עכברים קפואים..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
עכברים קפואים..

כמה זמן מרגע ההקפאה יכול העכבר/וולדה להשאר במקפיא עד לשימוש?

T0M3R

New member
בו נגזים למה לא 5 שנים

אני מאמין שחודשיים בערך אפילו פחות אני מניח שאיזה שבועיים שלושה יותר מבשר בקר

אומרים לא לשמור בשר יותר מ6 חודשים

בהקפאה, אבל כשמדובר על מזון לנחשים אני לא חושב שיש בעיה עם לשמור את המזון גם שנה בתנאי שאין הפסקות חשמל והמזון הוקפא מיד לאחר שהומת.

obb

New member
תודה,עכשיו שאלה חשובה יותר..

הקינג שלי מסרב לאכול אוכל מופשר.היום בהאכלה הוא אכל 1 חי אח"כ ניסיתי אחד מומת,הוא התעניין אבל לא אכל.שמתי לו 2 חיים הוא אכל.השארתי את הוולד המת במחבוא שלו.אני מקווה שהוא יתרגל לאכול מופשר כי יש לי סטוק של 25 וולדות שיספיקו ל6 -7 האכלות הקרובות שלו.מה אתם אומרים,פעם הבאה שהוא יהיה רעב לשים לו מופשר ואם הוא באמת רעב הוא יאכל וילמד לאכול מופשר או שאין על מה לדבר? תודה מראש ,אסף בן בסט

שאתה מאכיל אותו בפעם הבאה תביא....

לו וולדה מופשרת תשים אותה במחבוא שלו או סתם בטרריום ותלך והוא כבר בטוח יוכל מתישהו. יש נחשים שיעדיפו לאכול בלילה אז תנסה לתת לו את האוכל כבר שיש חושך. מקווה שעזרתי ובהצלחה!

obb

New member
כנסו..

עשיתי הכל,אני חושב שאוליי הוא הבין שיש לו הרי שלוש חיים אז הוא העדיף אותם.. פעם הבאה אני ינסה מופשר. אני לא ייתן לו שבוע עכשיו לאכול ואח"כ אני ינסה.אם יילך סבבה אם לא אני יחכה עוד שבוע.אם גם לא יללך אז נראה כבר.. מה אתה אומר יונתן?

אחרי ההאכלה האחרונה תן לו שבוע

אולי טיפה יותר הפסקה, רק מים בלי מזון. ואז תשאיר לו ולדה מופשרת ליד המקום שבו הוא נח. כמו שיש לוודא קודם לכן שהנחש אינו בנשל, תדאג שהוולדה תהיה חמימה אבל לא יותר מדי. בכל מקרה אני מציע לך לבדוק אפשרות להעלות לו את גודל המזון ולא להישאר עם ולדות.

obb

New member
תודה,אבל אין מצב,אני נותן לו ..

כמעט את המקסימום שהוא מסוגל לאכול,אני יחכה עוד 10 ס"מ אוליי קצת יותר ויזמין לו עכברים קופצים. בקשר לטמפ',אני מחמם את הטרריום אם פלטת מים וגוף חימום אז אני ישים וולדה בשקית ויכניס למים בטמפק של 30 ומשהו מעלות ככה שהיא תיהיה חמימה.תודה מראש,אסף בן בסט

למעלה