עכביששש!!!

עכביששש!!!

רישמית אני לא יושנת היום. כל השבוע אמרתי, יאללה יום שישי אני אשתה קצת, אעשן איזה חפיסה וארדם! אבל בעודי שוכבת לי במיטה מנסה לקלוט איך יושנים, אני מרגישה גירוי ביד ולפתע אני רואה עכביש!!! ולא הצלחתי לתפוס אותו! לילה טוב לכולם אני אכנס יותר לפורום ברגע שהאינטרנט שלי יקום לתחיה (כותבת מהפלא). דנטל אני מקווה שאת במיטה עכשיו!!

דנטל

New member
חזרתי עכשיו הביתה

עם כאב ראש מטורף. זו בדיוק סיבה ללכת למיטה קודם, אבל כל כך כואב שבדרך כלל גם כואב לי להניח את הראש על הכרית. בכל מקרה, אלך בקרוב למיטה כי גם כואב לי להסתכל על המחשב. מקוה שהאופטלגין יתחיל לפעול בקרוב.

דנטל

New member
תודה ואני עדיין פה

כמו שניתן לשים לב, אבל כאב הראש הוקל. בקשר לעכביש - אני בעד רשתות בחלונות של הבית.

אני בעד ריסוס!!! ../images/Emo3.gif

לא הצלחתי להירדם וישבתי כל הלילה במרפסת מרוב פחד (אם יש ג'וקים בבית יוצאים לבחוץ...) מתוקה מה דעתך על ללכת לישון ככה ב..10 וחצי עם כוסית יין אדום
?

דנטל

New member
לא, רק רשתות

ריסוס לא מונע בעדם להכנס, אלא משאיר לך פגרים. אני פוחדת גם מהפגרים. בשבילי ג'וק זה הדבר הכי מפחיד בעולם וזה לא משנה אם הוא חי או מת (למרות שברור שבתור חי זה אפילו יותר גרוע). יש לי שני חתולים. בדרך כלל הג'וקים ימותו גם בלי ריסוס. אני אמות מפחד אפילו כשאראה את הפגר שלהם. לא רוצה אותם פה. בשבילי רק רשתות, תודה. כשיש בבית אני לא יוצאת החוצה, כי שם זה אפילו יותר מפחיד. יושבת פה בפאניקה ומתקשרת לחברים או לאמא שלי שיבואו להעיף מפה את הג'וק. עכבישים לא מפחידים אותי וגם לא חרקים אחרים. אני פובית רק מג'וקים ורק מהאמריקאים ולא מהסוגים האחרים. בקרוב יהיו רשתות גם בחדר שלי ואוכל לפתוח שם חלונות.

חח,

לא מפחיד אותי שהם יהיו מתים, אבל אני מתה מפחד שהם יתפסו עלי- כל החרקים! מי ייתן ולילותינו (וימינו בהקשר הזה) יהיו נטולי חרקים.

דנטל

New member
לא רוצה שיגעו בי כל החרקים

אבל אם נוגעים זה ניחא. ג'וק לא צריך לגעת ולא צריך להיות חי בשביל להכניס אותי להתקף בעת. אני מתה מפחד מהם בכל מצב צבירה שלהם.

למעלה