עכשיו ברצינות...

ALMIGHTY

New member
עכשיו ברצינות...

לא עניתם על זה מקודם לכן הנחתי שלא ראיתם את זה או משהו אבל אני בטוח שיש לשאלה הבאה תשובות ממכם: בכל מקרה, כמה מכם שמעו בזמנו, שקורט קוביין מת ואשכרה ידעו מה קרה, מי זה, על מה זה השפיע ומה עושים?

FlamMAble

New member
לא כך כך הבנתי את השאלה

אפשר לנסך אותה בצורה יותר מובנת?

DUDE5

New member
אני חושב שהוא מתכוון..

כמה ממכם עברו את גיל 14... או משהו כזה. אני עברתי.. אבל אני כמעט ולא גולש פה..

ALMIGHTY

New member
אני מתכוון

אם בכלל שמעתם ב1994 שקורט קוביין מת? ואפילו אם שמעתם, מה זה עשה לכם? מה זה אמר לכם? ידעתם מיהו ומה הוא היה?

FlamMAble

New member
הייתי בת 4 שהוא מת ../images/Emo4.gif

אז לא ממש ידעתי מכל הסיפור

ALMIGHTY

New member
אאוץ´...

אה, הרוב פה ממש אפילו לא קרוב לדור הנרות, הא?

היי אני עברתי את גיל 14...

אני בת 15 וקצת
אל תמעיטו בערכם של אנשים

the rock girl

New member
הייית בת 5...אבל אבא שלי שמע

ושומע נירוונה... אני אשאל אותו בקשר לזה...

Hairspray Queen

New member
המממ..

הייתי בת 6, והתחלתי לאהוב את נירוונה רק בגיל 10 (כן, כן, אני כזאת מילדות), וגם עכשיו, אחרי כעט 9 שנים, זה עדיין מזעזע וכואב לחשוב שהבן אדם המדהים הזה כבר לא פה...

amylin2

New member
אוי אור איזה מסכנה..

הוא התאבד בתאריך יום הולדת שלך... גם אני הייתי בת 4

the sofa city

New member
../images/Emo7.gif תקשיבו

דוד לעתיד *מקווה מאוד* שלנו (שלי ושל amylin2 (אנחנו בנות דודות)) אז הוא אוהב נירוונה וגאנס והכול... והוא גר פעם באיזה מקום בחו"ל והייתי עם החולצת נירוונה שלי והוא כזה: חבל שהוא הרג את עצמו... אז לא הבנתי מה הוא רוצה ממני אז היו 5 שניות דומיה ואז כשהבנתי אמרתי לו: אההההה נכון חבל.... :{) (אני איש צרפתי...) ואני לומדת תופים... (היום הלכתי פעם ראשונה) והמורה המגניב שלי עשה כמו דייב בקלים של QOTSA עם הראש ואז אני אמרתי: מגניב... :)

Gio inc

New member
הייתי בן 8, וכן ידעתי מי אלה...

וראיתי MTV באותה תקופה, וגם אמא שלי, ואני זוכר את הקליפים של סמלס לייק טין ספיריט והארט שייפד בוקס, ואני ידעתי מי זה שמת, למרות שכמובן, לא הייתי מעריץ של אף אחד אז. אבל הרגשתי צער מסויים.

ALMIGHTY

New member
הייתי בן 17 וגרתי אז בסיאטל...

לא,סתם.הייתי אז בן 8 וחצי ולא היה לי מושג אם הוא מת.

lifes sucks

New member
לי יש דווקא משהו נחמד

למרות שהייתי קטנה ולא היה לי מושג מי אלו ומה קרה דוד שלי, ממש אהב את נירוונה באותו זמן (הם השפיעו עליו המון.) נכנס לדיכאון כשהוא מת, ולפחות כמה חודשים הוא לא יצא מהבית שלו הבנאדם ממש היה בדיכאון, כל המשפחה אמרה שזה היה דיי מפחיד..הוא הזניח את עצמו ואת החברים שלו הוא הסתגר בבית ונהיה "חולה" ...ועד היום עם מזכירים לו את זה הוא נהיה עצוב מזה, ולא אוהב לדבר על זה אבל עכשיו הוא יכול עוד להתסכל על המצב שלו בחיוך. חבל שלא התדרדר לסמים...(לא סתם...) אבל אם זה היה בתקופה הזו, מי יודע איך היינו מגיבים

הייתי בת 4

לא הכרתי בכלל את נירוונה לא היה לי מושג שקורט מת אני בספק אם ידעתי מה זה MTV אבל עכשיו כשאני רואה קליפים והופעות , ממש חבל לי על האיש היקר הזה והרצון לפגוש אותו ,להכיר אותו ("קשה להכיר ג´אנקי באמת" קלי דיל ) רק הולך ומתגבר בחלוף הימים ....

ש ו ק ה

New member
הייתי בת 6

ואני זוכרת שאחיה הגדול של חברה שלי היה שומע נירוונה בפול ווליום בחדר שלו וחברה שלי הייתי מתחילה לבכות ולצרוח ואני ישבתי וצחקתי עליה... אבל אני לא זוכרת שהוא מת וגם לא שמעתי עליהם עד איזה כיתה ה´...

למעלה