עכשיו אני עייף יש הצעות?
נ נופר המקורית New member 6/8/02 #2 תגיד שיש לך דלקת בעין ותשים את הראש על השולחן ותרדם קצת. או תביא משקפי שמש כאילו מישהו היכה אותך ככה תרדם ואף אחד לא יגש אליך כי ירחמו עליך או תגיד שיש לך איזה וירוס ותתקפל תישן קצת ואף אחד לא יתקרב כי יפחדו להידבק עוד משהו או שזה מספיק
תגיד שיש לך דלקת בעין ותשים את הראש על השולחן ותרדם קצת. או תביא משקפי שמש כאילו מישהו היכה אותך ככה תרדם ואף אחד לא יגש אליך כי ירחמו עליך או תגיד שיש לך איזה וירוס ותתקפל תישן קצת ואף אחד לא יתקרב כי יפחדו להידבק עוד משהו או שזה מספיק
S sidi New member 6/8/02 #5 חחחחח אני עובד קשה מאוד, אני מבקש. פשוט אחרי ארוחת צהריים יש לי קצת בעיות של עירנות.
@ @@ New member 6/8/02 #8 איזה עובד ואיזה בטיח ../images/Emo176.gif לכולנו יש את הבעיה הזאת אחר האוכל, פשוט להניח את הראש ולישון, טוב די לדבר על זה גם לי מתחשק לאיזה נמנום קל
איזה עובד ואיזה בטיח ../images/Emo176.gif לכולנו יש את הבעיה הזאת אחר האוכל, פשוט להניח את הראש ולישון, טוב די לדבר על זה גם לי מתחשק לאיזה נמנום קל
O orbotek New member 6/8/02 #7 תיכף אני מזמינה בשבילך בחורה שתבוא אלייך עם קערת של מי קרח......... תאמין לי שתתעוררררררררר