הנה בשבילך קטע של רייסטלין ../images/Emo13.gif
"שיראק!" אמר רייסטלין בקול מצווה. הבדולח שבראש מטה מגיוס הבהב. נשמע קול נפץ ועשן שחור מילא את החדר. רייסטלין מחה את הפיח מפניו ואמר, "אני באמת חייב למסור את הדבר הארור לתיקון". "נאסר עליך לגעת במטה מגיוס" אמר רייסטלין בקול מזרה אימים. "למה?" שאל גדילן, "הוא יהפוך אותי לקרפדה?". "לא" ענה רייסטלין, "אבל הוא יעשה לך בזזזט". "תראה, רייסט," אמר קרמון, "כל הכוכבים האלה? אולי הם בעצם ענקי גז גדולים שבוערים במרחק של מיליארדי פרסאות? אולי מסביבם יש עולמות כמו קרין? אולי הכתם הזה זה לא הירח השחור אלא חור שחור באמצע הערפילית?". רייסטלין נחר ואמר, "קרמון, אל תהיה אידיוט!". "לשים מסביב לצוואר" בופו הניפה לטאה מתה ששרוך עור לעוס היה קשור לזנבה, "מרפא שיעול". "לא תודה, יקירתי," ענה רייסטלין בעדינות, "אבל לכי לקרמון ותגידי לו לשים מסביב לצוואר בשביל מרפא טמטום". "אישי הכבוד והמכובד," פנה קירסה, הדרקון הארוד אל חלמיש, "טוב לראות אותך שנית". "גם אתה מת, מה?" שאל הגמד. "כמובן" ענה קירסה, "אחרת איך הייתי יכול להיות פה?". "איך הרגו אותך?" שאל חלמיש, "מלכת האופל מצאה סופסוף תשובה לרומח הדרקון?". "לא," ענה קירסה, "היא הביאה את לגעת באושר לשידורים חוזרים". "מה את עושה פה?" שאל רייסטלין את לאורלנתלאסה, "כיצד עברת את השומרים של שדירת שואיקן?". "עם המבצר המעופף כמובן," ענתה האלפית באף מורם. ואז היא נאנחה, פנתה לאחור ואמרה, "אתה יודע גדיל, אני חושבת שאנחנו כבר לא בקנזס". Rogue שוחט פרות קדושות...