"עכשיו אני"

exit_from_here

New member
"עכשיו אני"

חדשים-ספרו קצת על עצמכם...גם וותיקי הפורום (המזדקן לאיטו,עוד שלושה חודשים וקצת יחגוג לו שנה)יכולים.

me15

New member
אתה בטוח שאתה רוצה לדעת?....

אני גרה בירושלים, קוראים לי נעמה אני עולה לכיתה י'... אוהבת כמובן רוק ישראלי (ובפרט את החברים של נטאשה), ובעצם כמעט את כל סוגי המוזיקה (חוץ ממזרחית חדשה כזאת ואלקטרוני (זאת לא מוזיקה...)) וזהו.... אין לי עוד מה לספר.. כבר אמרתי הכל.....

exit_from_here

New member
את בטוחה שנאמר כבר הכל?../images/Emo8.gif

ואחלה,ירושלים זה טוב,רוק ישראלי עוד יותר.

slowhand1

New member
או קי אז עכשיו אני??

אז קוראים לי מנחם ואני גר בקריות אני חוגג כמעט שנה מאז נדבקתי בחברים של נטעשה.. אני בן שבע עשרה(כמעט) אממ..אני אוהב הרבה מוזיקה ובעיקר מוזיקה(לא רעש אלקטרוני או משהו בסגנון) אממ..וכמו שאתם יכולים לראות בחתימה שלי אני גם אוהב את הוטל קליפורניה..

P o M i K i

New member
אני דניאל

ואני גר בחור קרוב לים... ואני מאוד אוהב את החברים של נטאשה למרות שאני כבר הרבה פחות שומע אותם ממה שהייתי לפני איזה חצי שנה-שנה, אבל אני תמיד אוהב אותם... אני לא מתבייש להגיד שךא עקבתי כימאת אחרי הקריירת סולו של ארקדי או מיכה, כי לאומת התקופה של נטאשה הם מאוד מאכזבות אותי... וזהו...

N a V e

New member
אני נוה

בן 17 מהקריות מת על מוזיקה.מת על רוקנרול.לשמוע,לשיר,ולנגן. בעיקר קלאסי.פינק פלויד,דורס,דיפ פרפל,זפלין. ישראלי איכותי-משינה,החברים של נטאשה,כוורת...ומהעכשוויות הייתי מציין את כנסיית השכל.לדעתי אחת הטובות שהיו כאן.

michal optimit

New member
אני מיכל...

אני מתה מעייפות ושונאת אוטובוסים בזמן האחרון אני בת 15 (מחרתיים) . וגרה לי בבאר שבע. מדריכה בנוע"ל. וגם עייפה כרגע. אייל אומר שאני נורא עצבנית לפעמים כל השאר אומרים שאני לחוצה אבל אני דווקא ... פסדר.
בקשר למוזיקה.. אז. פינק פלויד, רדיוהד, משינה, החברים של נטשה, אריק איינשטיין, שלום חנוך , ברי סחרוף.. ואוף. אני שונאת להגיד איזה מוזיקה אני שומעת כי אני תמיד שוכחת את הדברים /שאני הכי אוהבת לשמוע. אז הרשימות האלה סתם מעצבנות אותי.וזהו. אני חייבת לישון עכשיו. אבל צוות ה', לא ינום ולא יישן.! (מחר הפעולה הראשונה שלי, הזמן קצר, והמלאכה כה מרובה...)

michal optimit

New member
קיצור של:

הנוער העובד והלומד תנועת הנוער הכי גדולה בארץ (נכון למפקד של 96, המפקד של השנה עדיין לא פורסם, אז צופיפניקים, די לזיוני השכל הבלתי פוסקים.) סתם. אם יהיו עוד שאלות יותר מאשמח לענות.

michal optimit

New member
לא...

בוודאי שלא פורסם. אתה לא באמת יודע איך המפקד עובד עם אתה אורמ את זה. המפקד נסגר סופית ממש ממש לא מזמן ( אני יודעת, כי אני בעצמי הגשתי רשימות מאוחר.) ותוצאות סופיות יש רק כעבור שנה וחצי -שנתיים. בינתיים הכל בגדר שמועות וכן, יש סיכוי גדול שבני עקיבא יקחו את המפקד. לא מעניינת אותי עצם התחרות של"התנועה הכי גדולה בארץ", כי לדעתי התנועה שלנו בכלל לא מושתת על הגודל שלה אלא על ערכיה. אני רק רוצה, שנמשיך לקבל תקציב. כי למרות כל מה שאתם נוטים לחשוב, הנוע"ל לא ממומן על ידי א-ף מפלגה,אולי קצת על ידי ההסתדרות, אבל עכשיו היא קורסת ומוכרת את הקנים שלנו, אז זה לא באמת עוזר לנו.. בקיצור, אין תוצאות למפקד עדיין, ובדרך כלל זה לוקח מלא זמן, כי הם עושים כל מיני בדיקות, מתקשרים לחניכים בצורה אקראית ושואלים אם הם בנוע"ל/צופים/בנ"ע. תוצאות יהיו בערך עוד חצי שנה להערכתי. ובקריאה שניה של ההודעה שלי, אני מגלה שנשמעתי עצבנית משהו. סליחה על זה. חוסר שינה .

אני

קוראים לי רן בן 15 מבירת הנגב הדגולה, אוהב מוזיקה, לנגן ולשמוע, צופים ופירות וירקות.

צב הפוך

New member
תראו אותי

רוני,משהו כזה, מכוכב השחר,שזה שטחים וזה איזור ירושלים. בת 15 ,שזה השכבה של כיתה י', המוזיקה שלי הולכת יותר על-פי שירים מסויימים מאשר על זמרים מסויימים, חוץ מהנטאשות.שאצלם זה הרוב המוחלט. אני גם אוהבת פירות,ומצאתי כנראה ביצפר.יאפי לי.בעזרת השם . ומגרד לי בגב,ונקרעו לי שתי חזיות השבוע. ויש לי יומן של חיפושית.| מאוהב מאוהב,לא סתם | בהצלחה למיכל

gp53

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

טוב אז אני גילי, עוד יומיים בת 15, גרה בגדרות(חור בין רחובות לאשדוד), לומדת בכיתה י'2, מבלה את רוב זמני בצופים, בעיקר קוראת פה כי מיכלי מכריחה אותי. אבל אני גם אוהבת את הלהקה ועוד כל מיני אמנים ישראליים. אני לא אעשה רשימה כי כואב לי הראש.

exit_from_here

New member
חסר לכם אידיוט?

אידיוט מובטל מחפש פורום להרוס. קורות חיים- נולד בשנת 87 וגדל במתקן סודי בדרום הארץ. וזהו.

סודי.. סיעודי.. מה זה משנה.

אני טליה (הפתעה גדולה) ואני מגדולי הפורום (ממש) עוד שלושה חודשים בת 17, וגם יש לי שיעור נהיגה ראשון מחרתיים, אז בבקשה תתרגשו. אני גרה בחור שקוראים לו עומר, שזה ממש ממש ליד בירת הנגב של רן השמנמן. מוסיקה? חלאס. סתכלו בכרטיסאישי אם זה באמת מעניין אתכם. וחוצמזה מרכזת צעירה בצופים (כאילו זה עומר משהו) מנגנת להנאתי בגיטרה ומשתדלת בפסנתר, ושואפת להיות יומאחד סינית.

למעלה