עכשיו ב-MTV:

למרות שCIM זה השיר השני הכי טוב שלה

לא ציפיתי שהוא יהיה מקום ראשון בווישליסט. שמח על התוצאה

אף פעם לא ראיתי את הקליפ../images/Emo10.gif אפרופו

אשמח אם מהו יתרגם לי ת'מילים.. אני לא מבין כלום
תודה מראש!

Koocachoo

New member
מחר בשעה 11:00 בערוץ MTV...

עשרת הגדולים של קיילי, ש"ח בשעה 23:00. צפייה מהנה!!!

Koocachoo

New member
הרשימה המלאה:

1. Can't Get You Out Of My Head 2. Spinning Around 3. Confide In Me 4. I Believe In You 5. Slow 6. Love At First Sight 7. Red Blooded Woman 8. Put Yourself In My Place 9. Kids 10. Giving You Up​

Nadav נדב

New member
אני הייתי מדרג ככה ת'שירים:

1. Confide In Me 2. Put Yourself In My Place 3. I Believe In You 4. Spinning Around 5. Love At First Sight 6. Can't Get You Out Of My Head 7. Slow 8. Giving You Up 9. Kids 10. Red Blooded Woman

מ10 השירים האלה, הייתי מדרג ככה:

קודם כל, ממש בושה שIn Your Eyes, Please Stay וOn A Night Like This
לא נכנסו - ממש מאכזב. אוקי, הדירוג הוא כזה(רק ב-10 האלה): 1. Confide In Me 2. Kids 3. Love At First Sight 4. Can't Get You Out Of My Head 5. Red Blooded Woman 6. Put Yourself In My Place(האמת, בזמן האחרון ובעיקר מאז הווישליסט ממש התחלתי לאהוב את השיר
). 7. Slow מקומות 2-7 היו ממש קשים לדירוג כי לדעתי כל אחד פשוט פצצה. כל תקופה אני אוהב שירים אחרים. 8. Spinning Around(איך, איך הוא זכה שם מקום 2?!?!?! הסיבה היחידה שהוא פה עכשיו אצלי, ולא במקום ה-10, היא כי מקומות 9 ו10 הם שניים משלושת השירים הכי גרועים בהיסטוריה של קיילי). 9 ו10: Giving You Up ו I Believe In You - לא אכפת לי מה קודם. אבל לפחות השיר השנוא עלי של קיילי לא נכנס לפה.

p i n g o

New member
ראיתי רק 2 שירים:

PYIMP ואת IBIY. IBIY הזכיר לי את המפגש שעשינו בחורף בבית של נדב - היה שם מעין תנור גז כזה שהלהבה שלו הזכירה את הקליפ...

Koocachoo

New member
אני הייתי מדרג ככה:

1. Put Yourself In My Place 2. Confide In Me 3. Spinning Around 4. Love At First Sight 5. Can't Get You Out Of My Head 6. Kids 7. Red Blooded Woman 8. Giving You Up 9. I Believe In You 10. Slow​

למעלה