עכשיו אני רואה

חוכמית

New member
עכשיו אני רואה

שהיה מפגש ושאני לא השתתפתי בו. חבל...... משהו נמצא פה כדי לעדכן אותי??? אני נורא מתגעגעת אליכם. ספרו, דברו, מה קורה??? באהבה.

סיון b

New member
שלום לך נפלאה,

שמחה שאת כאן! כתבתי כאן הודעה , עדכון קטן לגבי, לפני כמה ימים. בבקשה תקראי אותה... לא יודעת, חושבת שתשמחי בשבילי.... נכון? אז אני קצת עצובה, זה כואב, אבל אני בסדר ומקבלת את זה יפה, לכן אני חושבת שתשמחי...... אוהבת, סיון

חוכמית

New member
אאאחחח, איזה ים של אהבה

O.K. אז לא פיספסתי. פשששששש יצא לי כל האויר של ההחמצה. אז, ביום שבת איפה??? אתם מתחשבים בצפוניים או לא??? קיפודה מקסימה. את כל כך יפה. יפה אמיתית. הנפש/נשמה שלך טהורות ואוהבות. ילדה יפה. פרח אהבה. אוהבת אותך כל כך.... סיוואנוש, עכשיו קראתי. האמת? התיאור היה כל כך אמיתי שיכולתי ממש ממש להיות שם עם כל הכאב. וזה מה שהרגשתי שכקראתי את מה שכתבת. לי זה עדיין כואב כי אני יכולה להרגיש. אבל... סיוני, החלטתם, וזהו. הפרידות האלה של הפעם האחרונה זה מיחזור של הכאב ובגדול. זה לתמצת את הרגשות כולם כולם בבת אחת ואז לדעת שזהו. וואאוו , אני לא יודעת את הייתי עומדת במצב זה. סביר להניח שאני לא הייתי מגיעה ל "פעם האחרונה" כי אם היא מוגדרת במילה אז ... כבר היתה ...וזה רק מיחזור שלה. כן....הרצון הזה לגעת עוד ועוד , הכמיהה, אבל.... סיון, הרימי ראש, עם הכאב והזכרונות. אני מאוד שמחה בשבילך שאת שלמה עם זה כי זה יאפשר המשך חייך בצורה חופשית. מתוקה, I BELIEVE YOU CAN FLY THRERE IS ALLWAYS TOMMRROW ו....אני אוהבת אותך ו... יהיה בסדר. אל תדאגי. אנחנו פה בשבילך כל הזמן.... אוהבת. מאוד.

סיון b

New member
וואוו, איזה כיף לי,

את נפלאה! קראתי את מה שכתבת. ובאמת שמחתי לקרוא את זה. אז את צודקת. זה איפושהו למחזר את הכל. וזה קשה כי יודעים שזה הסוף. אבל הפגישה האחרונה היתה ביוזמתי, אחרי שדיברנו בטלפון והוא אמר שזה צריך להיפסק. הרגשתי שאני חייבת את זה לעצמי. מעין סגירת מעגל. פעם אחרונה להינות מהכל. ונהינו. היה כיף, היה נחמד. ועכשיו זה עצוב קצת. דקירה בלב, לזכר זכרונות עמו שלא ישובו עוד. אני עוד אראה אותו בעבודה. מחר לדוגמא. בטח ידפוק לי הלב. אבל הוא יתגבר. כמו שהוא התגבר על המשבר בגדול של לדעת שזהו. וגם אני אתגבר. מקווה שבקרוב. אבל בעיקר אני מרגישה טוב. כי זה הדבר הנכון והכי טוב בשבילי לטווח הארוך, והלא כ"כ רחוק. אני צודקת? אז, חוכמית, אני בסדר. עם כל הכאב והידיעה שאני לא אראה אותו יותר. אמרו לי שיהיה בסדר. גם את. אמרת שאת מאמינה בי. תודה, תודה שאת וכולם כאן בשבילי. זה חשוב לי. סיון

חוכמית

New member
חמודה.

