עכשיו בVH1

adiville

New member
ראיתי ונהניתי !

תמיד יורדים עליהם שהם חננות והדיסקו מת אבל יש להם דווקא מוסיקה ממש חמודה. לא משהו שהייתי מקשיבה לו כל יום אבל נחמד שזה מתנגן ברקע בזמן שמקפלים כביסה

Dragon Roar

New member
לפי השעה שכתבת.....

לא ראית הכל. או שכן. בכל אופן אני מעדיף רוק. QUEEN EUROPE אני הכי אוהב ואת האמת שבגללך התחלתי לשמוע ALPHAVILLE
דווקא תמיד חיפשתי את BIG IN JAPAN ולא ידעתי את השם. בקשר לABBA דווקא אני אוהב את השירים שלהם. דעו לכם (למי שמזלזל בהם) שהם היו עשירים כמו בית המלוכה השוודי. חוץ מזה יש שיר פה ושיר שם עכשיו אני שומע I'VE GOT MY MIND SET ON YOU ממליץ עליו. מצחיק שלהקות גדולות תמיד מתפרקות בטרגדיה. אצל ABBA זה היה גירושין אצל QUEEN מוות של הסולן. חבל.

NoKiA2003

New member
הם לא היו, הם עדיין מאד מאד מאד

עשירים וגרים באחוזות פאר והם שולטים בוולבו, בחברת תקליטים ובמלא עסקים ופרוייקטים בשוודיה

adiville

New member
ראיתי, ראיתי ../images/Emo8.gif

המשכתי לראות גם יותר מאוחר אבל הקליפים פחות או יותר חזרו על עצמם..... יש להם שיר אחד שאני ממש אוהבת והוא דווקא מהפחות ידועים (הוא כן להיט אבל פחות שומעים עליו) : knowing me, knowing you - ממש שיר יפה ! אבל הקליפים שלהם תמיד קורעים אותי מצחוק.....איך הם עומדים אחד מול השני והגיטריסט המכוער ההוא תמיד מקפץ לו בעליזות שכזו
טוב, הם שוודים - אין להם בעיות בחיים..... ל-Dragon : הערה קטנה בקשר לאלפאוויל : אני התחלתי איתם בדיוק מהנקודה הזאת - כשחיפשתי את big in japan.....ההמשך כבר היה יותר חזק ממני

למעלה