עכשיו אני שמח(?)

מ י ל ר

New member
עכשיו אני שמח(?)

היום עשיתי מעשה טיפשי היה לי קצת מאוד NX ומרוב טפשותי נפלתי בפח על עצמי, "רק קוביה אחת" אמרתי. אבל לא יצא כלום "טוב, רק עוד קוביה אחת ודי" אבל לא יצא כלום.. "לא לא, סעמק, רק עוד אחת ודיי" וזה באמת האחרון, באמת באמת, אוף, קניתי את הקוביה האחרונה עם מלא כעס עצמי ששוב נפלתי להימורים האלה, צריך לשמור NX, עכשיו אין לי NX למספרים (רציתי למכור טרגה) אבל אבל.. ואז, הנעלים שלי קיבלו 3% INT, כמו שרציתי. אז אני שמח, עם מלא רגשות אשם, שנשארתי עם 1,500 אנקס, באמת, מלא רשות אשם, שלא שמרתי NX בצד, זה טיפשות, זה מפגר מאוד, והפעם היה לי איך שהוא מזל. פעם שעברה אחרי הרול בק, הנעלים הפכו לאפיק עם 3% לכול הסטטים, אבל שוב היה רול בק, ומאז ניסיונות כושלים של הנעלים, מלא קוביות לא עשו כלום. אז עכשיו כן קיבלתי 3% INT, אבל אני מרגיש טמבל שביזבזתי את המתנה שקיבלתי (10K מתנה מחבר יקר מפז) אז לחבר: אני מצטער שקניתי 3 קוביות מהמתנה שלך, למרות שאמרתי לך לא אפול בפח הזה. אני מרגיש פאקינג רע עם זה שקניתי קוביות, אבל סוף סוף קיבלתי את הפונטציאל שכול כך חיכיתי לו. אז אני חצי שמח עם רגשות אשם ואם מישהי פה רוצה להגיד לי שאני טיפש ומעפאן, אז מוזמנת, ואת צודקת, ואני לא הקשבתי גם לך, שאמרת לי לשמור NX. כן אני מרגיש רע עם מה שעשיתי עכשיו, מסבירים לי דברים ולפעמים אני פשוט בדחף עושה מה שאמרו לי לא לעשות.. אין לי שליטה עצמי :/

nadavv2

New member
דבר ראשון תתחדש

דבר שני לא קרה כלום אז הלך טיפה nx אני בטוח שאתה תשיג אותו בחזרה לכולם יש קטעים זהם לא שולטים בעצמם גם אני כמוך אם אני עצבני אני לא שולט בעצמי אני יכול לקום לזרוק תמחשב מהחלוןחח פעם זרקתי דיסק של פרו 10 מהחלון כי הפסדתי לבן דוד שלי

צ ל י ל 8

New member
קודם כל מזל טוב, זה בכל זאת לא נורא כ"כ

ודבר שני, אני כ"כ מבינה אותך שזה נורא... גם לי יש את הקטע של "עוד אחד ודי, עוד אחד ודי"
כמו ילדים בני שנתיים שעודים להם משהו וכל פעם הם אומרים, עוד פעם אחת ודי! וזה נמשך עוד מיליון פעמים ודי
לא נורא
מקווה שמתצא מקורות מימון NX. וזה הזמן לפתוח שרשור חדש בנושא

Guid

New member
מזל טוב אחי!

סופסוף יצא משהו מהנעליים האלה...

yonVata

New member
למה סתם?...

כבר מזמן יצא לו משהו מהנעליים, יצאה לו הנשמה...
תתחדש אסף

xFade

New member
../images/Emo79.gifגם לי היה את אותו קטע שלשום ../images/Emo6.gif

נשאר לי קצת NX והחלטתי לנסות לשפר את הכפפות שלי שהפכו ליוניק עם 6% DEX. קניתי קוביה,וכששוב לא יצא INT קניתי עוד אחת,גם "אחרונה ודי" הגעתי לקוביה הרביעית,בהחלט האחרונה שהתכוונתי להשתמש בה (כי הייתי צריכה NX בשביל להחיות את הטייגר שלי
) והופ,הכפפות קיבלו 6% INT
ועכשיו אני מרוצה. לא בוכים על NX שנשפך?

מ י ל ר

New member
אני גם צריך לעשות את זה על הכפפות

הכפפות שלי הגיעו אחרי הרבה קוביות לאפיק, המשכתי לשחק וקיבלתי מלא 6% LUK וגם 6% DEX ואז בא ה-3% לכול הסטטים, ופה נגמר לי הקוביות. מתי שיהיה לי NX בשביל קוביות, אני אנסה להגיע ל-6% INT בכפפות, הם גם ככה אפיק ככה שיש מצב.

למעלה