נסי להעסיק את עצמך כמה שיותר כדי שלא ישאר זמן למחשבות וזכרונות לפחות כרגע כשבכל כל כך טרי וחשוף. זה ניסיון, אחד מיני רבים שעוברים בחיים ושאנחנו עוברים בדרך זו או אחרת כל הזמן. אני בטוחה שהכאב יחלוף למרות שעכשיו הוא מעוד עוצמתי. הזמן מכהה את האכבים האלה. את הרי כבר יודעת משהו על זה. חשבי על עצמך, רגשותייך, ועשי כל מה שבא לך כדי לאהוב את עצמך. יהיו ימים שהזכרונות היפים האלה ישמרו בליבך לעד ותוכלי לפתוח את הספר הפנימי שזה שיש בכל אחד מאיתנו ולהנות מהם. בד"כ אנחנו זוכרים את הדברים היותר נפלאים ונעימים. ואת הדברים הכואבים סוגרים חזק באיז שהוא מקום נסתר. זכרי שאת נפלאה, נעימה, חכמה, יפה, נהדרת, והכי הכי שיש ושזה יהיה נר לרגליך כל הזמן מעכשיו והלאה. אנחנו כאן מתוקה. כל הזמן. אוהבת. מאוד.

סיון b

New member
תודה!

תודה על כל העצות והעידוד שנתת לי. משתדלת לחשוב על זה פחות. לא כ"כ הולך, כי זה די טרי. כי זה עדין כואב בלב. כי אני עדין פוחדת לחשוב עליו עם מישהי אחרת (למרות שאני בכיוון הנכון מבחינת להכיר מישהו אחר). הוא תמיד אמר לי, ואמר את זה גם בפעם האחרונה, שהקשיתי עליו. שעכשיו, הבאה שתהיה לו צריכה לעמוד בכל הקריטריונים שלי, וזה רף נורא קשה לעבור. ציטוט של דבריו. אני לא מפסיקה לחושב, שעם כל מה שהוא אמר - אז כשתהיה לו מישהי זה אומר שהיא תהיה יותר טובה ממני??? אולי זה שטויות, אבל מפחיד אותי לחשוב על זה... לא רוצה שה"תחליף" שלי יהיה יותר טוב. מן קנאות שכזאת... סיון

חוכמית

New member
ילדה שלי

אל תתפזרי לכיוונים לא נכונים. עזבי את מה שאמר. כי אמר. וזהו. אני משתדלת לא להיות בוטה אבל ... זה נגמר. אין יותר משמעות למה שאמר ובטח לא בקשר לרף וכו´. מה זה פה מרוץ שליחים 4X4???? ולפי כל המשפטים המוכרים כל כך נראה לי שכבר שיש לו משהי על הכוונת (אם לא יותר מזה....). תשתדלי להיות ריאלית כמה שיותר ולא לשמוע את המשפטים האלה. זה מזכיר לי את המשפט הידוע: "זה לא את ...זה אני...אני אשם. את הכי טובה שיש ולא מגיע לך משהו מגעיל כמוני......" אין דבר כזה "תחליף" ואוי ואבוי לך אם את חושבת שיהיה לך "תחליף". אין סיכוי שדבר כזה יקרה ואם הוא ימצא לעצמו "תחליף" אז טוב מאוד שאת לא איתו. את, הכי טובה שיש וזה ממש לא קשור למה שהוא חושב. "היא" לא יותר "טובה" ממך. היא פשוט יותר מתאימה למה שהוא רוצה כרגע. אוי כמה שזה כואב. אני זוכרת איך אני הסתובבתי חודשים!!!!!!! מתחת, ליד, ממול, ומעבר לבית שלו, ואיפה שרק אפשר כדי לראות אותו.ואיך הייתי חוזרת הביתה עוד יותר מרוקנת כי הוא אמר את אותן המילים וכמה שאני נהדרת אבל..... והאבל הזה.....כל כך כואב, ואני הכרחתי את עצמי לא לעבור ליד הבית שלו ומנעתי את עצמי בכוח רב כדי לא להיות במקומותשהוא יכול להיות. וסיון, זה היה מאוד קשה. אז, את צריכה להבין שההפסד שלו, שהוא הפסיד אותך ושאת הכי טוב שיכול להיות והמשפט הידוע שלי: "מי שלא רוצה אותי - לא שווה אותי. הרימי ראש, חייכי, הרימי כתיפיים, והמשיכי הלאה. עוד יהיו ימים שתצחקי על זה (או אולי לא.. כי נראה שאת מ א ו ד אוהבת). THAT´S LIFE BABY. וכך ממשיכים הלאה. טוב, את רוצה עוד? אני לא רוצה לעייף אותך, אלא רק לחזק אותך ולתת לך להבין שהנסיך שלך די ערום למרות כל מה שאמר ואת ....איך לומר...מסונוורת...ו...... שזה יעבור ויהיה ממש טוב. אה, ויש עוד שיטה שאני לא כל כך אוהבת וזה להגיד לעצמך מה לא טוב בו.כאילו לשכנע את עצמך שהוא לא טוב - אבל זה כמו לשקר לעצמך. אז...... מתוקה, תהיי חזקה, אני כאן. אוהבת.

