עכשיו גם אני נשברתי :(

עכשיו גם אני נשברתי :(

לפני שעה בערך הוא מתקשר אליי ואומר לי ששבת הבאה הוא סוגר, ובדיוק בסופש הזה אנחנו שנתיים! דיי איזה באסה! למה הוא אף פעם לא יכול להיות בתאריכים מיוחדים?!?! ועוד הוא אומר שעוד שבועיים-שלוש הוא גם סוגר שזה בדיוק סוף שבוע שיש לי בית ריק שההורים נוסעים אז עוד יותר באסה! אוף אין זה לא הוגן פשוט לא הוגן! :(:(

כ"כ מזדהה

אין לי הרבה מה לאמר לך, רק שאת לא לבד בעסק הזה. ושאני לגמרי מבינה אותך, תתנחמי בזה שאתם מדברים בטלפון לפחות. אצלי רק אנחנו מדברים פעמיים בשבוע!

GrowingMadness

New member
../images/Emo201.gif

הלוואי שהיה לי משהו להגיד שיצליח איכשהוא לנחם אותך.. זה באמת קשה ומבאס. [מי כמוני יודעת, חבר שלי לא היה בשום תאריך או אירוע מיוחדים..] פשוט תעבירי איכשהוא את הזמן, ואל תחשבי על זה כדי שלא תשקעי בבאסה. וכשיהיה לך בית ריק פשוט תזמיני חברות ותעשו ערב בנות או משהו

sl92

New member
מבינה.....

גם אנחנו היינו לפני שבועיים 3 שנים והוא לא היה.....אבל חגגנו שבוע אח"כ...זברור שזה מבאס והכל רבל זה לא התאריך!!זה הזמן איכות איתו ביחד....אז זה לא יהיה באותו יום זה יהיה שבוע אח"כ אבל ההנאה תהיה אותה ההנאה..

תודה..

שמעי זה באסה אבל אני כן רגילה לזה. הוא אף פעם לא פה בתאריכים מיוחדים וזה מה שעצוב בקשר כזה. יש לי חברות שיש להן חבר שהוא איתן בכל תאריך מיוחד כזה וזה קצת מבאס. אבל השבת אני נוסעת אליו וכבר נחגוג לפני זה, הוא אמר שנצא למועדון בירושלים אז זה דיי מפצה את זה.

למעלה