עכשו אני בלחץ!

luli74

New member
עכשו אני בלחץ!

עפ"י הנחיית סוריאנו עשיתי אולטרסאונד כליות לפני שעה. הממצא היה "בכליה שמאל בפרנכימה ההודגם מוקד אקוגני בקוטר 7 מ"מ AML קרוב לוודאי". אני מניחה שזה שם קוד לאנדומטריומה...אבל כשעשיתי גוגל קיבלתי התקף לב. (וגם הCA125 לא להיט..175...). יש למישהי תובנה עד שהמלך עונה לי? (כבר התחילו לצוף מחשבות נוראיות...אבל ממש...פתאום אנדומטריוזיס לא נראה לי כל כך נורא..למרות הסבל המתמשך).

פיצ 50

New member
אני רואה שכולן מחפשות אותו היום

גם אני מחפשת אחריו וטרם ענה לי........................ חמודונת, לפי מה שאני יודעת ואני לא!! רופאה הפירוש AML כוונה לגוש שומני. אבל בשביל זה יש צורך לדבר עם רופא........ ולגבי הCA אכן זה גבוה, ויש כאן בנות עם מספרים של מאות, לא שזה מנחם אבל בהחלט מרגיע (גם לי יש יחסית גבוה) תרגישי טוב..מקווה שלפחות לך הוא ענה יש לו הרבה טלפונים להחזיר היום

galim29

New member
לולי ../images/Emo26.gif מה קורה?

יש עדעון? חדשות מסוריאנו? מקווה שהרגיע אותך אחרי שהסביר את התשובות. לא מבינה בזה אז לצערי לא ממש יכולה לעזור לך. אל תסתמכי יותר מדי על האינטרנט, לפעמים הוא בהחלט מטעה או נותן כמה פרשנויות. ללכת ישר למקור ולנדנד עד שיענה. כל כך מבינה את חוסר האונים והצורך לדעת. אל תיבהלי גם מהמרקר של ה- CA-125. יש בנות עם מרקרים הרבה יותר גבוהים או להיפך, מאוד נמוכים ועם אנדו גבוה (אני למשל). פשוט לחכות לתשובה מסוריאנו או מהרופא שמפענח את הבדיקה. עדכני אותנו

luli74

New member
צפירת הרגעה!

זה סוג של גידול שפיר...והנטייה היא לא לגעת בו אלא רק להיות במעקב ולשמור שלא יתפרע. אני אחיה.חחחחח ועכשיו..כל האנרגיות..לשאיבה!

luli74

New member
אכן דיברתי איתו

וכמו תמיד, הוא הרגיע אותי. מבחינתי האיש הזה הוא שליח. הציל את חיי, ואני מתכוונת לכך במלוא מובן המילה. והוא גם סימפטי וזה לא מובן מאליו..

galim29

New member
העיקר שאת תחת מעקב שלו

והלחץ ירד. נרגעתי איתך. עלינו מהמקלטים

luli74

New member
כרגיל..אני והשאלות שלי

אתמול היתה שאיבה (IVF מס' 19 אבל מי סופר). שולמן המלך עשה הכל לפי הספר, אבל הבוקר..שוד ושבר. כל הטלת שתן וכל יציאה כרוכות בכאב משתק, כזה עוד לא היה....מן לחצים באיזור השחלה וגם בחלל הבטן. שולמניקו בחדר ניתוח בבןקר...ואני מוטרדת. אפילו לא הלכתי לעבודה (ו..כן, זה נדיר אצלי! אני הולכת לעבודה גם בזחילה על הגחון). תובנות , מישהי?

galim29

New member
../images/Emo8.gif לולינקה נראה לי התבלבלת בפורום

אנחנו קרובות לנושא אך עדיין לא פורום פוריות. מציעה לך לשאול שם, התשובות נראה לי הרבה יותר בכיוון של השאלה שלך. וכובן תרגישי טוב בהקדם.

למעלה