סיון b

New member
טוב, אז ככה...

בקשר למה שהוא אמר - זה לא מסנוור אותי. אני מאמינה לו, וזה מכל מיני סיבות... אחת מהן היא שהוא מבוגר ממני בהרבה, והוא לא מאמין שהוא ימצא מישהי כמוני מכמה בחינות... בכל אופן, זה לא כזה קריטי כרגע. בקשר למה שאמרת - אין לו מישהי. גםלא על הכוונת. הוא פנוי לחלוטין. לא כ"כ ריגשית. כמו שאני לא, אבל פנוי. והפחד הזה ממישהי שתהיה יותר טובה זה פחד שהיה לי תמיד. סתם מן חוסר בטחון שכזה, אבל באמת שעודדת אותי עם מה שכתבת, על זה שהיא רק מתאימה יותר למה שהוא מחפש.... היה נחמד לשמוע. את נפלאה, באמת עודדת אותי המון. ולמרות כל הקיטורים והפסימיות - אני בסדר. מתעודדת מזה שאנחנו עדיין חברים ז"א בקשר טלפוני מדי פעם. תודה על הכל! סיון

שלום לכולם!

סיון שלום! אני אומנם גולשת חדשה אבל הדברים שלך מאוד נגעו לי. מצאתי הרבה משותף עם כתבייך. סתם בשביל לדעת: כמה זמן יצאת איתו? בת כמה את והוא? כוכב|

סיון b

New member
הי כוכב...

קודם כל ברוכה הבאה! בקשר לשאלה ששאלת: יצאנו נורא מעט: 4 חודשים, ואח"כ עוד 4 חודשים אחרי הפרידה, שזה מה שנקרא למשוך את הסופים. בתקופה הזו דיברנו, נפגשנו, ויצא שלא יצאנו עם אחרים. סה"כ אפשר להגיד שיצאנו 8 חודשים... הוא מבוגר ממני ב- 16 שנה. אני בת 24 והוא בן 40... הבנתי שהזדהית עם מה שכתבתי... אשמח לשמוע את הסיפור שלך. יש לנו, מסתבר, דברים במשותף... סיון

חוכמית

New member
סיוואנוש!!!!!!!!

מה שלומך הבו/צריים? בן 40? וואווו!!! סיפור מורכב הא?? ספרי עוד קצת. בא לך??? אבל רק אם את מרגישה שאת רוצה. בסדר? אוהבת.

סיון b

New member
חוכמית, זה הסיפור...

