עכשיו ברצינות...

WinterSunrise

New member
עכשיו ברצינות...

אתם אשכרה חושבים שג´ואי וצ´ארלי מתאימים ?! , אתם טועים בגדול בגלל שמה שג´ואי מחפשת בבן אדם זה עומק ולא בן אדם שטוח וחסר אישיות כמו צ´ארלי אני לא מבין תראש שלכם אנשים אתם עיוורים ?! כל הזמן הזה היא חיפשה מישהו בדיוק כמו דוסון ולא הייתה מוכנה להודות שזה מה שהיא חיפשה אז תפסיקו עם הבולשיט הזה וטוב שהם נפרדים בפרק הבא בגלל שזה גם ככה מערכת יחסים דפוקה שלא הייתה מחזיקה במציאות יותר מחודש ,אין ביניהם שום דבר מיוחד שום עניין משותף וזהו תשלימו עם העובדה שהכניסו את צ´ארלי לעשות עוד קצת "סיבוכים" בסדרה עד סוף הסדרה כדי שהם ימשכו את החזרה של דוסון וג´ואי ביחד שוב כמו שהם צריכים להיות ,תקשיבו אני חושב שמה שדוסון אמר לפייסי בסוף שהוא אידיאליסט ושפייסי הציני אז גם אני חושב שכל עוד מרגישים שנמשכים אל מישהו או משהו בצורה שאי אפשר אפילו לשלוט עליה בצורה שאתם חושבים עליו 24 שעות ביממה אז ברור שצריך לרדוף אחרי זה בגלל שזאת הרגשה טהורה ואמיתית ולא סתם עוד משהו אלא דבר אמיתי ! ,מקווה שהכנסתי קצת SENSE לראש שלכם קיבינימט תבינו שהרי כל הסדרה הזאת סובבת מסביב לחיים של דוסון וג´ואי ועם זה לא מוצא חן בעיניכם מה לעשות ...:)

Gloria_Nathan

New member
דבר ראשון- ../images/Emo58.gif מעליי, דבר שני.

מי אתה? מה אתה? אני לא חושבת שאי פעם ראיתי אותך בפורום, ועצם העובדה שלא ציינת ספויילר מוסיפה לזה. הסדרה היא לא על ג´ואי ודוסון, קווין וויליאמס (היוצר) אמר בעצמו שהסדרה האי על ג´ואי כשדוסון הוא צופה מהצד. למה קרוא לזה דוסון´ס קריק? לא יודעת! כנראה שגם קווין וויליאמס הוא לא כזה גאון. אז בעונה הראשונה נכון זה היה הכל ג´ואי-דוסון-ג´ן, אבל חלאס כמה אפשר! לפי מה שאני יודעת העונות הכי אהובות הן 3-4, לדעתי זה בגלל שבזמן הזה היו לנו הרבה דמויות שכל אחת קיבלה פחות או יותר דגש שווה. כך זה גם העונה, ואפילו דוסון קיבל פחות זמן בהתחלה כי הוא היה בבית ספר אחר. וכן אני חושבת שג´ואי וצ´ארלי צריכים להיות ביחד. למה? כי אני לא חושבת שצ´ארלי הוא באמת מניאק שטחי- אניחושבת שזאת תדמית שהוא יצר כדי לא להיפגע ובפרק הבא (לפי הפרומו) אנחנו הולכים להראות טוב מאוד איך הוא יכול להיות חמוד ורומנטי. ורק להיזכרך מי-שלא-תהיה-שבטוח-שהוא-יותר-טוב-מאיתנו-רק-כי-הוא-אוהב-זוג-אחר בפרומו ג´ואי אומרת שהיא לא רוצה אותו רגיש כזה. היא הייתה עם דוסון בגיל 15, עכשיו היא כמעט בת 20, אנשים משתנים! ואני לא חושבת שפייסי הוא ציני, הוא פשיט ריאליסטי בעוד דוסון רודף אחרי חלומות. ראינו הרבה מאוד פייסי אופטימי בעונות האחרונות כדי לדעת את זה. ולחשוב שאחרי כ"כ הרבה זמן שג´ואי ודוסון לא היו ביחד, והגיעו למצב של חברים ממש ממש טובים, הם עוד יהיו ביחד... הדבר היחיד שיש לי להגיד זה: ראית יותר מדי בוורלי הילס!

WinterSunrise

New member
אוקי ..

צודקת שכחתי לשים ספוילר :) , מה את נורמלית ? מה הקשר לבוורלי הילס ?! החליפו שם חברים כל שני וחמישי כולם היו עם כולם , מה שהתכוונתי בהודעה שיכול להיות שג´ואי הייתה ותהיה עם אחרים אבל בסופו של דבר הכי מתאים לה זה דוסון ולא יעזור שום דבר ...פשוט עד עכשיו לא היה להם מזל בתזמונים להגיד אחד לשני את הרגשות שלהם ,למשל ג´ואי רצתה לצאת איתו לניו המפש´ר אז אבל בסוף הוא הזמין את ג´ן בגלל שג´ואי הייתה עסוקה ועכשיו שהוא בא לפלורידה וראה את ג´ואי עם צ´ארלי ....

ifonly16

New member
זה מזכיר לי משהו מחברים

עם רוס וריצ´ל שהם כל הזמן חוזרים ונפרדים והם עדיין עם אנשים אחריםמדי פעם וכמו שפיבי אמרה "HE IS HER LOPSTER"

Gloria_Nathan

New member
אחלה של דוגמה!

ולא נראה לי שיש מישהו שלא חושב שהעניין של רוס ורייצ´ל נמאס כבר בעונה החמישית. הקטע של החתונה עוד היה נחמד, אבל כל הקטע עם התינוק של רייצ´ל בעונה הזאת- מיותר לגמרי! רייצ´ל וג´ואי לנצח! ואם אנחנו כבר בנושא, אז באותו פרק בלאס ווגאס ג´ואי ופיבי מדברים על זה שרוס ורייצ´ל התחתנו, מוניקה וצ´אנדלר כמעט התחתנו- האם הם אי פעם יהיו ביחד? וזאת פחות או יותר התשובה של פיבי: קודם כל מוניקה וצ´אנלדר יתחתנו ויהיו מאוד עשירים, אבל זה לא ילך ואני אתחתן עם צ´אנלדר בשביל הכסף. אתה [ג´ואי] תתחתן עם רייצ´ל ויהיו לכם המון ילדים מקסימים. ואז נזרוק את שניהם ויהיה לנו את הכסף של צ´אנדלר ואת הילדים של רייצ´ל. ג´ואי: ומה עם רוס? פיבי: אני לא רוצה להכנס לפרטים אבל יש בנינו וויכוח וכסוף אני הורגת אותו. דיי קטעים לקרוא את זה עכשיו אחרי ש: 1- מוניקה וצ´אנדלר התחתנו 2- רייצ´ל וג´אי נראים בדרך לשם 3- רייצ´ל בהריון. טוב אבל דיי, זה לא פורום חברים. (מצטערת פשוט היה המון פרק ענק בש.ח.)

למעלה