עכשיו אמרו בערוץ 2

עכשיו אמרו בערוץ 2

הערב אפשר לומר שכל הסקרים על יתרונו של שרון על נתניהו בסקרים הם מגמתיים ושקריים. האמת - נתניהו מוביל על פני שרון בפער גדול מאד... הכונו להדחה הגדולה!

מתי הבחירות?

אני כבר מתה שהוא יעוף מהכסא.אחרי מהלך מטומטמם כזה כבר אין לו סיכוי לרוב, את השמאלנים הוא איבד מזמן,את הימנים עכשיו, מה שנשאר זה אלו שעומדים מאחורי הפרגוד בקלפי,ולא יודעים במי לבחור ואז הם עושים או-דן-דינו,ויוצא להם שרון. אבל ת'אמת גם ביבי לא משהו-אבל העיקר לא שרון.

A L1

New member
אמן

ששרון יועף מהכנסת וסוף סוף מישהו נורמלי יהיה ראש ממשלה הכי טוב שירנסקי אבל ניסתפק בביבי

freshlama

New member
זה ממש מצחיק אותי. המון דברים.

קודם כל שהניקניים שלך זה "התנועה להדחת שרון". הדבר השני הוא כמה אזרחי המדינה שלנו פטטים (רובם). בוחרים בביבי ואז מתלוננים ומדיחים אותו. בוחרים בשרון ואז מדיחים אותו. תלמדו מהטעויות ואל תבחרו בליכוד.

דפנה89

New member
הסיבה שהימנים בחרו בשרון היא שהוא

אמר שלא תהיה נסיגה חד צדדית. הוא התמודד כראש ממשלה ימני ולכן נבחר וציפו שימשיך בדרך הביאה אותו להיות ראש הממשלה... הוא נבחר בגלל שהוא היה ימני ואמר שלא תהיה נסיגה חד צדדית... זאת אומרת שהוא קיבל רוב קולות וזה אומר שרוב העם לא רוצה נסיגה חד צדדית. עכשיו אחרי ההתנתקות רוב העם (הימין...) כבר לא יצביעו לו... זה לא ללמוד מטעויות... איך היינו אמורים לדעת שהוא ישנה את דעתו פתאום?

Dudidud

New member
גם ביבי הוא לא בדיוק זה תמים...

כשהיה ראש ממשלה בהסכם Y הוא הציע לא מעט.. וגם אם הוא התבטא נגד ההתנתקות הוא לא פעל נגדה. ואת זה אתם/אנחנו יודעים כבר עכשיו.

shay or eli

New member
שרון לא אמר כלום

הוא ניהל קמפיין עמום ברמות היסטריות. הדבר הכי ברור שהוא אמר זה שעמרם מצנע לא מנוסה. וחוץ מזה, אם אתם לא רוצים שקרן, את בטוחה שנתניהו הוא הכתובת?

snea

New member
להתנתקות הוא התנגד

וזה האבסורד. הוא הציג את מצנע אומר שצריך לצאת באופן חד צדדי באופן שלילי ביותר (אתה רוצה להשתתף בניסוי?) בתעמולת הבחירות ב2003.

shay or eli

New member
לא על זה התשדיר

בתשדיר ההוא צוטט מצנע אומר שצריך לדבר עם ערפאת. את זה שרון באמת לא עשה.

snea

New member
תסתכל שוב חביבי.

מראים את מצנע מדבר על מהלכים חד צדדיים. שוב - אני מדבר על 2003.

shay or eli

New member
אני גם מדבר על 2003

זה היה התשדיר של "מצנע - עוד טעות של העבודה", הם מצטטים את מצנע אומר שם "אם הפלסטינים ישימו מולי את ערפאת, אני אדבר עם ערפאת". אני זוכר שטויות כאלה.

snea

New member
ציטוט מדויק מתוך התשדיר

עכשיו העבודה רוצה לנסות את תוכנית מצנע - טעות גורלית. "ואם לא נצליח להגיע להסכם ואם לא יהיה עם מי לדבר ועל מה לדבר, אנחנו נלך למהלך חד צדדי" - טעות גורלית. אתה רוצה להשתתף בניסוי? לא מאמין לי? http://www.kolshofar.tv/hebrew/

Continuum

New member
..

בנוסף למה ששי או אלי אמר, כמו שזה היה נראה היה רוב בעם להתנתקות.

ההשואל

New member
"כמו שזה היה נראה"...

מה זה כמו שזה היה נראה? זה עמום כמעט כמו המצע של אריק בבחירות האחרונות.... העם לא בחר בתוכנית ההתנתקות, למה לא שאלו את העם?

iknow

New member
האמת היא ששאלו את ה"עם"

הכנסת שנבחרה על ידי העם אישרה את התוכנית. כמו כן, במאות סקרים שנערכו מאז. התמיכה בהתנתקות תמיד הייתה מעל 50%. אגב, אני מאוד מתעצבן על אנשים שלא מבינים שמדגם מייצג של 500 אנשים זה כמעט כמו מדגם מייצג של 100,000 אנשים. כל עוד מדובר במדגם מייצג כמובן... תמיד יש לבדוק את מהימנותם של מכוני הסקרים. אם כי לרוב האינטרס העיקרי של מכוני הסקרים הוא להציג תמונת מצב כמה שיותר קרובה למציאות כדי להמשיך להתקיים.

ההשואל

New member
אוקי אז ככה

המפלגה הגדולה ביותר בכנסת ("הליכוד") לא נבחרה בגלל תוכנית ההתנתקות. הדמוקרטיה היא עלובה כאשר אנשים הצביעו בשביל לשמור על הכסא שלהם. העם לא בחר בתוכנית ההתנקתות בבחירות, ולכן היה צורך במשאל עם. ע"פ הסקרים פרק הוא ראש הממשלה של שנת 96, סקרים לא תופסים. היה צורך במשאל עם והוא לא נעשה, אי אפשר לדעת את דעת הציבור ע"פ סקר.

למעלה