עיתוני את למישהו יש משהו לעשות עם המון המון עיתוני את ולהיות הורים, די חדשים?
נ נאושה טק New member 3/2/05 #1 עיתוני את למישהו יש משהו לעשות עם המון המון עיתוני את ולהיות הורים, די חדשים?
מ מיכל של יואב ואסף New member 4/2/05 #5 אני גם אשמח לקבל כמה לגן של יואב הוא נמצא בגן תקשורתי (אוטיסטים) והם גוזרים הרבה עיתונים ומדביקים. אז אם נשארו כמה - אני גם אשמח.
אני גם אשמח לקבל כמה לגן של יואב הוא נמצא בגן תקשורתי (אוטיסטים) והם גוזרים הרבה עיתונים ומדביקים. אז אם נשארו כמה - אני גם אשמח.
ת תרקדי New member 5/2/05 #7 מיכל ../images/Emo13.gif משנים של למידה באוניברסיטה, הצטברו אצלי דפים רבים. אם בגן של יואבי יסכימו לגזור גם דברים משעממים שקשורים לסוציולוגיה, אנתרפולוגיה וספרות, אני אשמח להעביר לך (את הרוב זרקתי, אבל עדיין נשארה כמות יפה).
מיכל ../images/Emo13.gif משנים של למידה באוניברסיטה, הצטברו אצלי דפים רבים. אם בגן של יואבי יסכימו לגזור גם דברים משעממים שקשורים לסוציולוגיה, אנתרפולוגיה וספרות, אני אשמח להעביר לך (את הרוב זרקתי, אבל עדיין נשארה כמות יפה).
מ מיכל של יואב ואסף New member 6/2/05 #9 אני בטוחה שישמחו! יש לו "חוג גזירה" בגן והם ישמחו להתאמן על כל דבר תשלחי לי מסר ואני אראה איך אנחנו נפגשות. תודה!
אני בטוחה שישמחו! יש לו "חוג גזירה" בגן והם ישמחו להתאמן על כל דבר תשלחי לי מסר ואני אראה איך אנחנו נפגשות. תודה!
O otherthings New member 7/2/05 #10 אנא ממך את העיתונים הללו בבקשה תתרמי אותם לאקים - החוסים שם מאוד ישמחו לקבל את העיתונים.