עיתון קן כפר סירקין

שקסי

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

עיתון קן כפר סירקין

אחרי שניסיתי כמה פעמים, אני מפרסם סוף סוף את עיתון קן כפר סירקין כאן בפורום מכמה מטרות: 1. זה נחמד. 2. לעודד גם נושבים אחרים להקים עיתון משלהם. 3. להגדיל את תפוצתו של העיתון, ולעבור את מחסום 100 החניכים המטומטמים. 4. משעמם לי. בכל מקרה זה העיתון הראשון שהיה השנה, ואם התגובות יהיו חיוביות, אני אעלה גם את העיתון הבא, ואח"כ את העיתונים הבאים שעוד לא יצאו (בימים אלו עובדת המערכת על עיתון ט"ו בשבט). בבקשה תגיבו.

kedeman

New member
ושאלה של היגיון

למה שלא תעלו את העיתון לאתר של כפר סירקין ופשוט תשים אליו קישור? מה זה נותן לך? 1. אפשר יהיה לשמור את העיתונים ב"ארכיון" 2. הם יהיו נגישים לכל מי שמחפש כל זמן שהוא מחפש 3. למה לא?

ותשובה של היגיון

1. לא צריך עוד ארכיון. אחרי שהארכיון שבקן הושמד השבוע נשארו "רק" 3 ארכיונים (2 אצלי). 2. הם היו פעם באתר של סירקין, ונעלמו משם, ובכלל אין לי מושג מה קורה עם האתר הזה. 3. מי בכלל נכנס לאתר של סירקין? 4. חוץ מזה שעכשיו הם נשמרו כאן, בקבצים של "פורום חטיבת בני המושבים", אלא אם כן, הם יורדו משם. 5. ולמה שהם לא יהיו פה? למה זה מפריע לך כ"כ? 6. ובכל זאת, הייתי מעוניין לדעת מה דעתך על העיתון עצמו, ולא על זה ששמתי אותו בפורום.

למעלה