!!!עישון!!!

!!!עישון!!!

בחורות)האם זה מפריע לכם? ובאם כן..באיזה תנאים כן תיהיו מוכנות לשמוע על בחור מעשן??בחורים) היום מקובל שבחורים מעשנים מבטיחים להפסיק אחרי החתונה..לדעתכם זה מועיל? זה שייך?! יש סיכוי שזה יחזיק?

שטויות. . .

אני מכיר בערך כ 10 בחורים שהתחייבו ויום לפני החתונה עדיין עישנו וכבר חצי שנה שלא מעשנים . . . מי שמוכן לוותר על שידוך בשביל סיגריה (מדובר כלפי הבנים בלבד אני מבין את הבנות . .) אז הוא פשוט משוגע!!! אבל בנות אל תניחו הנחות ותקשו קושיות כל מי שיתחייב ממי שאני מכיר הצליח. . אומנם שלא מדובר בסתם הבטחה אלא הבטחה שנובעת משיקול דעת. . . זה קשה אבל אפשרי. .

אני אפסול מראש,

אז לא אזכה לדעת אם יש לו עוד חסרונות או לא. אם אני אצא עם בחור ואז יתברר לי שהוא מעשן, אני מקווה שהקב"ה יסדר את זה שזה יהיה בשלב מוקדם ואפסול את זה, למה שבעלי יהיה עם ריאות שרופות? למה שאני והילדים שלי נסבול מעישון פאסיבי? למה שהילדים שלי ידעו שעישון זה בסדר? ולמה שהבגדים של כולנו יסריחו מעישון? נ.ב. מבחינתי עישון מראה על איזשהו חסך או עצבנות מסוייימת או היגררות מסויימת. מראש אשתדל לא להכניס את עצמי למצב כזה.

יפה..

צודקת..העישון נגרם בגלל ..ובהמשך כשהאדם מכור..אז הוא ממש שפוט של הסיגריה

לי אישית, זה ממש לא מפריע..

אין לי בעיה שיעשן אבל עם גבולות! כמה סיגריות ליום זה בסדר.. אבל לא קופסא או מעבר לזה! שנית, בבית שלי לא יהיה ריח כזה.. אם הוא רוצה בחוץ בכייף!

בדרך המעשן עצמו מסריח..גם כשהוא לא

מעשן..וזה בעיקר אצל הכבדים..אלא א``כ את רגילה לעישון מהבית

למעלה