עכשיו אפשר לספר

עכשיו אפשר לספר

אני אמא לאוראל בן 13ילד מקסים ועדין.אואל סובל מטיקים שונים וכל מה שנלווה.לפני חודשיים עלה לי בי החשד שלאוראל יש את התסמונת לאחר שבקרתי אתכם כאן.ובלי לדעת הרבה על איפה איך וכמה ראיתי את האתר של ד"ר קספרוקבעתי איתו פגישה. הסכום לאבחון היה 600 פגישה ראשונה ו400 כל פגישה נוספת .סכ"ה4 פגישות.בפגישה האחרונה לסיכום הסביר לי ד"ר קספר שלאוראל יש את התסמונת לא שהיה לי ספק.הוא אמר שאפשר לקבל טיפוללטיקיםוצריך טיפול פסיכולוגי שבועי שיעלה לי 400 ש"ח כל פגישה. הלכתי הביתה וחשבתי על העניין אין באפשרותי לעמוד בתשלום ולכן התקשרתי אליו ובקשתי את האבחון בכתב כדי שאוכל לפנות לקופה ברוב חוצפתו ביקש 500 ש"ח נוספים.עבור האבחון בכתב אני לא מבינה על מה שלמתי 1800 ש"ח אם לא על אבחון ואז הוא עשה לי טובה ופקסס לי איזה מסמך עלוב שאוראל אובחן על ידו והועלה חשד לתסמונת וכמו כן שאוראל זקוק לטיפול ואם נצטרך אינפורמציה נוכל לקבל לאחר חתימת ויתור חיסיון(כמובן בתשלום). ובסופו של דבר יצאתי עם מסמך שלא שווה כלום ומאוכזבת מהיחס הלא אנושי והמשחק ברגשות.בינתיים קבעתי תור לשניידר כולי תקווה שזה ילך מהר. שמחה שיש אתכם כאן כדי להקשיב

שביק

New member
אמאשל אוראלי ערב טוב. אני מקווה

שבשניידר תקבלי את כל היחס, האיבחון, הטיפול וכל מה שצריך עבור בנך ובמחיר הרבה הרבה יותר סביר, ומצוות מקצועי רב תחומי. זה לא מאוחר מדי להתחלת הטיפול הנכון. חבל רק על התקופה והכסף שהלכו "פייפן" ככה סתם. נשמח לעזור גם בהמשך. בהצלחה רבה!!!

../images/Emo24.gifתודה בת שבע

אני מקווה שיהיה בסדר כי בינתיים אוראל סובל במיוחד מלעג של ילדים וזה קוע אותי בנשמה.

היי אמא של אוראלי,

ברוכה הבאה
נראה שנפלתם לידיים של מישהו שניצל את מצוקתכם... בכל מקרה, הטיפול לטיקים אינו טיפול פסיכולוגי. פסיכולוג יכול לעזור לילד להתמודד טוב יותר עם היותו שונה, לעזור לו לקבל את עצמו, לעזור לו להשתלב בחברה... אבל הוא לא יכול לגרום לילד להפסיק "לטקטק". מקווה שיהיה מוצלח בשניידר. (אגב, אני טוראטניקית, ומעולם לא לקחתי שום תרופות... אני חוששת מתופעות הלוואי).

השגיא

New member
אמא של אוראלי אני שמחה מאוד שכתבת

כאן את הדברים. מזלך שלא היה לך את הכסף עבור הטיפול שלו מכיון ששמעתי מכל מיני אנשים איך הוא "מטפל" בילדים עם טוראט. (לא מדובר בהתעללות או משהו, סתם טיפול תמוה...) כדאי להדגיש, גם בשניידר זה עולה כסף! אבל יש שם אוסף של אנשים מקצועיים ומנוסים והמחיר שפוי יותר. אני רוצה להדגיש כאן שוב, לטובת כל הסמויים שקוראים כאן. יש כאן הרבה אנשים עם ניסיון, ויש די מעט יחסית רופאים/ פסיכולוגים/ נוירולוגים/ פסיכיאטרים שמבינים בטוראט. בשביל זה אנחנו כאן!! כדי לעזור ולהיעזר! עדיף לשאול ולהתייעץ לפני שהולכים למישהו שלא מכירים.

ש ל י ק

New member
כל הכבוד גליתוש../images/Emo24.gif

אמא של אוראלי מצטערת בשבילכם על עוגמת הנפש, עשית את הדבר הנכון שהחלטת על המעבר לשניידר, אנחנו מטופלים שם ויש שם צוות אנושי, מקצועי ובעיקר בקיא מאוד בתסמונת ולכן עוזר ומקל על ההתמודדות היום יומית. לגבי התמודדות עם הטיקים, עד שתגיעו לשניידר יש אפשרות לדבר עם הצוות בבית הספר כדי למצוא דרך שהילדים לא ילעגו לבנך? חשוב מאוד בעיני השיחות עם הילד כדי להבין ולעזור לו לגבי תחושותיו ודרך ההתמודדות שהוא עובר במשך היום, כך גם תדעי מה הכי בוער מבחינת הטיפול בו. מציעה לך להכין רשימה מסודרת של דברים שיש לבנך, וסיטואציות שהוא עובר ביום יום לפני שאת מגיעה לשניידר. המון בהצלחה

גלית../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifאמא של אוראלי../images/Emo24.gif

מחיזקה לך אצבעות על החלטה ללכת לשיינדר

חגית35

New member
אינך הראשונה שמתלוננת עליו

לא מבינה למה לא מתלוננים עליו משרד הבריאות, הסתדרות הרופאים?? לדעתי מי שמתיימר לעשות איבחון חייב לתת חוו"ד כתובה אחרת לא עשה איבחון אלא אם לא הבנת נכון ופגישה אצלו הינה כמו כל פגישת התייעצות אצל רופ אלחוו"ד כמו פסיכיאטר או נוירולוג ואז באמת לא מקבלים דו"ח איבחון אבל אם שילמת על איבחון לפחות שתוכלי להשתמש בו להצגה בבי"ס או ועדות שונות במשרד החינוך- עכשיו תצטרכי לעשות איבחון מחדש כי הוא לא נותן לך מסמך?! זו ממש שערוריה לדעתי!

../images/Emo10.gifחגית

לזה בדיוק היתה הכוונה.לקבל את האבחון בכתב כדי שאוכל לפנות לכל מיני גורמים ביניהם בית הספר. עכשיו גם שלמתי 1800 וגם אין לי אבחון.

חגית35

New member
אגב זה קספר או קסלר?

כי קסלר דוחח רבות פה והגיב כאן לבקשת הנהלת הפורום אולי אפשר לעמת אותו שוב מול הטענה שלך? האם זה אותו האדם?

ד"ר קסלר

זה ד"ר קסלר מרחובות ויש לו שם מרפאה. כן הוא לפעמים כותב פה בפורום. משה

למעלה