עכשיו ג'יי לנו! הילארי צריכה להיות כל רגע תמונות מחרתיים או מחר... נראה....
ח חולה על רונוש New member 16/6/05 #1 עכשיו ג'יי לנו! הילארי צריכה להיות כל רגע תמונות מחרתיים או מחר... נראה....
ח חולה על רונוש New member 16/6/05 #2 ראיתם ג'יי לנו??? היא הייתה מדהימה! וגם מצוננת... בקרוב תמונות!
ח חולה על רונוש New member 16/6/05 #5 אני אעלה את כל האירוח שלה לאתר.... אבל כרגע אני צריכה לסדר את המצלמת טלווזיה שלי כי היא לא עובדת (טפו, טפו, טפו) ודרך אגב יש לי סרטון של הילארי ב-fox (עורץ) אני אעלה אותו לאתר אח"כ...
אני אעלה את כל האירוח שלה לאתר.... אבל כרגע אני צריכה לסדר את המצלמת טלווזיה שלי כי היא לא עובדת (טפו, טפו, טפו) ודרך אגב יש לי סרטון של הילארי ב-fox (עורץ) אני אעלה אותו לאתר אח"כ...
ק קמילה רוחאס New member 16/6/05 #4 נצל"ש../images/Emo32.gifאפי את פותחת ת'גלריות?!?! כמה זמן??סורי אם אני נשמעת מתנפלת אבל אני לא חושבת שזה לוקח יותר מדי זמן תודה.
נצל"ש../images/Emo32.gifאפי את פותחת ת'גלריות?!?! כמה זמן??סורי אם אני נשמעת מתנפלת אבל אני לא חושבת שזה לוקח יותר מדי זמן תודה.
ק קמילה רוחאס New member 17/6/05 #8 ../images/Emo51.gif,אבל דווקא את... הגלריות העיקריות שחכת חח *עיתונים וכתבות *אירועים ופרמיירות