עכשיו בנדודי שירה

ethnix1

New member
עכשיו בנדודי שירה

היה להיט בראש תשנ"ב שאתניקס נבחרו ללהקת השנה!! היה קטעים מהקליפים של:כתם הפרי, קטורנה מסאלה, אגדת השמש והירח, לונדודנרי ואמונה <שלא ראיתי כבר 13 שנה! הלוואי שיהיה לי את כל הקליפ! איזה מצחיק זה ובסוף היה אירוח שאתניקס שרו לראשונה את שיר ישן!! אני זוכרת שראיתי את זה בזמנו וזה היה זכור לי עד היום-איזה נחמד סופסוף לראות את זה!! <אז לא היה לי וידאו> השיר הזה כיכה אחר-כך בלהיט בראש- אני זוכרת איך התלהבתי מזה שהייתי קטנה! ואיך אני מתלהבת עכשיו! יוווווו יהיה עוד שידור חוזר.. אז אם מישהו ער...

ZGala

New member
אני ראיתי את השידור חוזר

בשעה 6.30 וחבל שלא הקלטתי כי בעלי יושן ואין לי גישה לוידאו לא 100% אבל ידעתי שיהיה בסוף אתניקס תיקון קטן: זה היה להיט בראש תשנ''א שנת 1990 אצלי גם הוקלט להיט בראש של שנת 1994 עם שיר "לא לבד" כל זה כ''ך מרגש, כן?

ITAIX

New member
אם תשימו לב

"הקליפים" של כתם הפרי ואמונה קצת דומים, הם פשוט התארחו באיזה אולפן ושרו את שני השירים. בשיר ישן לזאב היה יובש בשפתיים. וסליחה על הזכרון החלוד אבל ללונדונדרי היה קליפ???

ZGala

New member
ושימו לב

באותה תוכנית רמי קליינשטיין מחזיק את גיטרה סתם בלי לנגן אלא זאב באמת מנגן בגיטרה ועשה את זה יפה בצורה ממש מקצועית ראיתי את הקליפ הזה ארבע פעמים תוך שנתיים בערוץ 33

ITAIX

New member
אני זוכר שלאל האור

היה קליפ מזהו זה אבל לונדונדרי לא ממש זכור לי וגם לשניים שניים היה מתוך איזה תוכנית עם נתן דנטנר ב90. אבל אני ממש לא זוכר (ואני מנסה) קליפ ללונדונדרי

ethnix1

New member
גם הקליפ של לונדודנדרי

צולם באולפן של להיט בראש אבל זה ממש קליפ.. את שניים שניים לא זכור לי :(

ITAIX

New member
כמו שאמרתי

שניים שניים צולם באיזו תוכנית עם נטן דטנר אם אני לא טועה במנחה ולפני שהם שרו המנחה שאל את גל מה זה אתניקס? אז גל אמר שזה שילוב בין מזרח אתניקס למערב X ואז הם שרו את זה כשם במעגל ומסביבהם היו אנשים עם כאפיות ורקדו

ethnix1

New member
איך אני רוצה לראות!!! יווו

למה לא היה לי וידאו עד 1993?? למה??

shifo

New member
וואללה גם אני זוכר את זה בשידור חי

והמנחים אמרו: עכשיו נציג שיר חדש, שהוא בעצם "שיר ישן". מין הלצה כזו...

למעלה