עיתונות וש"כ...

ESU Boscorelli

New member
עיתונות וש"כ...

שאלה רצינית... לעיתונות יש משהו נגד שירותי הכיבוי??? אני רואה פה אנשים מדברים על פיטורים מאבקים סיכסוכים פשיטת רגל ותקציבים ועד כמה של המצב עצוב ובמיוחד במצב של היום ובקיץ הלוהט שאנחנו נמצאים בו מחליטים לקצץ פה לקצץ שם לסגור תחנות ועוד ועוד... אני בטוח שפעולות הממשלה רק פוגעות בכבאים במתנדבים ובנו הצופים אבל אני בטוח שעד כמה שהכבאים פה חזקים ונמרצים בפעולותיהם (כגון ההפגנות שנראות פה בתמונות) לא ראיתי שום אבל שום כתבה על זה בעיתון אומנם במקומונים אבל לא בעיתון שיוצא בתפוצה ארצית... ואני בטוח שאנשים פה כן רושמים מכתבים וכן מביעים את דעתם וכן רוצים למחות אבל למה העיתונות לא באה לצידנו פה שבעצם עבודתנו היא להציל חיים שחשובה כמו עבודת המשטרה מד"א וצה"ל??? האם זה משהו של העיתונות נגדנו? כלומר היא לא מוצאת את הנושא כחשוב מספיק או שפשוט הבעתם מחאה בהפגנות אבל לא נשלחו מכתבים למערכות העיתונים? מקווה לתשובה עניינית ושנצליח לפתור את הבעיה ביחד ומחוזקים

esu bocorelli

יש לי שאלה אליך רצינית לעיתונות יש משהוא נגד שירותי הכיבוי???? לדעתי לא, אילו לא העבירו את הידיעה הזאת לעיתון לא הייתה מתפרסמת כלל. אתה עשית כאן סלט שלם בין הכתבה הזאת לבין המצב ששורר כיום בכבאות מבחינה תקציבית , והדיונים שמתקיימים כיום בועדת העבודה והרווחה , בעניין הכרת מקצוע הכבאות כמקצוע , והכרת המחלות המקצועיות של הכבאים ע"י הביטוח הלאומי, וגם התייחסו לנושא התקציבים של שרותי כבאות , שאין יכולים לשלם שכר הכבאים בהיעדר העברת כסף ע"י הרשויות , הועלת גם השאלה ע"י ח"כ איך זה שלשר משלמים את השכר , למנכ"ל ם , ולראשי הערים גם ורק לכבאים אין כסף לשלם עבור עבודתם ? תשובות לא קיבלנו ויש עדיין בעיות קשות וכל יום הבעייה בעיר אחרת , אני מקווה כי ענתי לשאלותיך

יסמ

New member
שלילי גרשון...

זה אני בכינוי אחר... לא הבנת אותי נכון... אני לא מדבר על המקרה שבחיפה פשוט לא יצא לי לראות אף פעם כתבה על המצב בש"כ באחד העיתונים הגדולים ואינ מנוי למעריב וידיעות אחרונות ככה שזה 2 מתוך 3

Shadocan

New member
לא יודע אם זה ממש משנה אבל

היום בסביבות 12 בבוקר שמעתי בתחנת רדיו (לא זוכר איזה, משהו בסביבות ה94 FM) שיש שמה כמאט כל הזמן כל מני דברים על חדשות וזה.. על כל מקרה התחילו לדבר שמה על כל הבעיות שיש ושאין שכר ושהכבאים שיוצאים לא מוגנים מספיק ושצריך עוד הרבה רכבים וכו' וכו'... לא היה התייכסות של חבר כנסת או משהו

ESU Boscorelli

New member
גרשון עכשיו אני יפרט יותר

יש לי יותר זמן... אני יודע שיש בקשה מכבאים שחלו לאחר שירותם ובמהלכו עקב גזים ששאפו וכל מיני חומרים ויש צורך לתמוך בהם כלכלית ולא להפקיר אותם, על כאלה מקרים צריך לעשות סיקור חדשותי כמו על הצוללנים בקישון הכבאים מקריבים את חייהם להצלת חיים ומקבלים הזנחה ויריקה בפרצוף? לא זכור לי שראיתי או שמעתי על הדבר הזה בעיתון לא ראיתי את זה מופיע איכשהו אולי מקסימום כתבה קטנה שפספסתי... הכתבה האחרונה על כבאים שאני זוכר הוא הכבאי ראובן מור שחילץ כלב וזה היה עם תמונה בעיתון... לא ראיתי כתבים כותבים על מצוקות של כבאים וכנראה במקום זה מחפשים אחרי שחיטויות ואיך להוציא שם רע כגון המקרה בחיפה

ESU BOscorelli

או קי זה שאתה לא קורא את כל העתונים זה בוודאות אינה אשמתי , מזה מספר שנים שאני מפרסם כתבות בתחום המחלות המקצועיות של כבאי המדינה , וכולם מתוייקות אצלי . לאחרונה הייתה כתבה ביוזמתי בנדון בערוץ 1 ביום שישי יומן השבוע ובאורך של 9,5 דקות על כך שכבאים לא מגיעים לגמלאות , צר לי לאכזב אותך אך במקרה זה נעשה מעשה ע"י ועד העובדים שאינו בדיוק מוסיף כבוד לשרותי כבאות , אני רק צר לי על כי מישהוא מהכבאים הוציא את הנושא לתקשורת , אני משמש כיום כדובר שרותי כבאות חיפה ובעבר הייתי 25 שנה דובר ארגון הכבאים הארצי , יודע אני מה זה לבנות תדמית לוקח שנים ואני עושה זאת שנים והנה באה כתבה כזו ןמוחקת לך את כל העבודה של שנים אז תאר לך איזה הרגשה יש לי , ומה עוד כאשר נשאל איש הועד לפשר הדבר הוא אמר שהוא מצטער אם מישהוא נפגע הוא מתנצל והוא לא הכחיש את מעשיו גם כשאני שאלתי אותו הוא אומר שהכל נעשה בתום לב , , ובשורה תחתונה מעשה זה אינו משרת את האינטרסים של הכבאים , ואין לנו מה להאשים את התקשורת , כי תקשורת שקשה איתה וקשה בלעדיה , וצריך לדעת איך לנצל אותה שתשרת את האינטרסים וקידום המטרות שלך, ולא להפנות את התקשורת נגדך , והנה אחרי הכתבה ביומן החדשות התקיימו שני ישיבות בועדות העבודה והרווחה ויש התקדמות בנושא .

Max M

New member
גרשון זאוברמן

באיזה עיתון אתה מפרסם את הכתבות? אתה יכול בבקשה להעלות כמה כתבות לכן

למעלה