מקווה שאת לא מאוכזבת ממני..... הסיפור קצת מורכב, נכון. הוא בן 40, גרוש עם שני ילדים. הבעיה בקשר הזה היא שהוא לא מחפש קשר אקטיבי. ז"א הוא מחפש מישהי להיפגש איתה פעמיים שלוש בשבוע, וסופ"ש אחת לשבועיים או משהו כזה... לא משהו מחייב. הוא נורא אוהב את החופש שלו, ונורא אוהב להיות בבית. לא מחפש נסיעות ודברים מטורפים. טיפוס כזה. נכנסנו לקשר בידיעה ברורה שלא יצא מזה שום דבר, אבל היה לנו נורא נחמד יחד, ואז זה נהפך לקשר קצת יותר אינטנסיבי ממה שתכננו. שנינו פיתחנו רגשות. הייתי בטוחה שרק אני, אבל אז הסתבר שגם הוא. אז נפגשנו בתדירות נמוכה, יחסית, אבל היה לי טוב עם זה. לא היתה לי שום בעיה ונהניתי מהקשר. נהניתי איתו. הוא בן אדם מקסים, טוב, נחמד, חכם נורא, והיה לנו נורא כיף יחד. מה שכן, לא יכולנו "לצאת מהארון" ז"א לא נפגשנו עם חברים שלו וכו´, או עם ההורים של שנינו כי הוא הרגיש לא נוח. (בכל אופן, גם אבא שלי לא קיבל יפה את הקשר), מה עוד שאנחנו עובדים באותה חברה. בעיר שונה, אבל זו אותה חברה, והוא לא רצה שאנשים ידעו על זה כדי שלא יחשבו שהוא איזה סקס מניאק שמחפש לנצל בחורה צעירה. הוא התבייש קצת. לא בי או בקשר, אלא מאנשים. כיבדתי את זה ולא סיפרתי לחברות מהעבודה. היה לי טוב בקשר במשך ארבעה חודשים, אבל אז הציפיות גברו, הרגשות גם וזה כבר לא הספיק. רציתי ממנו יותר. לראות אותו יותר, והוא לא רצה להיפגש בתדירות שאני, אז החלטתי להפסיק את הקשר. הפסקתי ביוזמתי. היה לי נורא קשה כי אהבתי אותו. בכיתי המון. המשכנו לדבר בטלפון והוא עזר לי לצאת ממנו... דיברנו המון. אמרתי לו כמה שקשה לי. ניסה לעזור לי, לתת לי עצות איך לצאת מזה. איך להרגיש יותר טוב. עשו לי טוב השיחות איתו. אבל תמיד חשבתי שלו זה הרבה יותר קל להתמודד עם זה כי הוא כבר עבר הרבה דברים בחיים, ואני לא. שלו יש את הכלים להתמודד. גם לו זה קשה, אבל אולי פחות... אח"כ הוא התחיל לדאוג לי, כי אמרתי לא שאני לא אוכלת (מן תקופה כזו שהיתה לי. לא בגלל הדיכאון). אז הוא הזמין אותי לארוחה, בתקווה שאז אני יאכל. אחרי יומיים נפגשנו (לא אכלתי), ישבמנו בבית קפה, ומרוב געגועים הלכנו אליו הביתה... וככה פגישה הובילה לפגישה. עוד 4 חודשים של קשר לא ברור. שכל אחד נפגש עם השני מהסיבות ה"אנוכיות" שלו. אני מבחינתי נפגשתי איתו כי אהבתי. כי רציתי לחוות עוד קצת את ההרגשה הנפלאה. הייתי בטוחה שהוא נפגש רק בשביל הסקס. אח"כ הבנתי שזה כ"כ לא נכון. אבל כל כך לא. אח"כ כבר התחלנו לישון יחד (מה שהוא לא נוהג לעשות עם בחורות שהוא יוצא איתן... - הוא אמר שאני מקרה חריג בהחלט), בכל אופן זה הסיפור. אז נפגשנו מדי פעם. בהתחלה זה הציק. זה עשה לי יותר רע מטוב. לאחרונה זה היה בסדר, כי הורדתי את הציפיות. ועכשיו זה נגמר... ביוזמתו. הוא אמר שהקשר ביננו מקשה עליו להכיר בחורות. הוא מרגיש שהוא בוגד, הוא מרגיש שזה מונע ממנו להמשיך הלאה. הבנתי שיש לו רגשות. כמו שלי. לכן זה נגמר. את השאר את יודעת. כתבתי הרבה. מקווה שלא שיעממתי אותך. עוד יותר מקווה שאת לא מאוכזבת. היום, לדוגמא, הואצריך להגיע למשרד לקחת דואר. בטח ידפוק לי הלב. כמו בד"כ. יהיה בסדר, לא? מצחיק... אני עונדת את השרשרת שהוא נתן לי ליום הולדת שלי לפני שבועיים... אם יש עוד דברים שבא לך לדעת - אני כאן. אין לי בעיה לספר. לא מתביישת בכלום! סיון

