עיתון איילון מחר

עיתון איילון מחר

מחר בעיתון איילון, תפורסם כתבה אודות מוטי אסרף בנו של גבי אסרף. מאחר וקראתי כבר את הכתבה, והנני מעורה בפרטי המשפט נותר לי לומר מילה אחת- שקרנים! 3/4 מהדברים הרשומים בכתבה מסולפים העיתון יודע יפה מאוד לנפח דברים ולמי שיש שאלות לגבי פרטי המשפט האמיתיים, מוזמן לפנות אליי במסר אישי ואענה לו בשמחה! יום טוב!

לצערי מה שהכי נכון

בעיתון הוא רק התאריך ברוב המקרים . סימפטית יקרה אולי כדאי לפרסם כאן את האמת ולסתום כמה פיות עם לשונות שיש בהם דברי בלע שונים.

zivsb

New member
כמי שכתב בעיתון גם המחיר נכוןן

יכול מאוד להיות "שהאשמות" קשות והסיפור במילים מוגזם אבל הבחור עצור וממתין למשפט ואנחנו לא שופטיו ולא מאשימיו העיתונות היא ראי החברה היא כותבת את מה שהיא רואה ואני מלא הערכה לך ולמשפחתו.

noigl

New member
zivsb

כאן אני לא מסכימה איתך העיתונות היא ראי החברה???????. אז הספר לך סיפור חברה קרובה (שמופיעה כאן בפורום)נסעה עם בעלה ועוד 2 זוגות לאילת לנופש אני ועוד רבים אחרים פותחים עיתון ביום שישי ומגלים שלפי מה שרשום בעיתון בעלה עצור!!!!!!!!(גם מר גיא יכול אולי להזכר במקרה)חברתי חוזרת מאילת ומוצפת בגל של חום ואהבה ורצון עזרה מכל השכנים והיא פשוט לא מבינה מה נפל בחלקה ואז התברר העניין שבעוד היא בעלה הילדים וחברים נפשו במלון הנסיכה בעיתונים ניכתב שהבעל בילה במעצר..............אז ספר לי אתה איזה ראי זה בדיוק

noigl

New member
סימפטית שלום

הלו ידוע שאני לא מתומכי גבי אסרף אבל בכל זאת אני יכולה לומר שאני מסכימה עם דעתך לגבי העיתונות הכתובה באזורנו ועם העיתונות הארצית בכלל כבר זמן רב שמה שמנחה את העיתונות היא לא האמת אלה תפיסת כותרות על גבם של אנשים שבחלק גדול מהמקרים המרחק בין האמת למה שנכתב הוא כו רב עד שאין שום דמיון בניהם כבר זמן רב שהעיתונות מתפקדת ככלי לדעה אישית פוליטית סגירת חשבונות נקמה וירידה לחיים של אנשים מסויימים לא פעם ישנם כתבים מסוימים שסימנו אנשים מסוימים וכל הכתבות שלהם יהיו כתבות מגמתיות .כבר זמן רב שהעיתונות הפכה למסחטת כסף(שלם הכתבות יהיו מחמיאות לא תשלם חבל לך על הזמן) אבל כמו שאני החכה לסוף המשפט כי בסופו של דבר צדק נעשה רק בבית משפט וכל אדם מבחינתי זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו בבית משפט אני מצפה ממך להיות אובייקטיבית גם לגבי הצד השני גם לאנשים שלא נמנים עם מקורבייך ידידייך וחברייך ולנהוג בהם באותו שיקול דעת ולכן הוסיף ואומר מבחינתי האמת היחידה תהיה בגמר המשפט והצדק מבחינתי נעשה רק בבית משפט ולא בעיתונות הכתובה בכל מקרה כאדם לאדם אני מאחלת לכם שאם במידה ובאמת הכל עלילה שהצדק יצא לאור

