עיתון הפורום: עדכון

ילד רע 16

New member
עיתון הפורום: עדכון

לאור השינויים שחלו בפורום במגרתם חלק מהמשתמשים עזבו, אני פותח מחדש את אפשרות עיתון הפורום. זה מתנהל לפי כמה קטגוריות: גראפיקה - מעצבים, שזה כולל HTML כותבים אילו שני הדברים העיקריים. יש לי הערה קטנה. אם מישהו יודע HTML שירשום כאן זה חשוב. אם אתם מעוניינים להציע את עצמכם, סמנו
ורשמו את הקטגורייה ומה בדיוק אתם רוצים לכתוב. אני אצור קשר אתכם במסרים.

../images/Emo45.gif יודע HTML

וגם javascript ו-css, אבל אל תבנו עלי בתור בונה אתרים רציני. יש לי ידע והכל, אבל אני לא ממש יודע לבנות אתר ברמה ממש טובה. אם בא לראות את האתר היחיד שבאמת השקעתי בו בשביל מישהו שאני מכיר אז http://www.uzirap.com/ . וגם לא בטוח שיהיה לי המון זמן, אבל בכל זאת אני מציע את עצמי

אהה שכחתי

אין לי מושג לאיזה קטגוריה. אני גם פחות רוצה לכתוב, אבל אם התפקיד כרוך בהכנת ובניית האתר אז כנראה שכן.

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif

אם לא יהיו מעצבים נעשה אתר בסגנון שלך הבנייה חשובה לי את העיצוב אתה תדע למקם נכון?

אתה מדבר על העיצוב של האתר שהבאתי?

וואלה? הוא טוב לפורום? מעולה, ככה יהיה הרבה יותר קל...כבר הקוד מוכן והעיצוב הקבוע יצטרך להשתנות ממש בקצת. ברור שהתוכן יהיה שונה, אבל אם אתה מדבר על האתר שהבאתי - שהוא טוב - אז זה יקצר בהרבה את ההכנה של האתר.

ילד רע 16

New member
לא

מה פתאום אם יהיו מעצבים שיסכימו לקחת חלק ברור שאני אעדיף עיצוב על פני כיתוב רגיל חשוב לי לדעת אם תוכל למקם את העיצובים, התמונות והתוכן באתר? לבנות

נראה לי שכן..

אני יודע קצת לעצב בפוטושופ אבל אני ממש גרוע בעיצובים. אם מישהו יביא לי תמונות של תפריטים והכל אז נראה לי שלא תהיה לי בעיה להפוך אותם לקישורים והכל... אם לא התכוונה לזה, אז למה התכוונת כשאמרת "אתר טוב מאוד בשביל הפורום" בתגובה הראשונה שלך?

ילד רע 16

New member
התכוונתי

שהאתר עצמו טוב מאוד נראה שאתה יודע לבנות טוב בלי קשר לעיצוב או כיתוב פשוט אבל רציתי לוודא אם תוכל למקם היטב ולבנות את האתר גם אם יהיו עיצובים מוכנים, או שאתה עובד רק עם כיתוב פשוט (לא עיצוב וכו'..) אל תעצב, כי הפעילות אמורה להתחלק בין משתמשי הפורום.

noam270

New member
אני טובה בגראפיקה ../images/Emo45.gif

אם צריך עזרה בגראפיקה אני יכולה! וגם בכתיבה....שניהם...! מה אתה מעדיף?

ילד רע 16

New member
אם לא יהיה ביקוש לכתיבה

אני מעדיף לראות משניהם יש לך מסנג'ר? או שאת רוצה במסר אישי לשלוח לי? אפשר להתחיל לעבוד על סקיצות כבר היום? ואם יש לכם רעיונות לכתיבה תתחילו אני סתם אעשה לכם בלבול בשכל... מי שיש לו רעיון רלוונטי שיתחיל לכתוב

אביקם1

New member
אני יודע html

לא ברמה בינלאומית אבל אני יכול לעזור בהכנת אתר תאמת בניתי פעם אתר (עזבו פאדיחות) אבל נטשתי אותו כי אפחד לא נכנס אליו ובנענע אפשר לאחסן את האתר בחינם (עד 5 מגה תתפלא כמה הרבה נכנס בזה) אני יכול לבנות תדפים ולעזור בעיצוב בכללי אבל בכתיבה לא כל כך (אני לא סומך על עצמי) ויש לי בעיה קטנה להעלות את העיתון הראשון בשבועיים הקרובים (אני עובר דירה מזל"ט לי)

ילד רע 16

New member
מזל טוב ובשעה טובה!

איזה כיף, הלוואי עלי לעבור דירה.
העיתון יעלה עוד הרבה יותר משבועיים אני מניח. לגבי אתר, יש לך משהו מוכן? ולעיצובים - יש לך מסנג'ר?

אביקם1

New member
אין לי מסנג'ר

ולגבי האתר מזתומרת משהו מוכן? זה תלוי באיך שרוצים שזה יראה אני יכול להכין כמה עיצובים שונים אבל בלי תמונות וגרפיקה (אין לי תוכנות) אבל לא עכשיו אני לא בבית ויותר קל לי לעבוד בבית

ילד רע 16

New member
OK, תקשיב.

זה קצת בעייתי. יש כאן כמה שיודעים HTML, מסתבר, והציעו את עצמם. קשה לי לדעת מי נגד מי, מה ואיך... אם יש לך אתר מוכן או סקיצה (גרסא קלה וקצרה) של אתר - בערך, איך זה יראה אני אשמח. כי אי אפשר ש3 יעצבו, זה נורא קשה. ונצטרך לבחור. אם יש מישהו שגם מצטיין בכתיבה, וגם יודע HTML - אני אעדיף את הכתיבה, ושמישהו אחר יעסוק בHTML.

אביקם1

New member
אני יודע html

ובניית אתרים בעזרת html זהו בכל השאר אני בור גמור נעל

למעלה