עכשיו ב-VH1! יש תוכנית: Hot Dads גם ג'וני יהיה בתוכנית... אז מומלץ לראות..
D Dark Angel Rinat New member 17/10/06 #1 עכשיו ב-VH1!../images/Emo108.gif יש תוכנית: Hot Dads גם ג'וני יהיה בתוכנית... אז מומלץ לראות..
A animfanatic New member 17/10/06 #2 ראיתי, ראיתי, ראיתי.... והצמיד הצבעוני הזה שהוא תמיד מסתובב איתו זה מה שלילי רוז הכינה לו.
N n o g n o g New member 18/10/06 #3 ראיתי!!! זה ישן, לבקהאם היו שני ילדים וטום קרוז עדיין לא היה עם קייטי הולמס. אבל נחמד!! בקהאם ג'וני וויל סמית'.
ראיתי!!! זה ישן, לבקהאם היו שני ילדים וטום קרוז עדיין לא היה עם קייטי הולמס. אבל נחמד!! בקהאם ג'וני וויל סמית'.
N n o g n o g New member 21/10/06 #5 מנצל"שת. המנהלת מחקה את השרשור עם הכתובת של הקומונה, אז לחלק מהבנות שלחתי מסר (אבל יש פה המון בנות). אז מי שרוצה את הכתובת יכולה לשלוח לי מסר או לשרשר להודעה הזאת. (מקווה את ההודעה הזאת Dead Scene לא תמחק, כי סה"כ אני מנסה להקל על הפורום).
מנצל"שת. המנהלת מחקה את השרשור עם הכתובת של הקומונה, אז לחלק מהבנות שלחתי מסר (אבל יש פה המון בנות). אז מי שרוצה את הכתובת יכולה לשלוח לי מסר או לשרשר להודעה הזאת. (מקווה את ההודעה הזאת Dead Scene לא תמחק, כי סה"כ אני מנסה להקל על הפורום).