עיתון זמן השרון

sarasam

New member
עיתון זמן השרון

היי לכולם כותרת המשנה של עיתון זמן השרון שמחולק עם מעריב לכל תושבי השרון היתה "ולמה הגיעו 8 צופים בלבד להופעה של ירדנה בהרצליה?" ראה עמוד כל וכך... ובעמוד כתוב שממשרד האמרגנות של ירדנה(נקבו בשם של זאת שדיברו איתה מהמשרד ) נמסר שירדנה לא מוכנה להופיע לפני קהל כל כך מועט ולא נמכרו כרטיסים להופעה. וכששאלו את אותה אחת מהמשרד לגבי שמועה שהיא היתה חולה היא ענתה ממש לא הסיבה היא אי מכירת כרטיסים!!. אני לא מבינה את הבחורה מהמשרד ככה היא משווקת את ירדנה? הרי מי שרואה שמופע מתבטל ולא הולך זנ בוודאי לא מדרבן אותו לקנות כרטיס!! אתם לא חושבים כמוני?

מיכאל1980

New member
זה לא שטויות...זה גורם נזק תדמיתי

עצום לירדנה - השמועות והביטולים.

רוני 1502

New member
ירדנה צריכה להוציא שיר מהמופע לרדיו

ואז זה יתן קרש קפיצה נוסף להצלחת המופע המדהים. לגבי 8 כרטיסים זה נשמע לי מגוכך ובלתי אפשרי. הלמופע שבוטל היה גם פרסום גם ברמת השרון במודעה גדולה בחלון הראווה של משרד הכרטיסים שנמצא שם ברחוב הראשי בישוב.

מיכאל1980

New member
לדעתי זה לא שיר שיצליח להחזיר את

ירדנה לתודעה, לדעתי, היא צריכה שיר חדש, שיפוך ללהיט. רק כך ישתנה משהו. שירים ישנים כבר מוכרים, ואי אפשר להמריא איתם לשום מקום. אני חושב, שהפיספוס הכי גדול במופע שאין אפילו לא שיר אחד חדש. אני אומר את זה למרות שמאוד נהנתי מהמופע. פשוט צריך משהו טרי.

גיאשש

New member
הדיסק החדש יעשה את זה

הדיסק החדש של שוקולד מנטה מסטיק בטח יעשה את זה אני בטוח שיהיו כתבות בעיתונים על השלישיה, ידברו על זה שהן מופיעות ביחד במופע של ירדנה, ואז זה יזניק את מכירות הכרטיסים, אפילו שזה חלק קטן מתוך המופע. כל פרסום יעשה טוב, ואני בטוח שעיתוי הוצאת דיסק האוסף הוא לא מקרי וקשור ליציאת המופע של ירדנה. דרך אגב, מישהו אכן יודע מתי הוא יוצא? ואיזה שירים יהיו בו?

יהיו בו השירים המוכרים-

ואגב,מה שיזניק את מכירת הכרטיסים הם ...אנחנו. צריך לפרגן ברבים.

דודו טל

New member
לגבי האוסף של שוקולד מנטה

מסטיק... אתמול דיברתי עם רותי מרום- מנהלת היח"צ של הד ארצי, כשבמקביל דיברתי בשבוע שעבר עם רותי הולצמן. ביום חמישי האחרון נפגשו שלושת הבנות יחד עם רותי, והחליטו על פורמט של יח"צ, במסגרתו הן תופענה בכתבות משותפות בעיתונים. כרגע אין הרבה ידע על הדיסק, אולם ככל הנראה מה שיהיה זה שהדיסק יהיה אוסף כפול שיכלול משהו כמו 25 שירים, ממיטב הלהיטים של ה-3 . אגב, למי שמתעניין- הן ככל הנראה יתראיינו ל"טופ"- עיתון בו אני כותב.... לגבי מועד היציאה של הדיסק, כרגע אין מידע לגבי זה, אבחל מדובר בעיקרון על אמצע חודש יולי, וכרגע הכל נמתא בשלבים מתקדמים מאוד של הפקה.

chany

New member
בהצלחה לבנות. אין כמו שוקלוד מנטה

מסטיק. מכחה לדיסק בכיליון עיניים.

../images/Emo51.gif על העדכון ../images/Emo70.gif איזה כיף, סוף

סוף נוכל לשמוע את השירים של שוקולד מנטה מסטיק באיכות מצויינת של דיסק.

למעלה