לא עניתם על זה מקודם לכן הנחתי שלא ראיתם את זה או משהו אבל אני בטוח שיש לשאלה הבאה תשובות ממכם: בכל מקרה, כמה מכם שמעו בזמנו, שקורט קוביין מת ואשכרה ידעו מה קרה, מי זה, על מה זה השפיע ומה עושים?
הייתי בת 6, והתחלתי לאהוב את נירוונה רק בגיל 10 (כן, כן, אני כזאת מילדות), וגם עכשיו, אחרי כעט 9 שנים, זה עדיין מזעזע וכואב לחשוב שהבן אדם המדהים הזה כבר לא פה...
דוד לעתיד *מקווה מאוד* שלנו (שלי ושל amylin2 (אנחנו בנות דודות)) אז הוא אוהב נירוונה וגאנס והכול... והוא גר פעם באיזה מקום בחו"ל והייתי עם החולצת נירוונה שלי והוא כזה: חבל שהוא הרג את עצמו... אז לא הבנתי מה הוא רוצה ממני אז היו 5 שניות דומיה ואז כשהבנתי אמרתי לו: אההההה נכון חבל.... :{) (אני איש צרפתי...) ואני לומדת תופים... (היום הלכתי פעם ראשונה) והמורה המגניב שלי עשה כמו דייב בקלים של QOTSA עם הראש ואז אני אמרתי: מגניב...
וראיתי MTV באותה תקופה, וגם אמא שלי, ואני זוכר את הקליפים של סמלס לייק טין ספיריט והארט שייפד בוקס, ואני ידעתי מי זה שמת, למרות שכמובן, לא הייתי מעריץ של אף אחד אז. אבל הרגשתי צער מסויים.
למרות שהייתי קטנה ולא היה לי מושג מי אלו ומה קרה דוד שלי, ממש אהב את נירוונה באותו זמן (הם השפיעו עליו המון.) נכנס לדיכאון כשהוא מת, ולפחות כמה חודשים הוא לא יצא מהבית שלו הבנאדם ממש היה בדיכאון, כל המשפחה אמרה שזה היה דיי מפחיד..הוא הזניח את עצמו ואת החברים שלו הוא הסתגר בבית ונהיה "חולה" ...ועד היום עם מזכירים לו את זה הוא נהיה עצוב מזה, ולא אוהב לדבר על זה אבל עכשיו הוא יכול עוד להתסכל על המצב שלו בחיוך. חבל שלא התדרדר לסמים...(לא סתם...) אבל אם זה היה בתקופה הזו, מי יודע איך היינו מגיבים
לא הכרתי בכלל את נירוונה לא היה לי מושג שקורט מת אני בספק אם ידעתי מה זה MTV אבל עכשיו כשאני רואה קליפים והופעות , ממש חבל לי על האיש היקר הזה והרצון לפגוש אותו ,להכיר אותו ("קשה להכיר ג´אנקי באמת" קלי דיל ) רק הולך ומתגבר בחלוף הימים ....
ואני זוכרת שאחיה הגדול של חברה שלי היה שומע נירוונה בפול ווליום בחדר שלו וחברה שלי הייתי מתחילה לבכות ולצרוח ואני ישבתי וצחקתי עליה... אבל אני לא זוכרת שהוא מת וגם לא שמעתי עליהם עד איזה כיתה ה´...