עכשיו (!) בחדשות

doublebass

New member
עכשיו (!) בחדשות

ערוץ 10 ניתן גם לקרוא באתר הBBC, אתר theAGE וכו'... צנחן בריטי (המדריך הכי צעיר באנגליה...) מייקל הולמס צנח מ12 אלף רגל עם קסדת צילום בניו זילנד נפתח הראשי עם ליין-טוויסט שמנע ניתק עקב כך גם לא נפתח לו הרזרבי והכל מתועד במצלמה עד להתרסקות, יצא מזה רק עם שבר קטן ברגל שמאל... הכי חשוב - הסרטון עצמו. שיהיה רק טוב

Itay izhaki

New member
הסבר?

אני לא מצליח להוריד את הסרט, מישהו יכול להסביר מה זה "ליין- טוויסט" ולמה אי אפשר לנתק במצב כזה?

doublebass

New member
הסברון

ליין טויסט הינו מצב שחוטי החופה מסתובבים אחד סביב השני במצב רגיל א-י-ן שום בעיה לנתק (אם זה לא מוגזם גם אין שום בעיה לסדר את זה) במקרה שלו הם הסתבכו לו ברתמה וזה מה שמנע ניתוק

freekfly uri

New member
אני עדיין מנסה לפענח את זה

הוא פתח ראשי, שנתפס בליין טוויסט... אבל מכיוון שלא הסתכל למעלה לחופה אי אפשר לראות את פשר הטוויסט!! יכול להיות שהוא הרכיב את ה 3 טבעות בצורה לקויה שלא מאפשרת ניתוק ולכן החופה לא השתחררה לאחר משיכת כרית הניתוק? (אני בעבר הרחוק עשיתי טעות שכזאת וריגר הראה לי צורה נכונה של חיבור הרייזרים לרתמה.) אם למישהו יש עוד פרטים על מה שאירע שם אשמח לדעת יותר!

doublebass

New member
בינתיים אין לי עוד פרטים ../images/Emo10.gif

זה מה שאבא שלו אמר : "Half of the parachute collapsed. The parachute is attached to a container on the skydivers back with a load of lines and they became tangled. "The tangle went right back down to the container with the result that he couldn't release the main chute, what they call, cut away the main chute. "Nor could he deploy the reserve and the reserve couldn't deploy itself either because of the tangle." לא ממש ברור, מה שכן הוא גם מדריך אז זה סתם נראה מוזר כל הסיפור הזה בהקשר אחר - מצאתי סרטון שעלול לעניין אותך

noamk

New member
הלינק.

ססאמק תפוז. http://www.dropzone.com/cgi-bin/forum/gforum.cgi?post=2569712;sb=post_latest_reply;so=ASC;forum_view=forum_view_collapsed

terra7

New member
ניתק אבל לא נותק

הוא באמת ניתק אבל המיתרים נתפסו לו רציני בלולאה הפתיחה (לא הצלחתי להבין לגמרי למה מתכוונים), והרבה יותר מאוחר בגובה נמוך מאוד הוא פתח רזרבי, שלמרות שהסתבך בראשי, הצליח להאט במקצת את הנפילה שלו (נחת במהירות של 128 קמ"ש או 80mph). הוא היסס לפתוח את הרזרבי מחשש שזה יחמיר את המצב. נראה לי שהבחור מהיום מאוד יואהב אוכמניות... נס או לא נס? רק ראה מנוקבת וקרסול שבור. שמתם לב שכאשר הוא מבין שהוא הולך למות (לפי דבריו שלו), הוא עשה שלום למצלמה...

terra7

New member
מישהו הצליח להבין מה היתה התקלה?

לא הצלחתי להבין עד הסוף את התקלה שהיתה לו. המיתרים של הראשי נתפסו לו. אבל במה? אומרים לולאה, איזו לולאה? איך נתפסו שם כל כך הרבה מיתרים? למרות שהוא ניתק, נראה שממש כל המיתרים היו עדיין תפוסים איפהשהו. הכיצד?? במקרה כזה יש סיכוי לחתוך את המיתרים עם הסכין שיש לנו בריג? בקיצור מישהו הבין ויכול לפרט?

woohooo

זה הדבר הראשון שאתה חושב אחרי שעברת כזה דבר ואתה חי כמובן שהדבר שמיד אחרי זה בא זה פפפאאאקקקקק כואב לי אבל תחשוב שמהזווית שלו זה בערך מה שאני ראיתי...והבום נשמע אותו דבר...אני שמח שהוא ואני חיים :)

doublebass

New member
איש (קטן) ויקר ../images/Emo187.gif

זה בסדר, גם אני שמח שאתה עדיין פה !

למעלה