אם את מתכוונת לעיתונים כמו "שבע" "כל-בי" וכו´ אז של שבע:6239593 ראיתי שאת מתכוונת להעלם ל-USA יש לי גם אי אילו הרהורים לגבי זה אם יש לך קצת מידע אשמח לקבל..........
להיכן כדאי להגיע ?? איפה לחפש עבודה ?במה ניתן לעבוד? עם כמה כסף כדאי להגיע בשביל התחלה? כל מה שניתן כדי לגבש מה לאן ואיך להגיע?? למדתי השנה באוניברסיטה ונמאס לי .אני צריך להתנתק מההמקום הזה לשנות אווירה אז אני חושב להעלם מכאן לתקופה.......
קניתי כרטיס טיסה לעוד שבועיים לפלורידה אתה מוזמן לבוא. הייתי בלוס אנג´לס, רוב הישראלים עובדים שם בהובלות, אם תרצה קשרים ועבודה ודירה וכאלה אני יוכל לברר לך תוכל גם להסתכל באתר שבניתי לישראלים בלוס אנג´לס. אני הגעתי לשם עם 700 רצוי אבל להגיע עם 2000 דולר ומעלה לדעתי.
ראיתי את האתר אחלה אתר ותודה על התשובה . אם מותר לשאול למה את טסה לשם שוב??האם יהיה לך ICQ או משהו כדי שניתן יהיה לתקשר במידת הצורך?? (אני צריך לגבש לי החלטה האם אני ממשיך למוד או זורק הכל ועף מכאן למקום חדש....) אם לא ייצא להעביר הודעות בינינו אז שתהיה לך שנה טובה וכל הטוב שבעולם ותהני ככל שתרצי ותוכלי....
ניסיתי בארץ ולא מסתדר לי כאן, שם יותר קל לי ואני מרגישה שם יותר עצמאית. אבל זה עניין של אופי, יכול להיות שילך לך ויכול להיות שלא, גם אני עזבתי את הלימודים באמצע וטסתי, זה תלוי בך אני חושבת שחבל לשלם על לימודים אם לא יוצא מהם תעודה.