עכשיו אחרי ש...|איאווין|

gilliosh

New member
עכשיו אחרי ש...|איאווין|

'הטרדתי' את המנהלת של הפורום אני יכולה להתחיל לכתוב! אז... אני חדשה פה-קוראים לי גילי ואני בת 12... ואני גם חולה שרופה ו...
(ת) על/ב... אורלנדו! איזה נחמד לי~אני טטסה ללונדון <איפה שאורלי גר~דהה> במאי (טיול בת מצווה
) ואני הולכת להסתובב ליד אוקספורד 76 <איפה שאורלי גר~דהה> כמה שעות טובות בכל יום... נ.ב: כשאני אומרת אולי הכוונה לאורלנדו <דהה> אני יודעת שאני פרחה זה בסדר <דהה> <<<הנה אתם רואים ס-ל-י-ח-ה <על המגילה>...

gilliosh

New member
תיקון טעות!!! |איאווין|

כשאני אומרת אורלי לא אולי!!! ואם לא שמתם לב אז לא נורא!

n o g i t

New member
ברוכה הבאה!

זאת רק אני או שיש לנו שלוש חדשות ביום אחד?!

gilliosh

New member
תודב אבל...|איאווין|

הבת מצווה היתה בנובמבר המסיבה במאי... אני כבר חושבת על בגדים... בכל מקרה - תודה...

את צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת זה כבר שלוש חדשות ביום!!
וברוכה הבאה!
בקשר ללונדון, מגניב בהחלט!! אני מתה לטוס לשם.. עם כל האנשים האנגלים והמבטא האנגלי שלהם!!!
אבא שלי לפני כמה שנים היה באוקספורד, אנגליה במשך חצי שנה. ואני זוכרת שפעם אחת כשהתקשרתי אליו אז איזה מישהו אנגלי ענה לי כזה "hello?" עם מבטא כזה גאוני!!! גרררררר

וכמובן-שלומות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נעים מאוד,אני יעל-ברוכה הבאה!
את טסה ללונדון?אני כבר שנה רוצה לטוס ללונדון(בלי שום קשר לאורלי)! יש לכן מושג כמה כסף חסכתי?!750

נצל"ש: סתכלו על השעה>>>>>>>>>>

אוף.. חח למה אפאחד לא מחובר בשעה הזאת?!
חיחי חבל..
משעמם לי.. למרות שאני רוצה להמשיך לעשות-את-הדברים-שאסור-להגיד-כאן אין לי ממש מה לעשות! ותשוקות זאת סדרה מטומטם אם כבר מדברים על זה!! זה כאילו באפי, רק בצורת אופרת סבון... מה שמן הסתם עושה את זה סתום וגרוע...
(עכשיו אני מבינה למה מזכירים את הסדרה כמה פעמים בבאפי!! כי זה כל כך דומה אחד לשני!
)

T u r n e r 1

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

אני לימור תהני בפורום והשתלבות מהירה
וליסמין- סחטיין על השעה

gilliosh

New member
טוב בד''כ |איאווין|

אני ישנה עד מאוחר אבל אחרי ששתי הקרציות (אחים שלי) העירו אותי- נורא השתעממתי <אוווווו אני לבד בבית ...> ורציתי לראות אם מישו יענה לי בשעה כזאת......

T u r n e r 1

New member
היי גם אני לבד עכשיו

ונחשי מה אני עושה (בגלל זה אני עונה לך באיחור) עד עכשיו צפיתי בקליפים של אורלנדו שיש פה אני ממליצה לך מאוד זה נמצא בשירשור של "כתבה על אורלנדו" תהני!

אני התעוררתי ב12../images/Emo3.gif

בגלל שדי הלכתי לישון ב4 וחצי בבוקר..
וול, אבל סיימתי לעשות את כל-מה-שאסור-לי-להגיד-כאן אז זה היה שווה את זה!

למעלה