עכבר - עט גרפי

tamarhp

New member
עכבר - עט גרפי

אני מחפשת עט גרפי בסביבות ה200 ש"ח, ואני לא מבינה בזה כלום ובאתרי קניות מצאתי רק עכבר אחד (אחד בלבד!) שעולה מעולה 400 ש"ח. יש למישהו המלצות?
תודה מראש :) תמר.

ll191

New member
כנסי לאתר

המצורף להודעה. זה אתר של השוואות מחירים.

tamarhp

New member
ואיי תודה! אני לא הצלחתי למצוא..

טוב, חיפשתי עכבר\עט גרפי... מבחינת המחירים מה שמתאים לי זה זה 1 זה 2 זה 3 יש למישהו המלצות?

sherban

New member
לא לקנות APETEK

יש לנו כזה משרד. חרא של מכשיר. כמעט כל עובד חדש אצלנו ניסה אותו (כולל עבדכם הנאמן) למשך שבוע ולבסוף התייאש. יאוש שמלווה בקללות, הטחת הראש בשולחן ובכי אל תוך השעות הקטנות של הלילה. כרגע הלוח משמש אותנו כמגש לאוכל (לא כדאי ללכלך את השולחן).

*GormE*

New member
אוף אוף אוף!

זה יקר מדי ולא שווה את המחיר, זה מחורבן ולא שווה להשקיע עליו, איך אני אשיג טאבלט ככה???

sherban

New member
מאוד פשוט

תחליטי איזה גודל וואקום את רוצה (כן, רק וואקום) ויכולה להרשות לעצמך כרגע. לא משנה מה החלטת, תחסכי 3 חודשים כדי לקנות מודל אחד יותר גדול ממה שאת יכולה להרשות לעצמך כרגע. או לחלופין לבקש מכולם שלא יקנו לך מתנה ליומולדת ובמקום זה יעזרו במימון הלוח. והכי חשוב, להחרים את אריג'נט היקרים בטירוף. אגב עכשיו שיצא ה-INTUOS3 נראה לי שאפשר למצוא כל מיני ילדים מפונקים שימכרו INTUOS2 לא משומשים ב-EBAY כדי לקנות את הכי חדש. אזכור: FROOGLE.COM לצורך השוואת מחירים.

*GormE*

New member
נראה לי אני אלך לפחות על A5

אבל יש לי עדיין את הסבלנות בכדי לחפש מציאות.

dildoman3000

New member
גודל

הגודל לא תמיד קובע! הרשו לי להזכיר לכם שגודל הטאבלט הוא יחסי לגודל שולחן העבודה (המסך) כשרוצים להעביר את סמל העכבר מקצה לקצה עם עכבר רגיל, צריך להזיז רק את פרק כף היד. כשצריכים לעשות את זה עם וואקום, פשוט מזיזים את כל הזרוע. הבנתם את הכוונה. אפשר להסתפק ב-A6 איכשהו, (איכשהו, אל תאכלו אותי) A5 לטעמי עדיף על A4

GanJa 14

New member
כנסי!

אני קניתי עט גרפי משו בנזז לפני חצי שנה של חברת ACECAD מחנות BUG עולה 390₪ כדאי מאוד!

*GormE*

New member
ממש לא כדאי אותו.

הייתי משתמשת בו כשהיה לי PC. חרא עט- הוא מכאיב ביד, נורא קשה לדייק איתו, והוא ממש לא נוח! היה משאיר לי סימנים בידיים השימוש בו. תחפשי עט נוח שכותב חלק, העט המדובר ממש לא חלק- קשה להגיע איתו לתוצאות הרצויות. כל קו תנסי 4 פעמים לפחות עד שהוא יעשה את מה שאת רוצה!

למעלה