עכברים בבית

נמר211

New member
עכברים בבית

יש לי עכברים בבית, ושמתי מלכודת רגילה ולא עזר, מה לעשות? נראה לי שעכברה המליטה כי ראיתי לפני מספר ימים עכבר ואתמול ראיתי עכבר קטן, שברח החוצה, אולי מלכודות דבר אפקטיביות יותר? מה לגבי רעל? אודה לעזרתכם הדחופה

אוצה

New member
לדעתי

עדיף מלכודת דבק כי עכברים נתפסים שם ולא מתים ואפשר לשחרר אותם.... שים במבה על המלכודת (מסתבר שהם אוהבים...). אם יש לך עכבברושים- מלכודת דבק לא תעזור... מניסיון. זה לא מספיק חזק.... אני לא ממליצה על רעל כי אין שליטה היכן החיה תמות והרך היחידה לדעת זה לפי הריח.... לא נעים. לפני כמה שנים עשיתי את ה עם העכברושים, כי לא הייתה לי ברירה. זה די מגעיל ולא הומני (כי הרעל מגיע על אוכל שהם אוהבים (כמו קווקר) וזה גורם להם לדימום פנימי ממנו הם מתים. מצד שני העכברושים חכמים ואם יאכלו רעל- לא יחזרו אליך ארחי שאחד- שניים ימותו.

dify

New member
מניסיון :[

א. אם יש לך אוכל לחיות בבית, תעלימי אותו, הם נכנסים וחיים על אוכל החיות. ב. אם אלו עכברים, אז יש מדבקות שתופסות אותם [ואני מצטערת, אולי זה לא הומני, אבל אני לא מצאתי פתרון שיהיה גם יעיל וכן הומני]. ג. עם זו חולדה, גם המדבקות לא יעזרו. אנחנו הזמנו מדביר, שהיה לא ממש יעיל, ובסופו למדנו שאפשר ללכת לטמבוריה הקרובה למקום מגוריך, ולקנות מין קוביות כחולות, רעל, לא לגעת בהם ביד... לזרוק אותם במקומות שאת חושבת שיש חולדות ולחכות. אצלנו זה היה הדבר היחיד שפתר את הבעיה [אבל פתר, לגמרי]. בשילוב עם הדברה בחצר מטעם העיריה. תכלס, מגעיל, וכן נמצאה אצלנו גופה אחת וזרקנו פשוט את כל מה שהיה במתחם שבו היא מתה.. אבל, לפחות אין לנו עכברים/חולדות יותר. הרעל, לדברי המדביר, עובר בהנקה גם לגורים, כך שזה בעצם מחסל פוטנציאל לרבים נוספים. לשים במיקום כזה שחתול בית לא יוכל להגיע לשם...

סימה53

New member
יש מלכודת קפיץ

בתוך המלכודת יש מעין חתיכת שקולת עליה תולים את הפתיון -לא גבינה כי רק בסרטים המצויירים עכבר אוכל גבינה שים חתיכת נקניקייה פתח המלכודת ותראה נפלאות העכברים נתפסים ולא מתים למי שדואג להם,שים לב:העכבר מתקפל לצורת כדור ונראה כאילו הוא לא שם אבל בעצם הוא שם אם המכסה סגור כשהוא נתפס שומעים את דלת המלכודת נסגרת.. סיוט מה שעברתי לא מאחלת לאף אחד

במבה -הבחירה של העכבריםוהחולדות!

ואצלי מאז שיש 6 חתולות כמעט ולא רואים עכברים ..במטע מאחורי הבית יש עכברים ..ובמחסן הסמוך למטע יש מלכודות קפיץ ,ואכן הבמבה אהובה על העכברים ביותר ..למלכודות עם הבמבה הכי הרבה נתפסים בעיה עם מלכודת הקפיץ שעכברים קטנים בורחים ממנה. אבל הם מחוסלים ע"י החתולים .. יום בשבוע החתולים לא מקבלים לאכול ואז הם צדים הכי הרבה.

BlackMambaa

New member
תאמצי חתול

אני רצינית. זו הסיבה שאני מגדלת חתול. מאז החתול אין יותר עכברושים... (חיפה מוצפת בהם)

dify

New member
לא מזיז להם

לא חתולי הרחוב ברחוב ולא חתול הבית שלי, אצלי זה לגמרי לא עובד.

משה מ3

New member
ברוב המיקרים חתול לא פותר את הבעיה........כי

ברגע שמאכילים אותו החתול מפסיק לןצוד..

BlackMambaa

New member
לא נכון

הוא צד ועוד איך!!!! (או שג'רי שלי קילר פסיכי...) הוא לא אוכל אותם, רק הורג אותם.

כליל71

New member
אפשר לאמץ גם נחש - עושה את אותה עבודה

טוב, צודק מי שרוצה לכתוב לי שאם אין לי עצות יותר טובות אז זה לא המקום להתבדח (למה לא?) אבל ברצינות: יש כאן אבל מישהו קבוע בפורום שעוסק בהדברה ירוקה, חפשו אותו בתיבת החיפוש.

../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif תשכירי חתול, סתםםםםםםםםםם

גם אצלי היה עכבר בבית, תודה לאל, אחד לא כמה ולא עזר שום דבר, כל מה שעשיתי לא הצלחנו ללכוד או להרוג אותו רק מלכודת, שמנו מלכודת מתחת לכיור, עם גבינה צהובה וכך הוא נלכד. רעל?
אני הייתי נזהרת ולא מכניסה הביתה

מוסיקה1

New member
לנו יש ניסיון רב שנים ורב עכברים

עברו אצלינו בבתים השונים בהם גרנו עד היום כ15 עכברים ועכברושים, מלכודות דבק טריות ביחד עם במבה טריה , שילוב מנצח. אבל הכל צריך להיות טרי, העכברים אוהבים איכות. לגבי הבמבה היא לא צריכה להיות של מותג רק חשוב שתהיה טריה

סמאדי

New member
צרה צרורה!

שונאת להרוג חיות. לעכברים מלכודת דבק עם במבה ואחרי שהם נתפשים אנחנו משחררים בשדות האבוקדו במושב, עם עכברושים אין כל כך ברירה... קנינו רעל שנראה כמו בשקית תה ממשתלה ופיזרנו בבית במקומות שהילדים לא מגיעים אליהם.

למעלה