עיתכון לדני ליברמן על

BigW1

New member
עיתכון לדני ליברמן על

שלום רב אז ככה אני דיברעם יפים מנצרת עילית והוא אמר שהוא קיבל והוא יתקשר אליך דיברתי גם עם יורי מבה"ס הנרייטה סול והוא אמר שגם הוא קיבל הוא לא יודע איך הוא יגיע מחיפה לר"ג בשעה 09:00 ודיברתי גם עם משהוא בשם סגי מכרמיאל והוא בכלל לא ידע על מה אני מדבר אבל ביקש לשלוח לו פקס למספר 049881742 השארתי הודעות במסכירות האלקטרוני של ארי שענן ו מונטה זה מה שהספקתי בינתיים זה לבינתיים

ווילי

יש את אפשרות הרכבת. הרכבת פעילה משעות מאוד מוקדמות וניתן להגיע איתה עד תל אביב. אח"כ אפשר לקחת אוטובוס.
חשוב מאוד ווילי
כל מי שמתעתד מתכוון להגיע לכנס חייב לשלוח טופס הרשמה חתום
לפקס מס' 03-6470055
.

לוילי ,שרית ווו.......ורדה

וילי, תודה על פעולתך לנבחרות הצפון להגעה לכנס-זו נראת לי המשימה הכי קשה שכל רכזי ומאמני הצפון יגיעו לכנס... ?! בו נמשיך לנדנד! לשרית, בתוכנית הכנס אני רואה רק הרצאות -כולם עולים לדבר ולהסביר על הענף שלהם... מתי מתוכנן זמן הרישום? האם לאחר כל כך הרבה דיבורים יוכלו הרכזים להחליט למה להרשם? להערכתי למרות כל מאמצנו לא יגיעו יותר מ-50% מנציגי המסגרות... מאד ממליץ להוציא מכתבי יפוי כח לנציגי קבוצות שאינם יכולים להגיע לרישומם ע"י נציג שאותו הם מינו לרישום במקומם.צריך וניתן לקבוע מועד אחרון לרישום ולתת הזדמנות למסור זאת גם קודם גם בזמן הכנס וגם מעט לאחריו. מאד חשובה הנוכחות בכנס אבל יותר חשובה ההרשמה וההשתתפות כל השנה. מתי חיים ש.ב .כ בר?! ורדה יקירתי הדרומית... מה קורה עם נוכחות הקבוצות הדרומיות-בד"כ הפידבק של הקבוצות שלכם הוא מהיר וברור להגעה. נסי לתת לי עדכון. שנה טובה ופוריה לכולם!

שנה טובה לכולם ותגובה לדני

שלום לכל הספורטאים, המתנדבים, הפעילים, העובדים, חברי מצוות הספיישל אולימפיקס וכו' וכו'. מי שלא הצליח לקרא את הברכות שלי במייל, אני מברכת את כולכם בשנה טובה , מתוקה ומוצלחת מאוד. הרבה בריאות , אושר וכושר ! דני יקירי! לידיעתך העברתי את המידע לכל מי שרק העליתי בדעתי בדרום ,גם בפגישות מסרתי את הטפסים והסברתי חשיבות הכנס(אפילו נגמר לי הסליל של הפאקס), הבטחות קיבלתי . אם ההרשמה דלילה... מה עוד אתה מציע לי לעשות???

למעלה