עכבר בבית - Help!!!

עכבר בבית - Help!!!

בזה הרגע בעודי קוראת את שרשור החיות ראיתי אותו חוצה את הסלון במהירות, ישר מתחת למקרר - עכבר קטן ושחור מחובר לזנב ארוך! אז לפני שהוא מתחיל אוכל לי את כל הבית, עצה בבקשה איך להפטר ממנו, הכי מהר שאפשר, ובמינימום מגע וקשר עין. לא שרשרתי את זה ביחד עם החיות, מסיבות מובנות....

sashkashurik

New member
גם אצלנו בעבודה יש עכבר!

אז שמו כל מיני לוכדי עכברים. העכבר לא נתפס, אבל הנמלים הגיעו ועוד בכמויות!!!!
אין לי מושג מה לעשות, קחי
אולי.

בדיוק יש לי חברה כאן

שמתמודדת עם שבט שלם של עכברים שהתנחל להם בבית. הם הצליחו כבר לתפוס איזה חמישה (ממש קטנטנים), אבל כנראה שמסתובב להם גם איזה עכברוש בבית, ואותו הם מנסים לתפוס כבר במשך איזה חודש - בינתיים בלי הצלחה. המנ*** הזה ממש מתעתע בהם, ולא מוכן בשום פנים ואופן למלכודות שהכינו עבורו. בקיצור, אין לי ממש עצות מעשיות לתת לך. נסי אולי ליצור קשר עם חברות הדברה למיניהן - אולי הם יוכלו לייעץ לך.

shiri boston

New member
כמה דברים:../images/Emo82.gif../images/Emo54.gif

אמאל'ה
!! אני הייתי מתה מפחד, עולה על איזו ספה ולא זזה מטר. זה ידוע שעכברים נכנסים פה לבתים, בגלל הקור. 1.תקני מחר משהו בסופר, שיגרום ללכידתו... לחברה שלי גם היה עכבר בבית, והיא הלכה לסופר לקנות משהו, אמרה לי שהיא לא האמינה איזה מבחר ענק יש פה ללכידת עכברים. 2.אני הייתי מזמינה גם מדביר. שיבוא אלייך פעמיים בשנה, שישים בארונות את הציוד שלו, וזה לפחות יפתור את הבעיה להבא. 3.את יכולה גם לקנות חתול
בהצלחה!

greeneyes3

New member
כמה דברים יש לעשות!ראשית להציב

מלכודות,דהיינו ,קרטון מלבני של נייר עם דבק חזק שהעכבר נדבק ונלכד בו! לאורך כל המסלול שהעכברים נעים עליו חובה לגלות מאיפה העכברים נכנסים! בדרך כלל הם נכנסים מחרך או רווח בקיר שיש בין הצינור חימום שנכנס לדירה (או לבית) מהקיר.......אם יש רווח בין הצינור לקיר,צריך למלא אותוולאטום אותו טוב טוב... בצמר פלדה....,עכברים אף פעם לא נוגעים בצמר פלדה.....ולעולם לא יכרסמו בו. אבל ברוב המקרים הם נכנסים דרך מערכת החימום שלא אטומה לחלוטין מהקירות ,הם חיים במרווח שיש מאחורי כל קיר (הבנייה כאן היא מSHEET ROCK ויש תמיד רווחים בקיר) ומוצאים פרצות ונעים לאורך צנורות החימום לתוך הבית....ומצליחים להכנס למקומות חמים . הם נעים בין הפרצה בתוך הבית למטבח,שם הם מחפשים אוכל... צריך להניח מלכודות דבק לאורך כל המסלול הזה,עד שייתפשו כולם בהצלחה

gozala

New member
עיצה מפורום חיות מחמד ../images/Emo168.gif

או אולי הפורום השני של אוהבי החתולים (שונרא)?... מישהי לקחה חול משומש של חתול (מסונן) והניחה בפינה בה נראה העכבר, זה עזר! אם אצליח לעלות על זה, אמסור קישור.

../images/Emo51.gif לכולם!!! עכשיו אני צריכה רק

המלצה לקרדיולוג טוב,
בשביל הרגע שאחרי הלכידה...

אצלנו היו כמה עכברים קטנים

שאיכשהו נכנסו דרך הקיר אל תוך ארון המטבח... שהוא גם הארון שבו היה האוכל של החתולים... את הראשון מצאנו מת על השולחן טלפון... ככל הנראה החתולים השתעשעו איתו... וזה לא נגמר טוב. את השני ראינו כשהחתולים רדפו אחריו במעלה ובמורד המדרגות, וגם זה לא נגמר כל כך טוב... (לעכבר) והשלישי נתפס ע"י מלכודת שחברת ההדברה שמה בתוך הארון. אחר כך הם אטמו מאחורי הארון ומאז לא שמענו יותר מהעכברים. החתולים היו קצת מאוכזבים לדעתי וסירבו לשחק בעכברים המזויפים שקניתי להם במיוחד...

השמעתי, הוא הסתכל עלי וצחק,

הוציא לשון
וחזר אל מתחת למקרר... אולי הווליום לא היה מספיק חזק?

ליילה

New member
לנו הייתה מתקפת עכברים בתחילת

החורף. כל העכברים שגרים ברפת ובמחלבה פשוט היגרו אלינו לבית המחומם, ואז החל מבצע ההשמדה... היקר קנה ערימות של מלכודות, אלו הפשוטות עם הקפיץ, שמתברר שהן הכי יעילות (ניסינו גם את אלו עם הדבק, אבל הן גם היו יעילות פחות, וגם יותר אכזריות בעיני, כי אתה מוצא בבוקר את העכבר, דבוק למלכודת, חי, מבוהל, וצריך להרוג אותו. עם הקפיץ הם לפחות מתים מיד), פיזרנו אותן בכל המטבח, בארונות, ליד הכניסות, מאחורי הגז והמקרר, ואחרי משהו כמו שבועיים, עם שלל של בערך 8 גופות, נפסקה המתקפה. ומאז לא שמענו מהם יותר, כנראה השמועה שלא כיף אצלנו עברה מהר בין החבר'ה...

למעלה