עכשיו בתפוז... Live

Moondust

New member
מנצלש"ת../images/Emo41.gif

איך אומרים באנגלית כיפה אדומה? Little Red Riding Hood? אני רוצה לכתוב סיפור על Little Raist Riding Hood, קוסם אדום גלימות שכולם חושבים שהוא אישה.

../images/Emo46.gifאותך לדוד קפיץ-מלכודת!../images/Emo178.gif

איזו מין רשעות זו? האם הזדון איכל את נשמתך לגמרי? LOL ובעיקרון כן - Little red riding hood זו כיפה אדומה... אני אדאג שסער ותניס יבואו לנהל איתך איזו שיחה על ערכים! Rogue מזועזע עד עמקי בקבוק הוויסקי שלו

Moondust

New member
רק אל תגיד אותי לדוד!../images/Emo41.gif

אבל מה תעשה, תקים את סער מהקבר?
חוץ מזה, לא אני המצאתי את התיאוריה שרייסטלין הוא בעצם אישה! לך תתלונן לסטינג מהAFDL! אני רק משתמשת בה כדי לקדם את הרעיונות החולניים שלי. יש לי פטיש לרייסטלין ואגדות ילדים. ביחד. כבר כתבתי סיפור על רייסטלין בארץ עוץ ועכשיו אני כותבת סיפור על רייסטלין בארץ הפלאות... מה תעשה לי? תביא צבא של קנדרים?

לא צבא של קנדרים... Too messy

חשבתי יותר על להביא את גדילן קוץ-רגל, פיזבן ושני תריסרים של ממוטות שעירות... Rogue וצבא עושי הצרות

הנה בשבילך קטע של רייסטלין ../images/Emo13.gif

"שיראק!" אמר רייסטלין בקול מצווה. הבדולח שבראש מטה מגיוס הבהב. נשמע קול נפץ ועשן שחור מילא את החדר. רייסטלין מחה את הפיח מפניו ואמר, "אני באמת חייב למסור את הדבר הארור לתיקון". "נאסר עליך לגעת במטה מגיוס" אמר רייסטלין בקול מזרה אימים. "למה?" שאל גדילן, "הוא יהפוך אותי לקרפדה?". "לא" ענה רייסטלין, "אבל הוא יעשה לך בזזזט". "תראה, רייסט," אמר קרמון, "כל הכוכבים האלה? אולי הם בעצם ענקי גז גדולים שבוערים במרחק של מיליארדי פרסאות? אולי מסביבם יש עולמות כמו קרין? אולי הכתם הזה זה לא הירח השחור אלא חור שחור באמצע הערפילית?". רייסטלין נחר ואמר, "קרמון, אל תהיה אידיוט!". "לשים מסביב לצוואר" בופו הניפה לטאה מתה ששרוך עור לעוס היה קשור לזנבה, "מרפא שיעול". "לא תודה, יקירתי," ענה רייסטלין בעדינות, "אבל לכי לקרמון ותגידי לו לשים מסביב לצוואר בשביל מרפא טמטום". "אישי הכבוד והמכובד," פנה קירסה, הדרקון הארוד אל חלמיש, "טוב לראות אותך שנית". "גם אתה מת, מה?" שאל הגמד. "כמובן" ענה קירסה, "אחרת איך הייתי יכול להיות פה?". "איך הרגו אותך?" שאל חלמיש, "מלכת האופל מצאה סופסוף תשובה לרומח הדרקון?". "לא," ענה קירסה, "היא הביאה את לגעת באושר לשידורים חוזרים". "מה את עושה פה?" שאל רייסטלין את לאורלנתלאסה, "כיצד עברת את השומרים של שדירת שואיקן?". "עם המבצר המעופף כמובן," ענתה האלפית באף מורם. ואז היא נאנחה, פנתה לאחור ואמרה, "אתה יודע גדיל, אני חושבת שאנחנו כבר לא בקנזס". Rogue שוחט פרות קדושות...

HoNeY14

New member
בדקתי בבילון../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

כן אני משתמשת בו הרבה אין לי מושג מה זה fess אבל in chief זה בעיקר

Suiren

New member
הממ, fess

לעתים משומש בתור "'fess up" כלומר- קיצור ל-"confess"... אם זה ההקשר... =/ הולה כולם, חזרתי לי מהחופשה! ^-^ מורצה, עקוצה, וצלויה כראוי! ^-^

Welcome back

אני מניח.... I suppose you're welcomed here... on second thought, with all the Raiders and Rogues around.. maybe you'd be better off... סתאאאם
Rogue חתרן בלתי נלאה

Suiren

New member
Rogue-

Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and good with ketchup! (wheee, I really felt like writing that! woo woo, I'm a choo choo!!!)

I resent the recepie!

I do not taste good with ketchup! I'm alot better with mustard and fried onions... Hmmm... a bit a Curry spice, maybe some Bazil and Garlick... mmm... my fingers suddnely seem very tastey... Rogue the self-canibal

למעלה