עיתון הפורום - שרשור 2

ילד רע 16

New member
עיתון הפורום - שרשור 2

השרשור הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1782&msgid=101088719 מי שהצביע והציע את עצמו: כתיבה ותוכן digikids dairy milk Famous Last Words 7liel7 שביטוש1 שמחה בנשמה Meytar 888 ילד רע 16 עיצוב וגראפיקה xlulitx Yarinv מילקי ספירלה s u s h i m i *בתגובה הבאה רשימת המדורים/הפינות. שכל כותב יתפוס לעצמו עמדה, ואיזה חלק הוא רוצה לקחת ולהשתתף בו*

ילד רע 16

New member
כמובן שאם אתם יורדים מההצעה בתחום מסוים,

אתם מוזמנים לבטל את השתתפותכם כאן. רשימת המדורים: * עמוד הכותבים - כותבים כל מה שעולה על דעתכם. - ביקורת טלוויזיה (על הסדרה), על משחק, על דמויות - סיקור דמויות אהובות וחביבות עליכם - סיקור על שחקן + תמונות (מידע אודות השחקן ופרויקטים נוספים - סיקור שחקן) - כתבה על המתרחש בתוך הסדרה, אפשר גם להמציא. לדוגמא: "חדשות הכמ"ג" (חדשות פיקטיביות) על טכנולוגיה בכמ"ג, אבטחה בכמ"ג, ובכלל - על הכמ"ג; לפי דמיונכם. * עמוד הפינות והפעילויות - יש לכם פינה חדשה להציע? רוצים ליצור פעילויות ומשחקים? (תפזורות, תשחצים, משחקים הקשורים בסדרה - ובכל מה שנוגע בה) * עמוד החדשות - כל אילו שעוקבים אחרי הכתבות באינטרנט הקשורות ב'נפילים' ובנוגע בה - אוספי הכתבות למיניהם. זה יכול להיות גם - סיקור האתר הרשמי לסדרה - מבחינת עיצוב, תוכן וכו'... * עמוד העתיד - יש לכם תקצירים בלעדיים? תאוריות / השערות? יש לכם ספוילרים ברורים ואמינים? זו הפינה! * שונות - איילת (dairy milk) הציעה את "פינת הציטוטים המצחיקים". אם את זוכרים ו/או אוספים ציטוטים - זה המקום, ולא רק מצחיקים. אפשר להרחיב את זה ליותר מזה. יש לכם עוד רעיונות? הכל לכאן.
וכל זה סיכום של הפינות כעיקרון. אם יש לכם הצעה חדשה בכל קטגורייה - אני אשמח.

dairy milk

New member
אני רוצה, ../images/Emo220.gif

לקחת חלק ב"על דמויות - סיקור דמויות אהובות וחביבות עליכם" וב"עמוד החדשות".

אני רוצה לקחת את הבאים :

- כתבות על המתרחש בסדרה. - ביקורת טלוויזיה. - עמוד הפינות והפעילויות. (תשבץ ותשחץ)

ילד רע 16

New member
אם יהיה בכלל גיליון הבא ../images/Emo6.gif

ו"עיתון הפורום" לוקח זמן, שלא תבינו לא נכון. לוקח לזה זמן לצאת. עיקר הבעיה זה עיצוב ובנית האתר.

TheBlackParade

New member
בנית האתר?

איך זה הולך? אם זה קשור לבנית אתרים וכל זה אז אני יכולה לעזור לך

TheBlackParade

New member
אם העיצוב קשור לפוטושופ אז אני יכולה

אבל אני לא כל כך טובה בזה ואני יכולה לנסות גם בכתיבה...

למעלה