חהחהחההחחה ששש.... את לא יכולה לעשות כלום את לא בשיא בריאותך כרגע...
S shady17 New member 14/1/04 #21 חהחהחההחחה ששש.... את לא יכולה לעשות כלום את לא בשיא בריאותך כרגע...
F F a i r y Girl New member 14/1/04 #22 מניאק.. וככה... במקום לבוא לטפל בי אתה מסתלבט? אלכס אני ברוגז
F F a i r y Girl New member 14/1/04 #24 לא לוקחת ללב... אם אני אקח זה יעבור דרך הגרון... וזה יכאב לי...
F F a i r y Girl New member 14/1/04 #28 ואתה אמרת שהפורום.. לא מצחיק.. חוץ מזה יצפאן מכוער, לדבר הזה אתה משווה אותי? חח מילא תשווה אותי ללובה הסקסית! זה רמה
ואתה אמרת שהפורום.. לא מצחיק.. חוץ מזה יצפאן מכוער, לדבר הזה אתה משווה אותי? חח מילא תשווה אותי ללובה הסקסית! זה רמה
F F a i r y Girl New member 14/1/04 #33 אני .... בכל לא אגיב לזה... אתה.. חכה חכה... יום.. יומיים.. תיזהר ממני אלכס.. i know where u live ויום אחד אני אבריא או מקסימום - נקרא לאלי! חחחח
אני .... בכל לא אגיב לזה... אתה.. חכה חכה... יום.. יומיים.. תיזהר ממני אלכס.. i know where u live ויום אחד אני אבריא או מקסימום - נקרא לאלי! חחחח
S shady17 New member 14/1/04 #34 חחחחח הכל בצחוק... נקווה שבאמת תביראי ונקווה שזה יהיה בקרוב ובקשר לאלי לא אל תעשי את זה יותר אני לא יצחק עליך חחחחח....
חחחחח הכל בצחוק... נקווה שבאמת תביראי ונקווה שזה יהיה בקרוב ובקשר לאלי לא אל תעשי את זה יותר אני לא יצחק עליך חחחחח....
F F a i r y Girl New member 14/1/04 #35 כן מאמו'ש, הכל ברוח טובה כשאני חולה כל התכונות שלי מתחדדות ככה שהשיגעון הופך ל.... דוגרי לא המציאו כזו מילה עוד!
כן מאמו'ש, הכל ברוח טובה כשאני חולה כל התכונות שלי מתחדדות ככה שהשיגעון הופך ל.... דוגרי לא המציאו כזו מילה עוד!
D dimshik New member 14/1/04 #36 הכל טוב, מה אתך? אתה תיזהר משירן כי היא תביא עלייך את אלי והוא יספר לך מאיפה יוצא המגנש של הטורבו קומפרסור...
הכל טוב, מה אתך? אתה תיזהר משירן כי היא תביא עלייך את אלי והוא יספר לך מאיפה יוצא המגנש של הטורבו קומפרסור...