עישון מה דעתכם עישון מפריע לנגינה בכלי נשיפה? (אני מכיר כמה נשפנים שמעשנים)
ו וולוי New member 20/10/04 #1 עישון מה דעתכם עישון מפריע לנגינה בכלי נשיפה? (אני מכיר כמה נשפנים שמעשנים)
O ora11 New member 21/10/04 #3 איש אתה מעשן?../images/Emo10.gif אני לא מאמינה. וחוץ מזה הכל בסדר? בימי שני אני לומדת יידיש בבית שלום עליכם בתל אביב חזרה לשורשים. שתהיה לנו שנה גשומה אחרי תפילת הטל הגשם יגיע בעזרת השם.
איש אתה מעשן?../images/Emo10.gif אני לא מאמינה. וחוץ מזה הכל בסדר? בימי שני אני לומדת יידיש בבית שלום עליכם בתל אביב חזרה לשורשים. שתהיה לנו שנה גשומה אחרי תפילת הטל הגשם יגיע בעזרת השם.
א איש הרוח New member 22/10/04 #4 כשאתם לא רואים חוצמיזה הכול בסידר שיהיה בהצלחה בלימודים. מצטרף לתפילות)))))))
ח חיים של אושר New member 27/10/04 #15 איש הרוח/וולוי כקלרניסטים בטח מוכר לכם סוג האנשים שעומדים מול הנגנים עם פה פעור ומנענעים את ראשם לפי קצב המנגינה. זה לא מפריע? ח ח ח ח ח
איש הרוח/וולוי כקלרניסטים בטח מוכר לכם סוג האנשים שעומדים מול הנגנים עם פה פעור ומנענעים את ראשם לפי קצב המנגינה. זה לא מפריע? ח ח ח ח ח
ח חיים של אושר New member 25/10/04 #6 אני חושב שיש בעיה אחרת בחתונה למשל כשהנגן רוצה לקחת סיגריה בעת הפוגה. לפעמים הוא לא מרגיש את השפה התחתונה. האם אני צודק?
אני חושב שיש בעיה אחרת בחתונה למשל כשהנגן רוצה לקחת סיגריה בעת הפוגה. לפעמים הוא לא מרגיש את השפה התחתונה. האם אני צודק?
א איש הרוח New member 27/10/04 #11 בלי לחץ אפ'חד לא צריך להחשף.אתה יכול לגלוש כאן בנחת תמיד ללא צורך בהחשפות
ח חיים של אושר New member 27/10/04 #14 בשנות בחורי הייתי מתאמן קצת על קלרינט. כיום יש לי אקורדיון ומנגן באופן חובבני בכל מיני מצבים. בבית-בקומזיצים-במסיבות פרטיות וכו´. ואני לא הכי מקצועי
בשנות בחורי הייתי מתאמן קצת על קלרינט. כיום יש לי אקורדיון ומנגן באופן חובבני בכל מיני מצבים. בבית-בקומזיצים-במסיבות פרטיות וכו´. ואני לא הכי מקצועי
ו וולוי New member 27/10/04 #17 חבל קלרינט זה כלי שמכניסים בו את כל הנשמה והרגש ולדעתי גם כלי הכי יפה (לשמיעה כמובן)