עכשיו אני

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

כתבתי לכן כבר עד כמה אני לא יודעת לפרגן לעצמי. מעולם לא הייתי אצל קוסמטיקאית - אני מסדרת ומנקה לבדי. פעם אחת בחיי הייתי אצל מניקוריסטית (זה היה תענוג של ממש) ותמיד אני מסדרת ומורחת לבד. מסג'ים ? רק בספא וגם זה במקרה הטוב פעם בשנה. לא יודעת לפרגן לעצמי בשקל. גם כשאני ממש צריכה ורוצה. קמצנית ? לערן ומעין לא. לסובבים אותי לא. לי ? בהחלט כן. אבל אתמול כבר לא יכולתי יותר. אחרי סופשבוע מוטרף של עבודה ויום האתמול שביליתי אותו בכביסות ונקיונות הרמתי ידיים. והגוף שלי כל כך כאב עד שהרגשתי את הורידים שלי כואבים. והתקשרתי למסג'יסטית כאן בישוב והיא לא ענתה. אז הלכתי אליה הביתה - כל כך לא אופייני לי ! וקבענו. לכבוד הבית הנקי הדלקתי נרות, קטורת, מוזיקה קלאסית והיא הגיעה. חוויתי שעה ורבע של מסאג' עילאי ! רפלקסולוגיה, עיסוי פנים, ידים, רגליים. הכל ! לאישה הזו יש את הידיים הכי מדהימות שרק אפשר להעלות על הדעת. אין מילים לתאר את התחושה. אני כל כך מאושרת שעשיתי זאת למען עצמי. והחלטתי להמשיך והיום בין הסידורים אני גם אפנק את עצמי. עכשיו אני !

נשמע כיף לאללה../images/Emo70.gif

שמחה שעשית את זה. הלוואי עליי
מזלי שיש לי מסג'יסט אישי- הבחור שלי עושה מסג'ים מדהימים והכי כיף כשנפגשים והוא תמיד עושה לי מסג' כי יודע כמה אני סובלת מכאבי גב.

אני צריכה מסג'יסט צמוד בבית

איזה כיף לך ! אני חושבת לעשות את זה באופן קבוע ובגלל שהיא עשתה לי מחיר מיוחד אזי להזמין אותה בכל יום ראשון אחרי הסופשבוע שבו אני עובדת. זה לא פינוק, זו בריאות !

גילור

New member
וואיייי איזה כיף!!! (אני כמעט

מרגישה את המיסטול הכיפי הזה שלך באויר). פשוט תענוג צרוף! איזה כיף שאת לומדת לפרגן לעצמך! הכי שווה בעולם

המונשרי

New member
כי ההוא הלך...

ובגלל ההרגשה שתארת אני מתעתדת ללמוד קוסמטיקה ( אומנם רפואית , אבל בכל זאת...). בא לי שמבקשת השירות תבוא מרצונה לחוות ולהתפנפן.

CARA MIA

New member
איזה כייף לך ../images/Emo24.gif

גמני בדיוק ככה: מפרגנת כל דבר בעולם לאהובים שלי ואף פעם לא לי ... וואי וואי עשית לי חשק להתפנק גם!

אני לא מאמינה על עצמי אבל...

קבעתי לעצמי תור מחר לייעוץ אסטרולוגי !! כבר שנה אני רוצה לעשות את זה והתקמצנתי כהרגלי בקודש.... אז הנה קבעתי לי את הפגישה ומחר בבוקר אני שם. איזה יופי לי !

וואו. תענוג

אני חושבת שמעל הכל, הנרות, המסג', הבית ענקי... המשפט האחרון כל כך חזק. לדעת להרשות לעצמך, לשים את עצמך ואת הצרכים שלך במרכז, לתת לעצמך. שיהיו עוד הרבה הודעות כאלה!

למעלה