עיתונים

• פותח הנושא yada
  • פורסם בתאריך

yada

New member
עיתונים

שלום לכולם אז איך אני מצליח לקרוא את האתר של ידיעות אחרונות? אני יודע שיש דרך לעקוף את התשלום לידי ג'ודי וסילבן מי מי מי יעזור לי? תודה מראש לכול מי שיעזור

yada

New member
למה כן

אין שום דבר רע במעריב - בעצם במעריב יש. הוא הפך לעיתון צהוב במיוחד עם כותרות מעצבנות וחסרות אחריות במיוחד. והארץ? הארץ הוא דף הבית שלי. זה העיתון הראשון בבוקר . ו"עניין מרכזי" מצליח לשעשע אותי אבל לפעמים בא לי על מדור האוכל של ידיעות וכמובן שאני לא מוצא שום סיבה למלא את הכיסים של אשת שר החוץ בעוד כמה גרושים בגלל זה. אז אם מישהו רוצה לעזור (בעצם לכולנו) תודה תודה תודה.

מסכים עם כל מילה

איכות החדשות של עיתון מעריב דומה לזה של עיתון ה-sun פה בבריטניה.. אבל הארץ הוא עיתון מצויין, שם את ידיעות בכיס הקטן.

roniboom

New member
צודקים מעריב כבר מזמן צהובון ועדיף

הארץ אגב אם רק בגלל מדור האוכל חבל לך על ידיעות כנס ל- www.goodfood.co.il לספר המתכונים או לחלופין לנענע מור אוכל ויש עוד אלף ואחד אתרים חוץ ממדור האוכל של סילבן וגודי
בהצלחה!

d h t

New member
יאללה, קבל.

אני נגד העניין, אני חושב שוואלה! או הארץ או גליצ"הל הרבה יותר טובים, אבל שיהייה. הפעל את האקספלורר 1. TOOLS 2. INTERNET OPTIONS 3. delete cookies 4. CONNECTIONS 5. lan settings 6. MARK THE BOX OF – USE A PROXY SERVER FOR YOUR….. 7. Adress = 62.219.42.90 Port = 80

yada

New member
קודם כול - תודה!

שכחתי לציין שאני מתמש במק אבל עם האינפורמציה שנתת אני חושב שאני אצליח למצוא פיתרון. דרך אגב הז...ת בידיעות, כשהייתה לי בעייה הודיעו לי חגיגית שהם לא נותנים שירות למקינטוש אין ביכולתם או תירוץ אחר. ואכן האתר היה בלתי נגיש לחלוטין למקינטושאים. ומהיום ש"ספארי" הופיע(הבראוזר של אפל) לפני כמה חודשים האתר עלה ללא בעיות כי הם לא זיהו אותו במערכת שלהם, אך הפלה וופלה פיתאום אחרי כמה שבועות פיתאום הם מזהים אותו ודורשים תשלום דרך אגב אין עדיין שירות למקינטוש

שלומית 2

New member
נגמרה החגיגה

כבר אי אפשר לעקוף, נגמרה החגיגה - מעכשיו צריך לשלם, זה מה שאנחנו עשינו למרות שזה ממש לא פיר כי בארץ זה בחינם אז למה מי שבחו"ל צריך לשלם? אולי כדאי לחזור לארץ :) :) :)

yada

New member
עובד מצויין

למה את אומרת שניגמרה החגיגה? עובד יפה. ולכל בעלי המק שעד היום נמנע מהם החגיגה - אתם מוזמנים . זה אפילו יותר פשוט על מק . אם למישהו יש שאלות אנא לא להתבייש.

yada

New member
זה אפשרי אבל...

קודם אני מזכיר - אני עובד על מק. זה עובד טיפה אחרת. אבל אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר. גם לי קורה שאין לי פיתאום חיבור החוצה. במקרה שלי אני מבטל את הכתובת שהוספנו 62.219.42.90ואז נפתרת הבעיה . על מק אין בעיה לעבור בין המצבים - על פיסי אין לי מושג לכן אני ממליץ שוב לקנות מק לשכוח מווירוסים / סוסים טרויניים/ קריסת מערכות/ באגים ושאר המחלות שבאות עם פיסיס אבל אם אתם מתעקשים על פיסי ועל האטר של ידיעות תצטרכו לבדוק בסבלנות מדי פעם מתי אפשר ומתי לא אבל ביננו אי שם שןם דבר שאין אצל המתחרים

למעלה