עיתונאים?

עיתונאים?

אני רוצה לשלוח pr לעיתונאים. ה- pr מציג את הדיל האחרון שהחברה שלי סגרה, טכנולוגיה ייחודית שמשמשת כמנוף להגדלת מכירות של תכנים מוסיקליים ואת חווית המשתמש. אני רוצה שהמידע הזה יגיע דרך העיתונאים לעיני משקיעים וחברות היי טק וסלולר בארץ. איך אני מגיעה לעיתונאים הנכונים? אשמח לקבל כל עיצה תודה מראש, פרה

oshpigel

New member
בשביל זה המציאו את משרדי יחסי הציבו

האם למס הכנסה היית הולכת בלי רו"ח ? האם לבית משפט היית הולכת בלי עו"ד ? אז למה את חושבת כדאי לפנות לעיתונות בלי איש יחסי ציבור ? חשוב לזכור, הנזק מחשיפה שגויה יכול לעלות בהרבה מהתועלת של החשיפה בכלל. בואי נגיד שיש לך מוצר והייתם מעונינים להגיע למשקיעים, מה חלילה יקרה אם המשקיעים הפוטנציאליים יקראו ביקורת שלילית ? איזה סיכוי יהיה לך אז ? אם פגעתי אני מתנצל אבל זה נכתב מתוך רצון טוב. שהחסכון עלול להיות לפעמים יקר מאוד !!!

twigy

New member
לא מסכים איתך בכלל

ואני יודע שאולי יתנפלו עלי פה, אבל איש יחסי ציבור זה מותרות, הדוגמאות שהצגת הם של מורי נבוכים בעולם לא ידוע (רואי חשבון ועורכי דין) איש יחסי ציבור זה לא באותו הרף שכן אפשר להסתדר גם בלעדיו. באופן כללי אתה צודק, חסכון עלול לעלות בעתיד יותר, אם אתה צודק גם במקרה הזה - בכלל לא בטוח.

אולי.

תאמין לי, שאני מכירה את המצבים שהחיסכון הרגעי משאיר אחריו עקבות הרבה לא נעימים הרבה מאוד זמן... ותודה רבה רבה על הרצון לעזור. בכל אופן, מה שאני רוצה לשלוח לעיתונות זוהי הודעה על סגירת עסקה גדולה... פחות אכפת מה לי מה העתונאים יגידו על המוצר עצמו (אנחנו מוכרים שירותים טכנולוגיים לחברות) ויותר איכפת לי שאנשים יידעו שסגרנו עסקה גדולה. שבוע טוב, פרה

oshpigel

New member
שלחי לי לפרטי קצת יותר פרטים

שלחי לי למייל הפרטי קצת יותר פרטים (איזה עסקה ? מהו הענף ? קצת יותר פרטים ) ואשתדל לעזור הפעם "און דה האוס"

למעלה