עכשיו אני מאושר

GALI02

New member
אתמול למדנו עד כמעט 22:00

ונעלו אותנו בטעות בבניין של הפקולטה... (אבל ששש...פאדיחה שלא יידעו איזה חרשנים אנחנו
)

GALI02

New member
זאת "את" ובעקרון סיימנו ת´הרצאות

ב 14:30 אבל נשארנו ללמוד בספרייה עד 22:00(עם המון הפסקות בגלל זה נשארנו עד כל כך מאוחר...את יודעת מה קורה כששלוש בנות מתחילות לדבר
) היום הכי עמוס שלי זה שמונה שעות רצוף. מה את לומדת?

Zack DA

New member
מצד שני

איך אפשר להשתלב בפורום שבו כל השיחות מלוות בבדיחות פרטיות ונעשות בין אותם 5-10 משתתפים שכבר מכירים מצוין אחד את השני ? צחי

גבירותי ורבותי חבר חדש../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif|

נא לקבל אותו בכפיים ולספר לו על הצחוקיה בפורום... צחי: כל חבר מתקבל בברכה, רק תשאל, ונספר לך על הבדיחות... ונהפוך אותך לחבר מין המיניין....

Zack DA

New member
קודם כל - תודה !

ועכשיו שאלה: כמה זמן כבר רץ הפורום הזה ? אני מנסה לקרוא חלק מהשרשורים, ולא מבין שום דבר מהבדיחות הפרטיות שאתם מריצים... בסופו של דבר, מה אכפת לכם מהאזרח החביב שרוצה להצטרף לפורום ? רק על ההנאה שלכם אתם חושבים. אנשים מתעלמים מהאינטרס הציבורי וחושבים רק על עצמם. אח"כ מתפלאים שבן-אליעזר מפרק את ממשלת האחדות. צחי

אוי אוי אוי... אל תיקח את זה קשה...

קודם כל, הפורום הזה פועם משהו כמו חצי שנה! כן, הרבה מהחברים פה באים והולכים, והרבה עזבו אותנו במהלך הזמן.... הבדיחות הפרטיות הן לא פרטיות, רק תבקש ונסביר לך... מה אתה לא מבין? אזרח חביב כמוך מוזמן בשימחה להצטרף אלינו וחוץ מזה אתה יכול להתחיל שרשור חדש על נושא חדש!!!!!!! שמופי

GALI02

New member
רציתי,באמת,לכתוב לו שלא יתבלבל...

מה נשמע?
איזה יום מגעיל היה לי היום...בעעעעעע.

zaradoz

New member
אולי גם אני אהיה גילי?

רק לסוף שבוע ככה.... בעיקרון פשוט תכנס לכרטיסים האישים ותדע את כל הרכילות העסיסית על כל אחד ואחת...

gilshl

New member
באמת צריך להכין אחד כזה, מה כל אחד

שיוולד יקראו לו ככה, צריך רספקט לשם, לא מוכן שאיזה בכיין עם חצקונים יהרוס את התמיד של השם.

למעלה