עיתונאות

עיתונאות

שלום לכולם!
אני לומדת הנדסת חשמל, ומתחילה עכשיו שנה רביעית (ואחרונה
). יש לי מעט ניסיון בעיתונאות (אני כותבת בעיתון הסטודנטים שלנו, ושוקלת אף לנסות ולהיבחר לעורכת בקרוב). השאלה שלי היא איפה רצוי ללמוד עיתונאות במידה וארצה להיכנס ברצינות לתחום? והאם בכלל? כלומר, האם, בהנחה שיש לי ניסיון מסוים בתחום, הלימודים באמת חשובים או שסביר יותר להניח למצוא עבודה בעיתון על סמך ניסיון קודם ולא על סמך תארים?

עתונאות

לא קל להשתלב בתחום. יש הרבה יותר מעונינים מאשר משרות. אם יש לך קשרים את לא צריכה אולי תואר בעתונות. כבעלת תואר בהדסה אולי כדאי לשקול לימודים לא אקדמיים בתחום העתונות. למשל: פעם בשבוע. תעודת גמר 5 - 6 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל עדיפות בגרות 03/6965870 אבן גבירול 26 (להתקשר בערב) 64735 בי"ס לעתונאות, בית ציוני אמריקה, תל אביב מידע נוסף במוסד 2/2003 שלושה מסלולים: א. עם האונ' הפתוחה. ב. עם אונ' ת"א. ג. מסלול עצמאי (שנתיים). תעודת גמר שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6427003 ברודצקי 17 רמת אביב 69051 כותרת, בי"ס לעתונאות ולתקשורת, ת"א

../images/Emo51.gif וגם

למה כבעלת תואר אחר כדאי לשקול לימודים לא אקדמיים? הרי התואר בהנדסה לא יעזור לי להיכנס לתחום העיתונות, לא? שוב

תקשורת

תקשורת עובדים בוגרי חוגים רבים, ולא רק בוגרי החוג לתקשורת. ההשכלה האקדמית הפכה במידה רבה "כרטיס כניסה". תואר יהייה לך בהנדסה, ולכן העליתי את האופציה של השלמת ידע ממוקד ומעשי בתחום התקשורת, גם אם לא ברמה אקדמית.

yossi c

New member
עוד אופציה

יש גם בבר-אילן לימודי תעודה לאחר תואר ראשון בתקשורת ועיתונאות. זה שנתיים בלימודי ערב ובעל אופי מעשי.

למעלה