עכבר העיר

עכבר העיר

הוא מטפס ..נאחז בצפורניו בזיזים בולטים של צנור הביוב..תוך שאיפה להגיע אל היעד הנכסף.. המירוץ היומיומי אחרי ארוחת לילה גנובה.. יש ולאחר מאמציו הרבים..לכשהיע סוף סוף אל הבית. אפו הרגיש מזהה את ריחו המאיים של החתול.. וכל מאמציו..ירדו לטמיון. יש פעמים שהצליח..נכנס..הסתובב..מצא פירור כאן ופירור שם. אבל נקניקיוה..או פרוסת נקני תאוות חיכו..לא מצא עדין.. אך אוי לו לעכבר..כאשר חזר שוב לזירת הפשע.. שם אומנם חכתה לו פרוסת נקני..אך במחיר חייו שילם עליה.

קטי30

New member
וזה קשור ל......./images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

כאילו מה הפואנטה ??? מה המוסר השכל??? במתותא ממך פרשן הסבר נמק

../images/Emo6.gif אהבת את הספור? ספרי לחברה..

ולעניין.. לכל דבר יש מחיר..במיוחד אם אתה מצפה למשהו בלתי אפשרי. הרי לא ייתכן שהעכבר ימצא נקניק כך סתם מונח על השולחן או על הרצפה.. כי מקומה של הפרוסה הוא במקרר..לפחות בבית שבו נשמרת רמת הגיינה סבירה. והעכבר..שואף למצוא את הפרוסה במקומות שלא נמצאים בו הרבה עכברים..קרי בבית לא פרוץ לכל עובר אורח.. אז הוא מתאמץ ומטפס על צינורות .. אך המחיר מגיע כאשר הוא חוזר לזירת "הפשע"..הבעלים מגלים שיש עכבר בבית..ומכינים לו מלכודת..ובתוך המלכודת..פרוסת הנקניק לה הוא מייחל

טום וג'רי

הרי ידוע שחתולים אגוצנטריים וחושבים שהם מרכז הייקום. מסכן העכבר...סה"כ רצה להתיידד עם החתול, אך זהו דרכו של העולם ------> חתולים ועכברים מתכון לאסון. מסכן העכבר שנפל בציפורניו של החתול הערמומי. ואני, אני בכלל אוהבת קשיו.

קטי30

New member
חכמה את איך אני לא תפסתי קודם../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבלי ח"ח

למעלה