עכשיו בערוץ 2

GPZiv

New member
עכשיו בערוץ 2

הנהג שהוכה ע"י אופנוען בעזרת אלה מעיד בטלויזיה. אותה תקרית שהונצחה ע"י המצלמות.

the jango

New member
אם אפשר רק מלה (../images/Emo96.gif)

לאותו אופנבוט. הסבר בראשי פרקים,למעוניין בפירוט ישלח ספרו של הג'נגו "פאשיזם בכבישים": החיים הם כאב.מי שאומר אחרת מנסה למכור לכם משהו. בחיים יש צורך במאזן אימה למימוש אינטרסים. מאזן אימה משיגים ע"י תדמית אי רציונלית. אופנבוט משדר אי רציונליות. אופנבוט נתפס כמייצג דפוס התנהגות של כלל האופנוענים. אופנבוט מרתיע פחיות מרוכבי דוגים. פחיות שנרתעות מדוגים,ישמרו מרחק,יתנו כבוד ובעיקר יסכנו פחות. תודה לאופנבוט.

Great Blue

New member
2 דברים... במטותא ממך...

אכן -
ל"אופנבוט" כדבריך אבל לגביך ג'אנגו ידידי אתה.. בהחלט צריך עזרה, ומהר(!)

תודה רבה לכם על ההערכה ../images/Emo45.gif

מעטים האנשים שהיו מבינים אותי, אבל אני פה בכיף שלי בפעוטון אבו כביר, יושב בסבבקה על המחשב. וואלה נהנה מכל רגע. ממש כמו שהיה בפלס"ר בצבא. רק בלי הקפצות (הדבר היחידי שמקפיצים פה זאת אלקסיס האחות) אז תודה לכל התומכים שיהיה לכם יום נעים. האופנובוט

Great Blue

New member
../images/Emo46.gif

"יושב בסבבקה על המחשב. וואלה נהנה מכל רגע" מה זאת אומרת "וואלה", יא חתיכת זבל אלים, אתה בא לכאן לבית הכתום -
- שלנו ונוקב בשם השטן - וואלה? וואלה תזהר אני לא אבוא אליך לתא עם חבר שלי ציון התימני, יש לו 24 ס"מ ולא יודע כבר כמה צול היקף - יביא לך אותו ב א ו ז ן

Xטיל

New member
אתה האיש הכי לוגי

והכי מצחיק שפגשתי. הומור שיש בו מידה של אמת, הכי מצחיק אותי. בחייך, תנסה לפתוח לי את הבוקר לעתים קרובות יותר.

נתן.ל

New member
ג'נגו, אתה בסדר אתה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

"החיים הם כאב.מי שאומר אחרת מנסה למכור לכם משהו" הנסיכה הקסומה
איזה סרט אלילי בהחלט

הלו ראש כחול גדול ../images/Emo186.gif

תתחיל לדבר נקי
למה יש לי פה כמה חברים שעדיין חופשים. אני חושב שיש מחסור בשווארמה פרנס... האופנובוט

נתן.ל

New member
שתוק כבר רועי

אין כמו הנסיכה הקסומה ראה את החתימה שלי

Great Blue

New member
../images/Emo6.gif נה נה נה נה נה נה נה נה נה

לא חבל לך לבזבז את שיחת הטלפון היחידה שלך עליי? עדיף תשמור אותה לרופא המשפחה שישלח לך ווזלין

עכשיו שאני חושב על זה

שמעון פרנס עושה לי את זה. באמת כדאי שתבוא עם התימני הזה שלך
אני מבטיח לך הנאה עם הנבוט שלי... מה אתה אומר פשוש
יש מצב
האופנובוט

"EVERYBODY MOVE!!!"

הידועה בשם טכניקת פזיק להזזת אנשים מהשביל (או מכוניות מהנתיב)

למעלה