עכשיו אני..

דנה2909

New member
עכשיו אני..

למרות שהיתה בעיה דומה שמישהי העלתה, אני חושבת שיש קצת שוני. סיפור רקע: לפני ארבע שנים היתה לי מערכת היחסים הרצינית ביותר שלי. אני חושבת שזו היחידה שהיתה בה אהבה אמיתית. ואני נפרדתי ממנו בגלל משברים רציניים בלימודים ובהערכה עצמית ירודה מאד. זרקתי אותו מ-ג-ע-י-ל!!! בטלפון! אחרי 8 חודשים! אמרתי לו דברים נוראיים.. תמונת מצב: ההווה בדיוק סיימתי עוד מערכת יחסים, ושוב אחרי חודש חודשיים. והפעם הוא זרק אותי. אותי? אותי זורקים?? אף פעם אף אחד לא גמר איתי. ואני? כמו מפגרת, אחרי שהוא זרק אותי, בטלפון!!!! אז הוא התקשר, מה התקשרת? אתה זרקת אותי.. - סתם, לשמוע מה נשמע, והמשכנו את הקשר עוד שבועיים, והוא נפרד ממני שוב!!!. עכשיו, ההערכה העצמית שלי בקרשים. זו הפעם הראשונה שבחור משחק איתי ככה, ואני נותנת לו לשחק??!!??! לא אופייני לי. אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד בא לי נורא להתקשר אליו שוב. למרות שהוא מאנייק. ומצד שני, פתאום אני יודעת איך האקס הרגיש. הרי תמיד אקסים נמצאים ברקע. ואני מרגישה חרא. ואני רוצה לשפר את ההרגשה. תמיד זה קורה לי, אני נפרדת ממישהו, וישר אני חושבת על האקס, אולי זה כן היה יכול לעבוד, אולי אם הייתי משנה משהו, זה היה מצליח?? מה עושים?

jahnon

New member
דנה

תמיד אבל תמיד כשדוחים אותך אתה מנסה להתחבב על זה שדחה אותך אם כשמפטרים אותך, או זורקים אותך או סתם מישהו שמתייחס אליך חרה. זה באופינו אנו רוצים להתחבב על כולם. מה שלדעתי את צריכה לעשות, זה מה שעושים בכל דבר שקורה לנו, לומדים ומסיקים מסקנות. אולי עכשיו שאת יודעת איך מרגיש הצד הנזרק תשתדלי לא לפגוע באלה שאת לא מתכוונת להמשיך איתם. ועל איזה אקס את מדברת? אם את מדברת על הראשון אז תמיד לראשון יש מקום מיוחד בלב. אם כל פעם על אקס אחר אז יש לך בעיות רציניות של חוסר החלטה
אבל כמו שקראתי פעם איפשהו. "השתמש בכל מכשול כמנוף להתקדם לשלב הבא" או משהו כזה.

אני מקווה בשבילך שזאת הפעם

האחרונה שיזרקו אותך, ומאוד מקווה שאת למדת את הלקח ולא תזרקי יותר מישהו - אני לא אומר שלא תיפרדי מאף אחד, אבל תעשי את זה עם כל הכבוד לבחור, לקשר וגם לעצמך ! יכול להיות שאם היית מתעקשת על האקס זה היה עובד. ועכשיו איך תדעי את זה? תחזרי אליו? עברו כמה שנים, הוא השתנה, את השתנית, ואת גם בריבאונד ומחפשת בעיקר מישהו שיעלה לך את המצב רוח ואת הבטחון העצמי - וזאת לא נקודת פתיחה נכונה לחידוש קשר... ולעניין הבטחון העצמי: אז הוא זרק אותך !!! אז הוא מטומטם ויום אחד גם הוא יקבל בומבה בראש...כמו שאת קיבלת. זה שמישהו זרק אותך זה לא אומר שאת לא שווה, את לא שווה לגביו, אבל כבר הנחנו שהוא אידיוט- אז מה אכפת לך אם יש איזה אידיוט אחד שחושב שאת לא שווה את המאמץ? יש עוד הרבה אחרים שחושבים שאת כן שווה את המאמץ !!!

dana2909

New member
אז זה היה סוף הסיפור

כל מה שסיפרתי פה התרחש לפני שנה. הצורה שבה השמוק התנהג אלי די ניערה אותי. זה כנראה היה צריך לקרות. הגעתי למסקנה שאני מאז ומתמיד כעסתי על עצמי על איך שהתנהגתי, זה לא היה הוגן. החלטתי שאני עושה מעין שיחת השלמה עם האקס ומתנצלת על ההתנהגות שלי. ואני חייבת להודות שהייתי מאד סקרנית אחרי 4 שנים מה הוא עושה. כן.. הוא היה האקס הראשון. אחרי חיפוש ממושך ובעזרתם האדיבה של 144 השגתי את הטלפון שלו. והוא הסכים להפגש איתי. ואתם יודעים מה? היתה שם כימיה מ-ד-ה-י-מ-ה! באמת שלא הלכתי עם ציפיות, הלכתי לסגור מעגל, ומצאתי שם משהו חדש. ישבנו ודיברנו איזה 3 שעות והחלטנו שאנחנו נותנים לזה צ´אנס.. היום אנחנו כבר 9 חודשים ביחד, עברנו לגור יחד לפני חודש, והאהבה פורחת. אז אתם רואים, לפעמים כדאי לתת צ´אנסים.. לא לאקסים.. לעצמנו. שיהיה יום אהבה שמח.

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif מזל"ט ובהצלחה

ואם יורשה לי שלאול, היכן היית בהצבעה????????

בא לי לבכות !!!

נראה לך???? מה זה הקיטש הזה ??? אם הייתי יודעת שככה זה יסתיים....אין סיכוי שהייתי עונה מה שעניתי (ומי זוכר מה עניתי בשעה כזו של הליל). ברכותיי על התושיה, יהיה זה לקח לכולנו: אפשר לחזור לאקס, בתנאי שאת יודעת מה את עושה !!!

dana2909

New member
אני לא מסתדרת עם הצ´אט הזה!!!

לקח לי שעה לחבר את המחשב בבית, ואז פשוט לא הצלחתי להכנס לצ´אט, ועכשיו בכלל נעלם לי הצ´אט. אז מי ניצח??

../images/Emo14.gifתגובתי:

אני יודעת זה קשה מאוד להיתמודד עם העובה ש"ניזרקת" אבל... אחותי אחרי 3 שנים של ניסיון מר אני אומרת לך בפה מלא תעשי מה שאת מרגישה לא מה שאומרים אנשים אלא, מה שהבטן או הלב או לחילופין הראש רק את עם עצמך.

שרוניק

New member
נוצה, העצה שלך הגיעה מאוחר מדי..

דנה סיפרה מה קרה אחר כך... אבל מה שאת אומרת נכון לגבי רוב הדברים שכתבנו פה אתמול: שכולנו מפחדים לעשות דברים כי לא נעים,ומה יגידו וכאלה - ושוכחים לעשות את הדבר הכי נכון לנו.

למעלה