עיתונים בעירק

שרי סילבר

Active member
עיתונים בעירק אני מעונינת לאתר ידיעה שהתפרסמה באחד העיתונים בעיראק בשנות ה-50. לקטלוג הכללי של הספריות איני יכולה להיכנס, משום מה, אך איני בטוחה שהעיתון נמצא בארץ. בכל אופן, אלה הפרטים הידועים לי אודות העיתון והגיליון הספציפי אותו אני מחפשת: As Sha'ab, Baghdad, July 16, 1954 האם יש למישהו רעיון איך והיכן ניתן למצוא גליונות של העיתון הנ"ל?

כוכה

New member
שאלי בספריית גבעת חביבה לא מאמינה שיש להם אך אולי יוכלו להפנותך.

bilen

New member
צודק! ראיתי פעם במו עיני... אכן! מקווה שיתמזל מזלך כי לעיתים זה מדלג יום או שבוע. תלוי בזמינות באותה תקופה. ראיתי לפני הרבה שנים וייתכן שכיום זה אולי ממוחשב.

Ohle74

New member
ואתמול הקישור עדיין עבד... Record Number 001030462 Title ‫ الشعب ‬ Title ‫ شعب (بغداد : ١٩٤٥) ‬ Imprint ‫ بغداد : مطبعة الرباط، ١٩٤٥- ‬ Print Holdings TAU-CEN: Tel Aviv U. Central Library : 1952-53;[1954-55];1956-57;[1958];1963;1968

שרי סילבר

Active member
אין עליכם! תודה, אוהד!!! אבוי לבושה, אשמח אם תסביר לי מה כתבת (או העתקת) כאן בערבית, כאחת שלא יודעת לקרוא אות אחת בערבית...../images/Emo10.gif

Ohle74

New member
א-שעב יש כשישה פריטים ב-ULS (מפתח כתבי העת) שזה שמם. היחיד שזהו שמו ומתאים לתיאורך זה הנ"ל שיצא בבגדד החל מ-1945 (בית דפוס א-רבאט) (אלו הפרטים בערבית), והשנים כפי שמצויינות למטה בספריית אונ' ת"א. בהצלחה בהמשך ושבת שלום.

למעלה