חוכמית

New member
קודם כל

מה זאת אומרת מאוכזבת ממך? יש אפשרות כזאת בכלל? את כל מקסימה ונהדרת. ובקשר לכל הסיפור שלך... זהו עוד אחד מהדברים שחיים מזמנים לנו וכבר לא כל כך חשוב מה שהיה למרות שזה שנהנית ואהבת זה דבר נפלא אבל יותר חשוב לדעתי זה ללמוד ממה שקרה את כל הדברים הנכונים.לנסות להבין מתוך מה שקרה מה באמת היה טוב ומה לא. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן. היי חזקה מתוקה, גבר בוגר ובשל בגיל שלך זאת חוויה חזקה מאוד..... המשיכי הלאה , המשיכי לחוות את מה שחיים מזמנים ו...שמרי על הטוב שבך. שמרי על עצמך ונשמתך.... אוהבת.

סיון b

New member
אז אם לא מאוכזבים ממני

זה כבר טוב.... וכן, את צודקת במה שאמרת. זוהי חוויה שהחיים מזמנים. אני רק יכולה להגיד שאני לא מצטערת על התקופה הנפלאה הזו איתו. שמחה שהחיים זימנו לי חוויה זו, ושמחה שהיתה לי הזכות להכיר מישהו נפלא כמוהו... לקחתי איתי כמה דברים לחיים מהמערכת יחסים הזו. אני יודעת קצת יותר על עצמי, עח מה שאני רוצה ועל מה שטוב לי. עוד חוויה ועוד קשר לרזומה. ניסיון חיים זה תמיד טוב. ויהיה בסדר. הוא היה כאן מקודם במשרד. ליוויתי אותו לאוטו שלו, אז דיברנו קצת. היה נחמד. דפק לי הלב. טוב שהוא לא יצא מהמקום... אבל סה"כ היה בסדר. עוד "פגישה" כזאת במשרד גם בשבוע הבא. מקווה לטוב. בקצב הזה הלב שלי לא יחזיק מעמד.... סיון

סיון b

New member
אה, ועוד משהו.....

אני יודעת שאני נשמעת מסונוורת ו /או עיוורת, אבל אני לא. הוא באמת בן אדם מקסים. הספקתי להכיר אותו. ואני אורת את זה כי אני באמת יודעת את זה, ולא סתם כדי לסנגר. לא מצטערת על שום רגע! היה לי כיף. סיון

~דויד~

New member
מה נשמע?

אני קצת חולה... איהי... איהי.... אפצ´י....
אבל מרגיש טוב! צריך רק קצת להרגע... עבר עלי הרבה לאחרונה...

~דויד~

New member
אני מפחד

צצים ועולים להם פחדים עמוקים... אבל אני מתמודד איתם... זאת הסיבה שחליתי אולי אראה אותך במפגש? אם תבואי ואם אני אבוא אז כנראה ניפגש...

למעלה