!!!עישון!!!

נכון שיש דברים יותר זוועתיים

הנושא הוא כרגע עישון..ולך זה לא מפריע..(התרגלת מהבית)להרבה זה מאד מפריע...

"כמה סיגריות ליום"

לא נשארים אף פעם באותה כמות. מהר מאד זה מגיע לקופסא אחת מינימום.

לי אישית, זה ממש לא מפריע..

אין לי בעיה שיעשן אבל עם גבולות! כמה סיגריות ליום זה בסדר.. אבל לא קופסא או מעבר לזה! שנית, בבית שלי לא יהיה ריח כזה.. אם הוא רוצה בחוץ בכייף!

לי העישון מפריע אבל...

אני לא פוסלת ויפסול על דבר כזה... בבית הוא לא יעשן... וביחד אפשר להוריד את זה.. יש הרבה שרוצים להפסיק רק צריך את הדחיפה...

ככה את חושבת..

המציאות קצת שונה..אחרי שהאדם מתמכר למשהו..זה לא פשוט לגמול אותו! ובהרבה מקרים דחיפה ועידוד לא עוזרים כלום או מועילים מעט בלבד..ההתמכרות לדבר יוצרת שהגוף צריך א``ז כמו מזון! והרי בלי מזון אדם יכול למות כך הוא לדוגמא בעישון..האדם ניהיה עצבני..וכל מערכת החשיבה משתבשת..והדבר היחיד שיש לנגד עניו זה סיגריה! וכך לגבי כל התמכרות כבדה לדבר מסוים

אני לא חושבת אני בטוחה...

כל התמכרות אפשר להוריד בתהליך מסויים והכי חשוב עם רצון.... כי בלי רצון זה לא שווה כלום.. בתחילה זה יהיה קשה זה ברור אבל עם עבודה משותפת יהיו אח``כ תוצאות.. ואני מכירה מקרים כאלה אז.... איך אומרים?! אין דבר העומד בפני הרצון.....

נכון שצריך רצון..

כי בלי רצון לא שייך להגמל כלל..אני מדבר כשיש רצון.ואני יודע..אני חי בחברה די מעשנת

אופ1234

New member
עיצה !

תשמע, ב"ה אינני נמצא בחברת מעשנים. אבל, אחי היה מעשן עד לפני כ-7 חודשים. הוא בן 27. הוא עישן מאז גיל 16. לאחר מספר ניסיונות להפסיק הוא חתך בבת אחת. על מנת להגיע לרצון שכזה, יש לנהוג כעצת החפץ חיים. ישנו ספר מיוחד שכל כולו מסביר בפרטי פרטים את חסרונות ונזקי העישון (כתב אותו חילוני כך שהכל שם נכון). ידוע גם שכל מי שקרא בספר הזה הפסיק לעשן מחמת המודעות לחומרת הדבר. בהזדמנות קרובה אכתוב כאן את שם הספר. ממליץ בחום.

שמעתי על הספר הזה..

אגב הבנתי שזה בכלל גוי כתב א``ז..זכורני שחבר שלי החליט להפסיק לעשן מחמת ספר זה..אבל הוא חזר בסוף לעשן..לא לכולם זה מועיל..ואגב כולם אומרים שהם רוצים להפסיק לעשן..השאלה היא עד כמה הם מוכנים להשקיע ולהקריב למען זה..

פשוT אJי

New member
ברמה העקרונית,

אעדיף בחור שלא מעשן (חסכוני
! עישון=רעל..לו לי ולילדים שיהיו לנו.. למה לחיות פחות אם אפשר לחיות יותר??

פשוT אJי

New member
באופן אישי,

אני אוהבת ריח של סגריות וזה לא דוחה אותי, (לא כשזה עישון כרוני והריח נדבק בבגדים וכל זה,אלא כשמעשנים מעט ביום).. הסיבה שאעדיף בעל לא מעשן היא בריאותית!!

אץ קוצץ

New member
אויש

בחורים מבטיחים ובנות קונות את הלוקש.. זה חוזר על עצמו כ"כ הרבה פעמים. בכל מקרה, אני מעשן וככה זה יישאר.

לא תמיד!

יש בחורים שיודעים לקים הבטחות! גיסי הראשון אמר לאחותי שהוא מעשן עם החברים שאמרה לו שזה מפריע לה אמר שהוא יפסיק, והוא לא מעשן. גיסי השני, הוא ואחותי סיכמו על 2 סיגריות ליום.. והוא עומד בזה. עכשיו ששתיהם סטודנטים לא תמיד יש כסף לסיגריות והוא ירד לסיגריה אחת ולפעמים הוא לא קונה בכלל..

נכון..

לא תמיד! גם קרובי התארס עם בת זוגתו בתנאי שיפסיק לעשן..ובנאדם היה מעשן ממוצע שני חפיסות ליום! והוא חתך! הוא לא נוגע היום..אבל המציאות מוכיחה שהרוב לא עומדים בזה..ולא תמיד יודעים א``ז..(שמעשן רק בעבודה או בכולל וכו`)

למעלה