרונה שבדקתי, לא נהיה צעיר יותר. ומה עם חליס? ממש שחקן מצטיין עם הרבה דקות מגרש והישגים.
כל כך בוער להם לשחרר את לאקיץ' ודגו? האם ברדה סיפק את הסחורה יותר מהם? קצת תמוה בעיניי.

L i k o

New member
ההגנה זה לא הבעיה שלנו -

לא אנטבי ולא דומב. תמצאי שחקנים ישראלים יותר טובים פנויים שיסכימו לבוא להפועל במחירים סבירים - ותחתימי אותם. מי כבר יש לך? ברדה היה קצת יותר טוב מדגו (שהיה פשוט 0). שניהם העונה היו צריכים להיות שחקני ספסל (כשהזרים שלא הגיעו אמורים היו לאייש את המשבצת שלהם) ובסוף העונה להחליט את מי מהם להעיף ואת מי להשאיר על הספסל. חליס - להעיף מיד. לאקיץ - לא ראיתי אותו באימונים, במשחקים הראשונים של העונה היה בסדר גמור, אחר-כך היו לו שני משחקים לא משהו, אבוקסיס חזר להרכב ומאז לא ברור מה נהיה איתו. אני לא רואה את הדחיפות לזרוק אותו. חופשה נעימה!

למעלה