נויגל

נהנתי לכתוב מה שכתבת! תאמיני לי שאני אובייקטיבית גם לצד אלה שלא מקורביי. אני לא ניזונה משמועות ועיתונות ומתרעמת על כתבים שמנצלים לסגור חשבונות אישיים על גבי העיתון בין אם מדובר במקורביי או באנשים רחוקים, בעיקר אנשי פוליטיקה. עוד מוקדם לדבר על פרשיית מוטי אסרף מאחר והעסקה שנסגרה היא עסקה פתוחה שנתונה לשיקול דעתה של השופטת. ודבר נוסף שמרגיז הוא, שיש עוד 6 אנשים שעצורים בעקבות הפרשה, אבל מוטי היחיד שנכתב עליו...

סימפטית שלום

כמו שכבר כתבתי למר שוקקה שיכתבו ויכתבו ויכתבו חכו לסוף המשפט ומה שיוחלט בבית המשפט זה מה שיהיה לא כל מה שניכתב הוא אמין ויש להתייחס לכל דבר בערבון מוגבל ושמעי לעצתי (לידעתך אני ממתנגדי גבי אסרף ותומך נלהב של בני רגב והדבר לא מונע ממני לומר את מה שאני אומר) על תעסיקי עצמך בשטויות שכותבים את מלחמתכם תעשו בין כותלי בית המשפט ותשאירי את העיתונות הצהובה לאנשים רדודים שמחפשים כל היום זבל צהוב להתעסק בו

ה דרומי

New member
שאלה כזו מי זה האסרף הזה ועל מה

כול הברדק מי נגד מי ולמה אפשר קצת לתת רקע למי שלא בדיוק מבין על מה מדובר.\?.

usa2003

New member
העמך רוצה לדעת מה קורה במשפט הזה !

תומכי גבי אסרף צריכים להגיד תודה רבה לעיתונות על אורך הרוח והאיפוק שגילתה כלפי מר גבי אסרף כאשר שמרה על 'ערפל קרב' בנושא העמדתו של הבן למשפט פלילי ! העיתונות גזרה על עצמה שתיקה מוחלטת בכל מערכת הבחירות האחרונה בל יפורש הדבר כהתערבות פנימית . עכשיו הגיע הזמן שנדע מעט על בני משפחת אסרף (בכל זאת מנהיג פוליטי ברמה של ראש עיר משול לראש המשפחה כאשר המשפחה זה העיר כולה ). נכון שבני רגב ראש העיר הנוכחי הוא לא 'ילד טוב ירושליים' , אבל מי כן במערכת הפוליטית ובכל הרמות ? צריך שיהיה איזונים בפירסומים על הצמרת הפוליטית וטוב שהעיתונות בחרה לפרסם. כל פירסום הוא לברכה . הציבור חייב לדעת ולשפוט בהתאם!

הרצל ידידי

אמת זכות הציבור לדעת את האמת אך לצערי חלק מהדברים שיפורסמו מחר הם בגדר שקר . ושקר הציבור לא צריך לדעת הם הדברים הנכתבים היו נכונים אני אישית הייתי מפרסם את הכתבה כאן בפורום . וראה גם שאין מלינים כאן על משהו אחר פרט לזה שהפירסום הוא לא נכון . גיא

usa2003

New member
אם הפרסום שקרי זוהי הזדמנות לגבי

האם אכן מדובר בשקרים ? אז מי שיכול לעשות מזה קופה זה גבי אסרף בעצמו . ובכל זאת ניראה לך שעיתון כמו ידיעות יסכן את עצמו בתביעת דיבה ולשון הרע בגלל מוטי או גבי אסרף ? אין עשן בלי אש . לצערי הרב מסחר ועיסוק בסמים הפך לשיגרה ונחלת הכלל .חושינו קהו נהפכנו אטומים. שורה תחתונה -מפרסמים דבר שקר - יפה ! המושמץ שיעשה מזה קופה יפה על חשובן המפרסם . שבת שלום

למעלה