עכשיו בmtv

טייקר

New member
ass like that

אבל זה לא קשור כל מי שהיה שם הופיע עם הקליפ הכי חדש

bLAck hALo

New member
גם לא דרה..

לדעתי בכל אופן דרה כראפר הוא מעולה אבל עדין לא הכי טוב הוא הרבה יותר מעולה כמפיק מאשר כראפר

אה הוא לקח ראשון?

ראיתי רק את המקומות האחרונים מהתחלה ראו שזה מעפן שמו את ג'י זי מקום 10 את קוליו מקום 9 ואת וויל סמית מקום 8 עם כל הכבוד לוויל סמית <ויש כבוד תאמינו לי> הוא לא צריך להיות במקום הזה אולי אם הוא כבר יכנס אז אולי במקום 10 וג'י זי??? ג'י זי צריך להיות לפחות בין החמישה הראשונים. אמינם צריך להיות מקום 2 טופאק ראשון...... ככה אני רואה את זה לפחות. חח טיוב שיניתי להם הכול
מישהו ראה את כל המקומות?

Magi¢ Girl

New member
חח פאקינג נכון../images/Emo45.gif

ולא ראיתי בכלל אבל שמעתי בגלגלצ את השיר של טופאק ואלטון ג'ון-שיר מדהים (איך קוראים לו?)

Pink Angel1

New member
כן אני רשמתי

בקשה
מקום עשירי ותשיעי לא ראיתי אבל אמרת שראית אז.. 8.Will Smith-Switch 7.Bizarre-Rock Star ממש בדיחה שהוא בכלל במצעד 6.Snoop Dogg feat. Pharrel-Drop it like it's hot 5.P.Didde-I Will Be Missing You 50.4 Cent -Just a Little Bit 2Pac & Dr. Dre - California Love.3 2.Missy Elliott - Lose control 1.Eminem-Ass Like That

angela12

New member
לדעתי

8.Will Smith-Switch=== וויל סמית זה לא ראפ. אחלה שחקן וכו' אבל חלאס אחי אתה לא ראפר 7.Bizarre-Rock Star לא שמעתי אז אני לא ידבר 6.Snoop Dogg feat. Pharrel-Drop it like it's hot אחד השירים הכי יבשים ומשעממים ששמעתי בחיים שלי...מה קרה לסנופ? 5.P.Didde-I Will Be Missing You לא שמעתי אני לא ידבר 50.4 Cent -Just a Little Bit במילה אחת: בלעע. מההה זההה??? ביט מייסר נהפך להרגל אצל פיפטי 2Pac & Dr. Dre - California Love.3 מלכים!!! מלכים!!! מלכים!!! כבודד הם היו צריכים לזכות במקום ראשון לדעתי 2.Missy Elliott - Lose control
נחמד שיש אישה שיודעת לעשות ראפ כמו שצריך 1.Eminem-Ass Like That
פשוט לא. כל כך לא.

Ill Fame

New member
דעתי-

השיר של פיפטי לא רע בכלל. אני באופן אישי, לעומת זאת, חושב שפיפטי נשמע הכי טוב כשיש עוד איזה 2-3 ראפרים אחרים על השיר, שנותנים לו איזשהו צביון מגוון. לכן, אני ממליץ דווקא להאזין לרימיקס עם Fabolous או לזה עם White Dog (אני מעדיף את זה האחרון). Lose Control של מיסי הוא שיר חמוד: ביט מעולה, יופי של קומבו' יחד עם Fatman Scoop ו-Ciara, אבל הראפ עצמו חלש. ציפיתי ליותר מהליריקה של גברת אליוט. California Love - ענק, פשוט ענק. בנוגע לוויל סמית', אני לא מסכים. נכון, אומנם, ש-Switch הוא שיר רע למדי, אבל לביג ווילי יש עוד כמה קלפים בשרוול. דוגמא לכך הוא השיר Party Starter: קצב אכזרי, ליריקה פשוט גאונית (הבית האחרון מ-ט-ו-ר-ף), ופזמון בינוני למדי שרוכב יפה על הקצב.

למעלה