עכשיו אני מאמינה...

s h a n i l

New member
עכשיו אני מאמינה...

תמיד האמנתי בגלגול נשמות. אך תמיד הרגשתי שהאמונה הזו באה לנחם אותי. היום זה יותר מוחשי. לפני שנה וחצי, חלמתי חלום שעד היום אני זוכרת אותו בבהירות. אני זוכרת שהתעוררתי מהחלום כשתחושת עוררות בכל גופי. עירנית במיוחד ומאושרת. עצם התחושה היוצאת דופן לא הניחה את דעתי כל שכן תוכן החלום. בחלומי, סבי וסבתי באו לבקר אותי. שניהם נפטרו כמה שנים קודם לכן. הופתעתי מעצם הביקור, ורציתי לדעת מה עובר עליהם, איך זה שם למעלה. אמרתי שאני מתגעגעת.. סבי אמר שבאו לבקש ממני משהו. הוא ביקש שאחזק את הקשר עם בנות דודותי, הצעירות ממני בכ 10 שנים - מאחר והן יאבדו בקרוב את אימן והם יזדקקו לי שאהיה קרובה אליהן. בשבת סיפרתי לאבי את החלום, שהוריו ביקרו אותי. אני זוכרת שמאוד התלבטתי אם לשתף בחלום, כי יש בו נבואה שהיא אסון עבורינו. החלטתי לספר כי חשבתי שכמו כל חלום רע על מישהו זה בטח אומר את ההפיך, למור שזה לא היה חלום רגיל. מאז הם לא באו לבקר אותי בחלומותי. אתמול לפנות בוקר דודתי נפטרה אחרי שנפגעה בתאונת דרכים על מעבר חציה. בשעות שהייתה מאושפזת בטיפול נמרץ, הרגשתי שאני חייבת לקיים עם סביי עוד שיחה, הרגשתי שאני חייבת להתמקח על חייה. הם כנראה לא שמעו את קריאותי, והיא נפטרה. עכשיו אני קצת אמביוולנטית: מצד אחד אני מרגישה אשמה כאילו ידעתי משהו שאולי הייתי צריכה להעביר לה ולמשפחתה שימצו יותר את השנה וחצי האחרונות. מצד שני אני רגועה, כי אני יודעת שהיא נמצאת במקום שכולו טוב, וכל שעלי לעשות זה לקיים את הבטחתי לסביי בחלום ההוא. מה אתם חושבים?

ולשאלתך../images/Emo13.gif

אם הבטחת לסבך לעזור לבני המשפחה, עלייך להיות רגועה ולתמוך בבנות דודותייך. ולא כי הבטחת לו - אלא כי זה מה שרצית. זה שהיית מספרת שחלמת על האסון היה מקל עליהן את הכאב? לא !! זה היה רק מביא אותם לחיים עם פחדים. את לא יכולת לשנות את הגזירה... מאחר ויש עולמות שאין בהם זמן או מרחב או מקום, אי אפשר לדעת אם היו אלו ישויות מן העתיד שהתחזו לסבך .. או באמת רוחו או נשמתו. אל תקחי עלייך את האשמה במוות הזה, כי לא יכולת לעשות מאומה. נסתרות דרכי האל. יהי זכרה ברוך
באהבה אריאלה

s h a n i l

New member
אריאלה,

תודה. כמו שאת בטח מבינה הרגש שהציף אותי היה שאולי יכולתי לעשות משהו. ברור לי, עכשיו, שלא היה בכוחי לעשות דבר. עכשיו אלי לקבל את המצב החדש ובאמת להיות שם בשביל הבנות. אני מקווה שיהיה טוב...

רותי 111

New member
יקירה - יש לי מספר דברים לומר לך

אני אתחיל עם זה שגם אני תמיד רציתי להאמין בגלגול נשמות כמקור של נחמה - היום אני כבר יודעת שזה קיים גם כידיעה וגם כחוויה. לגבי דודתך מה נשאמר לך זה לחזק את היחסים שלך עם בנות הדודה לא אנרמ לך להכין אף אחד לכך - לא הייתאמורה לעשות את זה כי אז היית מכניסה אותם לפחד והם לא היו יכולים להמשיך את חייהם כרגיל - וטוב שלא אמרת כלום. כאשר פנית לסבים שלך וביקשת עזרה - והן לא ענו לך - הסיבה היא פשוטה זאת הייתה בחירה נשמתית שלך דודתך ללכת בצורה כזאת. ואף אחד לא יכול להתערב בבחירות נשמתיות. לכן אל תרגישי אשמה בכלום לצערנו מה שהיה צריך לקרות קרה - ולך נשאר באמת להתקרב לבנות הדודה שלך שזאת למעשה הייתה הפניה המקורית אליך. ואיתך בצערך.

s h a n i l

New member
תודה,

התגובות שלכן מעודדות אותי יותר ויותר. ככל שאני מסתכל על הכל כבחירה ולא כמזל רע, או צירוף מיקרים נורא, הרבה יותר קל לקבל את השינוי הזה ולהמשיך הלאה. האובדן הוא גדול עדיין, אך הידיעה שבעצם לא ממש איבדנו אותה, רק את החיים כפי שהתרגלנו אליהם, , מקילה קצת את הכאב. עכשיו אני יותר אופטימית...

../images/Emo24.gifאני משתתפת בצערך קודם כל../images/Emo70.gif

ולשאלותיך, למרות שכבר ענו לך קודמיי, אין היה באפשרותך לעשות דבר וזה גם לא היה משנה את מהלך הדברים, עליך לומר תודה על כך שקיבלת הנחיה מוקדמת וכך גם יש ביכולתך להיות חזקה יותר בשביל בנות דודתך וכמובן שאין שום סיבה שתרגישי אשמה, אני מניחה שעלייך לקיים מה שהבטחת ולקוות לטוב באמת... כי לשנות את הדברים כפי שהם כיום אין אפשרות כמובן....
לינוי

למעלה