עכברים בבית

צוציק111

New member
עכברים בבית

שלום לכולם,
שבוע שעבר ראיתי עכבר, שמתי מלכודת ברזל, הוא אכל את הפיתון והשתחרר מהמלכודת דרך החורים.
שמתי מלכודת דבק תפסתי 3 עכברים. אתמול עכבר חכם מידי אכל את הפיתון והשתחרר מהמלכודת! כך שקמתי בבוקר והמלכודת הייתה על הספה!
אני לא ישנה טוב שומעת אותם בלילה רואה את הקקי שלהם מפוזר בבית ואפילו על השיש במטבח, שתמיד נקי עם אקונומיקה.
מה לעשות?? ובלי רעלים מפני שיש לי כלבים.
רוצה לסתום את החורים שאני רואה לאורך הקירות עם סיליקון האם זה יעזור??
תודה

eietmo

New member
כמה דברים

כן לסתום את החורים זה הפיתרון הכי טוב, לעשות את זה במהלך היום כי עכברים פעילים בלילה. אצלנו היו עכברים שנה עברה וזה פתר את הבעיה לצמיתות.

מלכודות דבק הן מאוד אכזריות, החיות גוססות באיטיות ורבות מעדיפות לכרסם לעצמן את הגפים מאשר למות ככה. גם אין סיבה להרוג את העכברים אז בהחלט לא צריך רעל.

בקשר למלכודות מברזל, העבברים חכמים אז כדאי לשים פיתיון שקשה להם להוציא כמו שוקולד. כנראה שעוד מעט יבואו עוד אנשים להצעות נוספות.

l coyote l

New member
בטוחה שהשתמשת במלכודת פח לעכברים?

או שאולי השתמשת במלכודת רשת לחולדות? המלכודות האלה יותר גדולות עם חורים יותר גדולים.

על כל פנים, אם מלכודות פח וסתימת חורים לא עוזרים, אפשר לפנות לפתרון הכי קולקטיבי ואקולוגי שיש: הרחקה באמצעות קול.
כך נפתר הצורך לתפוס כל עכבר/חולדה באופן נקודתי.
עשי חיפוש בגוגל, יש כמה חברות שמוכרות מכשירים כאלה ומתקינות אותם.

צוציק111

New member
סיליקון?

תודה לכם
אני בהחלט אנסה
אבל מה אתם אומרים סיליקון יעזור או שצריך טיט )או מה שלא יהיה)?

צוציק111

New member
וגם

אמרו לי שאם קודם צריך ללכוד את העכברים ואחר לסתום את החורים..
אישית לא מצאתי את ההגיון שבדבר, אבל האם יש צדק לכך?

eietmo

New member
זה דווקא תלוי

החורים שלנו היו חיצונים (כלומר צד של הבנין ) וסתמנו אותם, והעכברים לא נשארו בבית. בעקרון עכברים מעדיפים את המחילה שלהם.

ella100

New member
אני חושבת שתלוי איזה חורים,כי

אם זה חור פנימי (בתוך הבית) ותסתמי על העכבר בשנתו-
לא לענין.הוא ימות שם או יכרסם עצמו החוצה.
כן לענין לוודא שהחור אינו משמש אכסניה לאף אחד ואז לסתום.

למעלה