עכשיו אני רואה

stonefroze

New member
היי דוד

האם בפחדים אתה רואה את סיבת המחלה או שמא בהתמודדות עם הפחדים? האם עדיין יש פחדים שההתמודדות עמם,אם כי מוצלחת מחלישה אותך עד כדי מחלה?או שמא התמודדות בלתי מוצלחת, כישלון רגעי? האם לא יכול להיות שאתה עצמך מעלה את הפחדים הללו כמו וירוס מוחלש על מנת להתחזק בסופו של דבר?לא נראה לי שהם צצים ועולים סתם כך. או שאולי הנסיבות הנוכחיות בחייך גורמות להם לצוץ שוב? האם יש מהלכים שאתה נוקט בהם כרגע בחייך ואשר בהם אתה רואה אולי נקודת מפנה אפשרית,אשר על טיבה אתה עדיין תוהה? מה כבר יכול לקרות גם אם תטעה בהערכת המצב הנוכחי והערכת כוחותיך? הפחדים שלנו דוד נראים לי לפעמים כמו חברים בלתי מוצלחים. הם כל הזמן לוקחים מאיתנו,כל פעם שיש להם אפשרות. אחר כך הם יכולים להעלם לשנים ופתאום באישון הליל אתה שומע את צילצולם המטריד בדלת. הם נזכרו שאנחנו קיימים כי הם שמעו שאנו מסדרים לעצמנו בכוחות עצמנו פגישה עם עתיד טוב יותר.לא סומכים על המזל.ועכשיו הם סבורים שהם יבואו לקחת. הגיע הזמן לטרוק להם את הדלת בפרצוף.שילכו לחפש את החברים שלהם, אם יש להם כאלה.נו,הם תמיד מוצאים חברים חדשים. בכל מקרה נראה לי שהחולשה הזמנית שלך תסתיים במהלך עוצמתי. אני ממליץ גם על ויטמין c .אחלה ויטמין שבעולם. כל טוב.

שלום לכם חמודים ושלום דוד, מה

יש איזה מפגש פורום שלא ידעתי עליו? גם רוצה... דוד אני סובלת המון בחיים למזלי חוש ההומור שלי מציל אותי מזדהה איתך מראש למפרא לאלתר ובדיעבד מקווה שיהיה לי יותר זמן להיכנס לפה כי אתם מקסימים!!!!!!

מתוקה1

New member
דויד היקר !!!!!! ../images/Emo24.gif

אל נא תפחד!!! אני מאמינה שיש בך כוח רב להתמודד ממני מתוקה

~דויד~

New member
תודה רבה יקירים שלי ../images/Emo24.gif

להלן סיכום ומסקנות (בפורמט צבאי במיוחד עבור חוכמית
) : סיבת המחלה : קורבנות וחוסר קבלה משך המחלה : שבוע עוצמת המחלה : רבה מאוד (לא נכנסתי לאינטרנט ...) אנשים יקרים שעזרו לי: בן והמורה שלי להילינג (ט.) מאמין אני כי למדתי ואמשיך לעבוד על נושא הקורבנות והקבלה שלי. מאוד נהניתי בזמן היותי חולה. דבר המלמד כי: 1. לא הרגשתי קורבן. 2. מה דעתך על 1 (חוכמית
). היה לי חופש גמור קראתי ספרי בדיחות, ראיתי ערוץ הילדים והיה לי ממש כייף!!! והכי כייף זה שהיה לי כייף כאשר הכי לא אמור להיות לי כייף. אני גדול, עצום וענק!!! ומשתדל להיות גם צנוע... אבל אף אחד לא מושלם
וזהו, חזרתי. אני מתאושש לאיטי... עדין חלש אבל שמחחחחחחחחחחחחח באהבה, דויד

למעלה